Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: syntax error !! :@ kuka osaa auttaa ...

for_123 [20.09.2011 15:36:05]

#

joo elikkä alla oleva error tulee näkyviin aina kun menen sivulle ?
mistä vois johtua ?

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE, expecting T_FUNCTION in /home/int42870/public_html/tuuxtest/inc/classes/BxDolPageViewAdmin.php on line 300

if( $sFunc == 'RSS' )
    $sContentUpd = $oDb->prepare("`Content` = ?,", $aData['Url'] . '#' . (int)$aData['Num']);
elseif( $sFunc == 'Echo' )
    $sContentUpd = $oDb->prepare("`Content` = ?,", $aData['Content']);
} else
    $sContentUpd = '';

(Mod. poisti 700 turhaa koodiriviä ja rumat rivinumerot rivien alusta ja lisäsi kooditagit. Vähän käytöstapoja!)

Grez [20.09.2011 15:38:25]

#

Rivillä 300 näyttäisi ennen elseä olevan ylimääräinen }

Piti nyt sitten muokata vastausta, kun modi muokkasi kysymysviestiä. Eli teit kysymykseen vastaamisesta huomattavasti hankalampaa kun pastasit koodia ilman kooditageja ja lisäsit ylimääräistä roskaa (rivinumerot) koodin sekaan.

Tosin tuosta moden muokkaamasta versiosta ei voi olla varma, että se } on ylimääräinen, mutta alkuperäisestä koodista siitä voi olla varma, koska siinä } olisi lopettanut saveItem-funktion.

Tässä vielä korjattu versio, jossa näkyy koko funktio

function saveItem( $aData ) {
    $oDb = BxDolDb::getInstance();

    $iID = bx_process_input($aData['id'], BX_DATA_INT);

    $sQuery = $oDb->prepare("SELECT `Func` FROM `{$this -> sDBTable}` WHERE `ID` = ?", $iID);
    $sFunc  = $oDb->getOne( $sQuery );
    if( !$sFunc )
        return;

    $sCaption = bx_process_input($aData['Caption']);
    $sVisible = is_array( $aData['Visible'] ) ? implode( ',', $aData['Visible'] ) : '';
    $iCache = bx_process_input($aData['Cache'], BX_DATA_INT);

    if( $sFunc == 'RSS' )
        $sContentUpd = $oDb->prepare("`Content` = ?,", $aData['Url'] . '#' . (int)$aData['Num']);
    elseif( $sFunc == 'Echo' )
        $sContentUpd = $oDb->prepare("`Content` = ?,", $aData['Content']);
    else
        $sContentUpd = '';

    $sQuery = $oDb->prepare("
        UPDATE `{$this -> sDBTable}` SET
            `Caption` = ?,
            {$sContentUpd}
            `Visible` = ?,
            `Cache` = ?
        WHERE `ID` = ?", $sCaption, $sVisible, $iCache, $iID);

    $oDb->res( $sQuery );

    echo bx_process_output(_t($aData['Caption']));
}

for_123 [20.09.2011 17:21:42]

#

kiitos ja sori keskustelun aloittamisesta ....

olen uusi tässä ...

Lebe80 [21.09.2011 09:04:55]

#

its my first day

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta