Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Mitä älypuhelimia ja tabletteja käytätte?

jussitus [25.08.2014 18:38:00]

#

Uskoisin että täällä moni varmaan valitsee tietokoneensa ja softansa/käyttöjärjestelmänsä sen mukaan mikä antaa enemmän toimintoja ja joustavuutta/muokattavuutta kuin helppokäyttöisyyttä, ja se on aika selvää mitkä ovat silloin vaihtoehfot. Mutta mietinkin, että mikäs mahtaa olla foorumilaisten mobiili-laitteiden laita? Mitkä puhelimet ja tabletit mahtaa olla käytössä, ja mihin tarkoitukseen? Itellä ehkä uuden puhelien hankinta edessä ja kiinnostaa myös siksi.

Macro [25.08.2014 18:50:07]

#

Mulla on ollut monta vuotta Android-laitteita. Softakehitys on helppoa eikä tarvitse maksaa lisenssimaksuja kuten Windows Phonella ja iOS:llä. Ohjelmia on paljon saatavilla ja lähes kaikkea pystyy muokkaamaan. Lisäksi löytyy todella paljon erilaisia laitteita.

Puhelimina on Android-puolella ollut ZTE Blade, HTC One S ja Nexus 5. Tablettipuolella Asuksen Transformer Pad Prime ja Nexus 7 (se uusi versio). Kaikki toiminut kivasti. Varsinkin näissä Googlen laitteissa todella kiva, että ovat markkinoiden kärkipäässä tehojen osalta ja alapäässä hinnan puolesta.

Windows Phone ei ole koskaan kiinnostanut, koska softatarjonta on todella huono ja koko puhelin rajoittuu oikeastaan puheluihin ja tekstiviesteihin. Kuitenkin löytyy todella kalliita Windows-puhelimia, kuten uusimmat Lumiat ja HTC:n One M8.

iPhone taas on ylihinnoteltu, eivätkä ne ominaisuudet muutenkaan säväytä.

Nyt jos ostaisin puhelinta, olisin edelleen tämän Nexuksen kannalla. Toinen hyvä vaihtoehto olisi OnePlus One.

Tästähän voisi tehdä seuraavan viikon kyselyn. Mitä käyttiksiä putkalaiset käyttävät puhelimissaan. Sitten toiseksi kyselyksi sama tietokonepuolelta.

Metabolix [25.08.2014 19:08:25]

#

Macro kirjoitti:

Tästähän voisi tehdä seuraavan viikon kyselyn.

Tästä oli jo kysely.

Macro [25.08.2014 20:46:48]

#

Metabolix kirjoitti:

Macro kirjoitti:

Tästähän voisi tehdä seuraavan viikon kyselyn.

Tästä oli jo kysely.

Aijaa, olempas ollut taas hereillä. Kyllä tuohon on tullut kyllä vastattuakin.

jussitus [29.08.2014 00:58:11]

#

Kiitos Macro vastauksesta. Itelläkin just noi HTC ja ehkä Samsungit kiinnostanut. Ensin varmaan kyllä hommaan sen puhelimen ja sen jälkeen tabletin vasta, kun tiedän vähän enemmän ympäristöstä. Myös noita Huaweita kattonu, niissä kans jotain ielekniintoisia malleja tulossa, ei vaan hirveen tuttuja niiden tuotteet. Onko kokemuksia? Noista OnePlus Oneista en ollu enne kuullukaan.

Ainakin tyylikkäämpi muotoilultaan kun noi aikaisemmat Huawein kapulat:

http://cdn3.mos.techradar.futurecdn.net//art/mobile_phones/Huawei/Ascend P7/Huawei_Ascend_P7_Sapphire_Weibo-900-80.jpg
http://print24.com/blog/2014/08/huaweis-sapphire-ascend-p7-just-beat-iphone-6-to-the-punch/

Lebe80 [29.08.2014 08:56:34]

#

Itsellä Xperia Z1, jonka hommasin lähinnä kameraraudan vuoksi.

Itsellä on kolmen vuoden ja kahden Samsung Galaxyn (S1 ja S3) jälkeen tietty ennakkoasenne Sampan luureja kohtaan, joten merkin vaihtaminen oli enemmän kuin loogista.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta