Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: PBLang 4.65

heplo [22.08.2005 17:50:43]

#

Minulla on tuo foorumin ja kun lainaan jonkun tekstin, niin se lainaa ihan mitä sattuu, ja välillä tulee teksti: Warning: main(): Unable to access /mbnet/h/heplola/keskustelu/db/posts/7_3_1_r_1 in /mbnet/h/heplola/keskustelu/nreply.php on line 76

Warning: main(/mbnet/h/heplola/keskustelu/db/posts/7_3_1_r_1): failed to open stream: No such file or directory in /mbnet/h/heplola/keskustelu/nreply.php on line 76

Warning: main(): Unable to access /mbnet/h/heplola/keskustelu/db/posts/7_3_1_r_1 in /mbnet/h/heplola/keskustelu/nreply.php on line 76

Warning: main(/mbnet/h/heplola/keskustelu/db/posts/7_3_1_r_1): failed to open stream: No such file or directory in /mbnet/h/heplola/keskustelu/nreply.php on line 76

Warning: main(): Failed opening '/mbnet/h/heplola/keskustelu/db/posts/7_3_1_r_1' for inclusion (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /mbnet/h/heplola/keskustelu/nreply.php on line 76


Toivottavasti joku osaa auttaa minua:)

Cc [22.08.2005 20:57:41]

#

Minulla on tuo foorumin ja kun lainaan jonkun tekstin, niin se lainaa ihan mitä sattuu, ja välillä tulee teksti: Warning: main(): Unable to access /mbnet/h/heplola/keskustelu/db/posts/7_3_1_r_1 in /mbnet/h/heplola/keskustelu/nreply.php on line 76

nreply.php:ssä on jokin virhe 76 tai 75 rivillä...

Warning: main(/mbnet/h/heplola/keskustelu/db/posts/7_3_1_r_1): failed to open stream: No such file or directory in /mbnet/h/heplola/keskustelu/nreply.php on line 76

sinulta puuttuu jokin tiedosto...

ja tälläinen kuuluisi internet ohjelmoinnin puolelle... minusta ainankin...

tkarkkainen [22.08.2005 21:05:17]

#

Oletkos katsonut että tuo posts-hakemisto on chmodattu niin että skriptillä on oikeus lukea ja kirjoittaa sinne?

Cc kirjoitti:

ja tälläinen kuuluisi internet ohjelmoinnin puolelle... minusta ainankin...

Minusta taas PBLangin tukifoorumille.

heplo [23.08.2005 14:58:44]

#

No siellä ei vastat. Tiedostot on olemassa ja olen chmodannut ne arvoon 777 mutta ei auta..

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta