Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Wap-sivun koodauskysymys

thuge94 [12.08.2005 23:51:54]

#

moi
Miten teen linkin toiseen wap-sivuun? Siis linkin teko on muuten hallinnassa, mutta minkä protokollan laitan url:n eteen?

juhaz [13.08.2005 02:36:37]

#

<a href="http://www.sivunosoite.com/sivu.wml">wapsivu</a>

Tuollein ne minulla ainakin ovat...

thuge94 [13.08.2005 11:18:04]

#

Ai linkissä käytetäänkin http:tä..ok, kiitos.

Latska [13.08.2005 12:50:43]

#

thuge94 kirjoitti:

Ai linkissä käytetäänkin http:tä..ok, kiitos.

Näyttää enemmän html-kieleltä, mutta..

juhaz [13.08.2005 12:53:19]

#

no tuollein se kuitenkin minulla toimii puhelimessa. Puhelimen wap-selain tosin taitaa ymmärtää myös xhtml:ää, mutta http:han ei muutu kuitenkaan miksikään vaikka se olisi wap tai web. Wapissa tosin on mahdollista, että www onkin wap eikä www, mutta siinä on varmaan joku oma jujunsa?

kasetti [13.08.2005 14:34:07]

#

juhaz kirjoitti:

Wapissa tosin on mahdollista, että www onkin wap eikä www, mutta siinä on varmaan joku oma jujunsa?

kysehän on vain alidomainista:

www.noob.fi --> wap.noob.fi

juhaz [13.08.2005 14:37:57]

#

juuri tuota hain takaa...

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta