Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: PHP-ominaisuus palvelimeeni

Sivun loppuun

heavenheart [19.01.2006 16:29:55]

#

Mun serveri ohjelma on AIDex Miniserver, ja jostain syystä en ole vielä onnistunut siihen saamaan php- tukea. Miten sen saisin. Apache ei pelaa minulla ulkomaailmaan. Voisiko php- tuen näin saada tälläseen pikkupalvelimeenkin? Saimoin cgi-tuen. Tahtoisin perustaa omia lomakkeita ym.. omalle palvelimelle. Onko ainoa mahdollinen ohjelma Apache, joka mahdollistaa nuo tuet?

Olen todella paljon tutustunut netissä olevaan tarjontaan, php- tiimoilta. Ja todella nyt tiedän sen vasta olevan tosi avain monipuolisimpiin sivuihin. Se todella kiinnostaa. Html:llän osaan todella hyvin. Nyt voisikin php-kieli kiinnostaa. Ja ne ohjelmat. Kun vain ne asiat selvenisi ohjeineen, myös se selkeä php- editori olisi suotava, sillä voi lähteä alkuun, jos sellainen on. Mieluiten html- editoria muistuttavava editori.

Juice [19.01.2006 17:19:39]

#

Toimii se muissakin kuin Apachessa. Suosittelisin silti säätämään Apachen kuntoon, sillä sitä käytetään laajalti, joten apua on saatavilla. Mitä PHP-editoriin tulee, PHP Designer 2006 kuulostaa hyvältä, mutta en ole sitä kokeillut. Käytän Crimson Editoria itse. HTML-editorin tapaista editoria ei oikein PHP:lle saa, sillä (lyhyesti) PHP on eri planeetalta.

tkarkkainen [19.01.2006 17:52:22]

#

http://www.aidex.de/software/webserver/index.html:

The AIDeX WebServer is a freeware program and does not require installation or complicated configuration. It is, however, not suited for professional use as it does not support CGI or PHP.

Ei siis onnistu.

Draiz [19.01.2006 18:05:23]

#

Juice kirjoitti:

Mitä PHP-editoriin tulee, PHP Designer 2006 kuulostaa hyvältä, mutta en ole sitä kokeillut.

[offtopic]On muuten harvinaisen kiva editori, ainakin mun makuun. :P[/offtopic]

ajv [19.01.2006 23:17:44]

#

Noniin ja kun saatiin tuo serveripuolen homma ratkaistua, niin voidaankin taas vaihteeksi keskittyä editori-sotaan :)
Notepad++ on ollut aika kiva.

KimmoKM [20.01.2006 00:43:41]

#

GNU Emacs, vääräuskoiset!

tsuriga [20.01.2006 01:19:43]

#

Jees editorisota. Itsehän morsetan koodit muisteille valokaapelilla tai hakkaan emolevyä pistosahalla ja toivon parasta.

T.M. [20.01.2006 02:28:20]

#

Aikamoinen p**kaläjä toi "PHP Designer 2006".
Jotenkin en vaan yksinkertaiseti saanut edes yhtä ainoaa riviä koodia kirjoitetuksi :D Ei antanut kirjottaa mitään sen jälkeen kun olin kirjoittanut "for()", ym vikoja joita löysin. En jaksa kirjottaa tähän, eikä ketään kiinnosta yksityiskohdat.

squid [20.01.2006 08:01:14]

#

Mielestäni taas, tuo PHP Designer 2006 on aivan mahtava kokemus :) Mitään vikaa ei minulla ole ollut.

tkarkkainen [20.01.2006 09:54:26]

#

Sciteä käytän pääasiassa koodaamiseen. Tiedostojen pikamuokkailuun nanoa tai vi:ä.

sooda [20.01.2006 10:08:24]

#

Ei taas editorisotaa, eihän..
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/2229-kotisivueditori-haussa
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/10755-mitä-tekstieditoria-käytätte
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/9281-mitäs-suosittelettte
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/8153-php-edittori
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/6423-php
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/3654-tietääkä-kukaan-hyvää-php-editoria
näit riittäis lisääki. :)

Blaze [20.01.2006 10:27:38]

#

Editorisota päivässä pitää mielen virkeänä!

Vim über alles, hail!

Latska [20.01.2006 11:06:32]

#

Kate on mukavan näppärä editori. Pikaisiin näpertelyihin käytän Makkosoft Internationalin mahtavaa tekstieditoria Writerboyta.

EDIT: Vaikka sooda jo mainitsikin, että tästä on ollut aiemmin puhetta niin laitetaan silti: http://www.makkosoft.com/haku.png

Draiz [20.01.2006 14:41:25]

#

T.M. kirjoitti:

Aikamoinen p**kaläjä toi "PHP Designer 2006".
Jotenkin en vaan yksinkertaiseti saanut edes yhtä ainoaa riviä koodia kirjoitetuksi :D Ei antanut kirjottaa mitään sen jälkeen kun olin kirjoittanut "for()", ym vikoja joita löysin. En jaksa kirjottaa tähän, eikä ketään kiinnosta yksityiskohdat.

Taitaapi vika olla käyttäjässä kuin itse editorissa. :P

Btw, tuo PHP Designer 2006:n automaattinen completion vaatii vähän harjoitusta, ainakin aluksi itseäni häiritse se, mutta nyt kun idean tajuu, niin hyvähän toiminto tuo on.

T.M. [20.01.2006 14:57:19]

#

No ei se käyttäjässä voi olla vikana jos ei koodia voi kirjoittaa, ehh.. jos ohjelmasta pitää tehdä niin vaikea käyttää että pitää lukea joku manuaali että vois ees kirjottaa yhtä rivii koodia, niin se editori on suoraan sanottuna perseestä.
Vai onko kyseessä käyttöjärjestelmäkohtainen bugi?, sillä käytössäni on windows98.

Minun mielipiteeni on se että koodia pitää pystyä kirjoittamaan editorissa kuin editorissa ihan normaalisti, ilman että pitää miettiä miksi näppäimistö menee lukkoon kun kirjottaa yhden if-lauseen.

Meitsi [20.01.2006 16:05:46]

#

Crimson editorille yksi ääni.

squid [20.01.2006 16:25:45]

#

T.M.: Voi olla, että kyseessä on jonkinlainen bugi, sillä asennuksen jälkeen pääsee suoraan kirjoittamaan koodia, ellei se sitten kysy ensinksi jotain asioita, joihin vastaamalla EI pääsee kirjoittamaan. Ei tuottanut itselleni ainakaan mitään ongelmia. Hyvin toimii :)

tkarkkainen [20.01.2006 20:02:36]

#

T.M. kirjoitti:

jos ohjelmasta pitää tehdä niin vaikea käyttää että pitää lukea joku manuaali että vois ees kirjottaa yhtä rivii koodia, niin se editori on suoraan sanottuna perseestä.

Ei vim ole perseestä :)

Meitsi [20.01.2006 20:08:34]

#

tkarkkainen kirjoitti:

T.M. kirjoitti:

jos ohjelmasta pitää tehdä niin vaikea käyttää että pitää lukea joku manuaali että vois ees kirjottaa yhtä rivii koodia, niin se editori on suoraan sanottuna perseestä.

Ei vim ole perseestä :)

Mutta vimiä varten ei tarvitsekkaan lukea manuskoja.

Blaze [20.01.2006 20:28:52]

#

Meitsi kirjoitti:

Mutta vimiä varten ei tarvitsekkaan lukea manuskoja.

Älä puhu soopaa.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta