Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: FTP lakkasi toimimasta

MikSor [30.05.2007 18:18:48]

#

Minulle kävi pieni ongelma, kun yritin pistää login tiedostoa sivutilalleni viive.fi/miksor ja tuota ennen koti.mbnet.fi/miksor osoitteesee sitä login tiedostoa ei sen jälkeen ole enään kumpaankaan sivutiaalni pystynyt ftp:llä laittamaan tiedostoja eikä edes Connectaa. Mitä tässä on enään tehtävissä?

Laitoin ihan harjoitusmielellä noita login.php tiedostoja sinne....

Onko siis itse mitään tehtävissä?

Cornix [30.05.2007 18:23:08]

#

Helpottaisi varmaan, jos kertoisit, mitä skriptit sisälsivät. Ehkä ne ottivat kirjoitusoikeudet pois tiedostoilta/hakemistoilta tai skriptisi jäivät sellaisiin looppeihin, että palvelimen kuorma nousi yllättäen taivaisiin ja tunnuksesi on poistettu tai jotain muuta vastaavaa.

MikSor [30.05.2007 19:16:18]

#

Se tapahtu juuri äsken heti sen jälkeen kun pistin sen login tiedoston nettiin ja testasin vaan PBlang foorumin login.php tiedostoa, että miten se PHp nyt toimiikaan :D Ihan copy paste tekniikalla, mutta se oli vain kokeilu...


Tällänen:

<?php
/***************************************************************************
 *                            login.php  - PBLang
 *
 *                  see the file copyright.txt  in the docs-folder!!
 *
 *			Last modified 27 February 2005
 ***************************************************************************/

require('header.php');
include_once("functions.php");
include_once("ffunctions.php");
include($dbpath."/settings/styles/styles.php");

$do=$_GET['do'];
$getlang=$_GET['lang'];
if ($getlang!=""){
     $language=$getlang;
}
include_once("$temppath/pb/language/lang_$language.php");
setlocale (LC_TIME,$LangLocale);

$username=$_COOKIE[$cookieid];
if ($username=="") {
		$loggedin="0";
		$admin="0";
		$allow="1";
} else {
	$filename = "$dbpath/members/$username";
	if (!file_exists($filename)) {
		$loggedin="0";
	} else {
		include($filename);
		$ip = GetIPAddress();
		if ($userip==$ip) {
			$allow="1";
		} else {
			echo "<meta http-equiv=\"Refresh\" content=\"0; URL=logout.php\">";
			$allow="0";
			exit;
		}
		$loggedin="1";

		$admin=$useradmin;
		$moder=$usermod;
		$ban=$userban;
	}
}
//writeheader($newestm,0,0,0,$username,$loggedin,$VLogin);
writeheader('top',0,0,0,$username,$loggedin,$VLogin);

if ($ban=="1") {
	setcookie ($cookieid, "", time() - 3600, "/");
	ErrorMessage($banreason,$username);
	exit;
} else {
	if ($allow=="1") {
		if ($loggedin=="1") {
			ErrorMessage($AlreadyLoggedIn,$username);
		} else {
			$idnum=$_GET['id'];
			$sub=$_POST['Submit2'];
			if ($idnum=="" && $do=="" && $loginreq!="1") {
				loginform("");
			} else {
				if ($idnum==""){
					msg($VNotice,"$RegistrationRequired!");
					loginform("req");
				}
			}

			if ($idnum=="2") {		//interpreting the data submitted by the login form
				$u=$_POST['user'];
				$p=md5($_POST['pass']);
				$filet=$dbpath.'/members/'.$u;
				if (!file_exists($filet)) {
					ErrorMessage($NonExistingUser,$username);
					writefooter($newestm);
					exit;
				} elseif (trim($u)=="") {
					ErrorMessage($UsernameRequired,$username);
					writefooter($newestm);
					exit;
				} elseif (trim($p)=="" && $sub!=$RetrievePassword) {
					ErrorMessage($PasswordRequired,$username);
					writefooter($newestm);
					exit;
				} else {
					if ($sub==$RetrievePassword) {
						$mail=$PasswordMessage.".\n\n".$ContactAdmin." <a href=\"mailto:".$adminemail."\">".$adminemail."</a>\n";
						msg($VSent,"$mail");
					} else {
						$content .='<'.'?php'."\n";
						$content .="\$u=\"$u\";\n";
						$content .="\$p=\"$p\";\n?".'>';
						$fp=fopen($dbpath.'/'.$u.'temp','w');
						fputs($fp,$content);
						echo "<meta http-equiv=\"Refresh\" content=\"0; URL=setcookie.php?u=$u\">";
					}
				}
			}
			writefooter($newestm);
		}
	}
}
ob_end_flush();
?>

Mod. Edit. Kooditagit

Cornix [30.05.2007 22:37:01]

#

Varmaan parasta kysyä palveluntarjoajalta, mitä palvelimella on mahdollisesti tapahtunut. Vaikea keksiä syytä näin ulkopuolisena.

Yritäthän varmasti yhdistää FTP-clientillä oikeaan osoitteeseen ja porttiin oikeilla tunnuksilla? Kuulostaa melko epätodennäköiseltä, että PBLang olisi syypää, mutta kaikkihan on tietysti mahdollista.

MikSor [31.05.2007 12:57:41]

#

Juu yritän aivan oikeilla tunnuksilla ja salasanoilla. Olisikoha nse pitänyt chmodata muotoon 777?

Blaze [31.05.2007 13:05:02]

#

MikSor kirjoitti:

Olisikoha nse pitänyt chmodata muotoon 777?

Ei ois. 777:aa ei tarvi koskaan. http://linux.fi/index.php/Tiedoston_oikeudet

MikSor [31.05.2007 19:25:48]

#

Sain jo palveluntarjoajalta apua kuulemma joku Sshad kaatui

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta