Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Lappu pois

kolavi [16.08.2004 21:39:14]

#

Mistä saan poistettua 5 kertaa 10cm lapun joka tulee näytölle aina avatessani koneen jossa lukee kirjaudu winndowsiin käyttäjänimi ja salasana salasanaa ei tarvi kirjoittaa vaan klikkaa ok niin kone jatkaa toimintaa ja tulee työpöytä näkyviin kiitoksia

remontti-reiska [16.08.2004 21:48:00]

#

Ensinnäkin pisteet, isot kirjaimet ja pilkut on olemassa. En todellakaan tiedä mikä ihme tuollainen "lappu" on. Tarkoitatko nyt ennen Windowsin aukeamista tulevaa tunnusta ja salasanaa kysyvää ikkunaa. Paljon auttaisi kertoa myös mikä Windows on kyseessä.

Metabolix [16.08.2004 22:10:57]

#

Inhottaa lukea tuollaista tekstiä. Koska tämä on ensimmäinen viestisi, kysynkin tässä, miksi et noudattanut keskustelualueen ohjeita?


Jos kyseessä on Windows9x/ME, valitse Ohjauspaneelista Verkko ja tarkista, ettet ole säätänyt Windowsia pyytämään kirjautumista. Myös Käyttäjät ja Salasanat tai vastaava kohta on hyvä selata läpi mikäli sellainen löytyy.
NT-pohjaiset Windowsit taas sisältävät Ohjauspaneelissa Käyttäjät ja Salasanat -kohdan, josta voi poistaa valinnan kohdasta "Tietokoneen käyttäminen vaatii käyttäjänimen ja salasanan."

Ja, mikäli aiot kirjoittaa tänne vastakin, lue ohjeet.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta