Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Webhotelli verkkokaupalle

vesikuusi [11.02.2013 08:45:56]

#

Mitä webhotellia suosittelisitte suomalaiselle verkkokaupalle? Vaatimuksina olisi mahdollisuus SSL-sertifikaattiin sekä siedettävä datan siirtonopeus (en uskalla ehdottaa mitään, kun ei ole paljon kokemusta eri siirtonopeuksista) eli palvelin mielellään Suomessa tai jossain lähellä.

Luonnollisesti myös levytilaa on oltava riittävästi verkkokaupalle. Ja mielellään Linux-palvelin. Voin yrittää tarkentaa, jos nämä eivät riitä :D Toivon, että joku osaisi heittää ehdotuksia, ehkä myös asioita, joita pitää ottaa huomioon verkkokaupan palvelimen valitsemisessa.

Mitä mieltä olette Shellit:stä?

Metabolix [11.02.2013 12:33:36]

#

En usko, että juuri millään paketilla olisi ongelmia aloittavan verkkokaupan kanssa, ja etenkin siirtomäärän ja levytilan monet tuntuvat arvioivan aivan yläkanttiin. Toki suuret kuvat kuluttavat enemmän, mutta sivuston voi aina suunnitella niin, ettei kuvia latailla turhaan, ja tietenkin välimuistiasiat pitää laittaa kuntoon, ettei samaa kuvaa ladata turhaan monta kertaa.

Omien vertailujeni perusteella Shellit.org vaikuttaa varsin edulliselta ja laadukkaalta, ja heillähän on myös parin viikon tyytyväisyystakuu, jolloin ehdit tutkia ominaisuuksia ja tehdä lyhyen kuormitustestin.

Vilkaise myös vanha keskustelu.

vesikuusi [11.02.2013 14:10:33]

#

Kiitos vastauksesta!

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta