Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Vakoiluohjelma

Azure [30.08.2005 17:23:24]

#

Tää haisee! IRC-galleriassa on kuva jonka taustalla näkyy mun kuva ja se toinen henkilö on laittanu sen kuvan sinne jossa on hän kaverinsa kanssa, mutta minä näyn kuvan sivulla ja pyydin irc-gallerian ylläpitoa poistamaan sen. He poistivat sen, mutta nyt se on taas siellä, koska se henkilö on taas pannu sen kuvan sinne. lähetin uudestaan sähköpostin tästä asiasta, ja jos asia ei hoidu.

Mitä tässä teen. olis ko suossiteltavaa ladata jostain jokin vakoilu ohjelma ja asentaa tuo omalle koneele ja jokin ohjelman mukana tuleva serveri tai jokin sille toiselle koneella, jolloin pystyisin vakoilemaan konetta. Ja voisin löytää hänen käyttämän salasanan. Ja pääsiisin pistamaan sen kuvan.

En tiedä voiko täällä sivuilla mainitulla spectrem ohjelmalla tehdä tuon tai jokin spyware ohejelma. Sillä toisella koneella ei ole muuta kuin tuo internet explorer selain jotain jokin spyware kävisikin hyvin. Tämä toinen kone on koulun kirjaston kone, jossa kaikki käy panemassa kuviaan.

En halua olla mikään rikollinen enkä haastaa sitä toista oikeuteen tälläaisesta kuvan levittely asiasta. Joten ohjeita tulemaan vaan.

remontti-reiska [30.08.2005 17:29:43]

#

Eiköhän se ylläpito tee voitavansa on tuon asian eteen. Ei kannata alkaa sekaantumaan siihen mitenkään laittomin keinoin.

leftover [30.08.2005 19:32:30]

#

Valitettava fakta: käyttäjä joka lisäilee kuvaa missä esiinnyt ei riko suomen lakia, ainoastaan IRC-gallerian sääntöä "Kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä pitää olla lupa kuvan julkaisemiseen.".

Sinä taasen rikkoisit Suomen lakia harrastaessasi vakoilua (rikostermeinä tulee mieleen ainakin tietomurto sekä todennäköisesti kirjesalaisuuden rikkominen sekä tietoliikenteen häirintä, minimituomio jokunen satanen sakkoja, maksimi jokunen vuosi linnaa).

Kannattaa siis miettiä kahdesti ennen kuin lähtee häröilemään kaiken maailman softien kanssa, kaikki luulivat olevansa turvassa torrent-ympyröissä kunnes KRP tuli ja vei koneet, miksi et siis sinä olisi ensimmäinen joka napattaisiin oikeussaliin tuosta?

Kannattaisiko kääntyä kuvaa lisäävän henkilön puoleen ja pyytää tätä ystävällisesti esimerkiksi croppaamaan tai muuten muuttamaan kasvosi siten että sinua ei tunnistettaisi?

Meitsi [31.08.2005 08:32:28]

#

IrcGallerian admineillepostia, että jos kuva ei lähde/blurrata niin tunnukset pois tuolta henkilöltä.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta