Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Miten päädyit Ohjelmointiputkaan?

Sivun loppuun

aloitteleva [26.07.2005 21:45:45]

#

Mä vaan selasin ja yritin ettii c++ Tutoja googlen kautta entä te?

Blaze [26.07.2005 23:30:59]

#

fawkz/thefox kutsu irkkiin kanavalle ja jossain vaiheessa sitä alko käymään täällä sivullaki.

Gwaur [26.07.2005 23:33:46]

#

Etsiskelin QB-efektejä Googlella.

KeKimmo [26.07.2005 23:34:44]

#

Etsin kai jotain Googlella.

nomic [26.07.2005 23:37:37]

#

Innostuin koodailemaan ja etsiskelin suumalaisia ohjelmointiin liittyviä sivustoja, ja tää paikka viehätti alusta asti. :)

Latska [26.07.2005 23:42:25]

#

Muistaakseni laitoin profiilin vapaaseen kuvaukseen maininnan. Etsin marraskuussa 2003 googlella freewarepelejä. Osuin sitten koodivinkkialueelle ja käsiin sattui Gwaurin QB-efekti "Poliisiauton valot". Kopioin sen QB-kääntäjään kommentteineen ja aloin ohjelmoimaan. Kun aloin tekemään omia koodeja, rekisteröidyin tänne muisteekseni helmikuussa 2004.

rndprogy [26.07.2005 23:44:52]

#

Löysin kun etsin googlesta sanalla "hakkerointi" ja löytyi linkki putkan foorumeille.

aloitteleva [27.07.2005 01:13:59]

#

rndprogy kirjoitti:

Löysin kun etsin googlesta sanalla "hakkerointi" ja löytyi linkki putkan foorumeille.

Tää paikkahan on täynnä pientä hakkerointii =)

Gaxx [27.07.2005 08:52:50]

#

Muistaakseni etsin googlella jotain c++/ohjelmointiin liittyvää ja siellä oli sitten linkki tänne.

maker_ [27.07.2005 09:43:12]

#

Mä löysin tänne kaverin kautta joka on itsekkin vieläkin täällä ja hänen ansiosta aloitin ohjelmmoinnin ja huonot ohjelmani:D

petrinm [27.07.2005 10:28:17]

#

Googlen kautta löysin etsiessäni Visual Basickkiin oppaita.

Metabolix [27.07.2005 10:48:19]

#

Kun etsin kesän 2004 alussa ohjelmointikilpailuja ja löysin tieni ristinolla-kilpailuun.

Suominen90 [27.07.2005 10:57:09]

#

Acorn sano mulle mesessä.

nipasenmaki [27.07.2005 11:51:47]

#

Googlella sivut löytyi joskus kaaauan sitten. Foorumille reggasin vasta ?

Sami [27.07.2005 12:39:39]

#

Tarkkaan en muista, mutta jotenkin siihen liittyi ongelmat QB:n kanssa ja Google sitten taisi johdattaa tänne...

Harrastelija [27.07.2005 13:31:11]

#

kaveri kerto

Chosen [27.07.2005 13:48:11]

#

Etsin jotain Googlella.

mikeful [27.07.2005 13:53:51]

#

Olen poikkeus. Löysin tänne jonkun tyypin sivuilla olleen linkin kautta. :o

Jaqqo [27.07.2005 14:25:28]

#

Mullekki kaveri kerto.

Heikki [27.07.2005 15:50:12]

#

Taisin jotain ohjelmointimateriaalia googletella, varmaankin QB:lle tai PHP:lle.

Cornix [27.07.2005 16:23:54]

#

Etsin QB-sivustoja joskus netistä kun kiinnostuin ohjelmoimisesta.

Jogge [27.07.2005 17:16:15]

#

Joku mainitsi irkissä putkan matopelikilpailusta.

Juice [27.07.2005 18:28:56]

#

Etsin Googlella PHP-koodinpätkiä.

arcatan [31.07.2005 10:03:43]

#

Jaa-a, olisinko jostain nyt jo kuolleesta foorumista löytänyt linkin.

Spongi [31.07.2005 10:09:21]

#

Vapaalla.orgin kautta joskus tosi kauan sitten, jos nyt ihan oikein muistan.

E.K.Virtanen [03.08.2005 00:42:18]

#

Kaveri kertoi mesessä ja pitihän se tulla heti kurkkaamaan.

hunajavohveli [03.08.2005 12:28:24]

#

Kaverilta kuulin. Se tosin ei itse harrasta ohjelmointia juurikaan, eikä ole rekisteröitynyt tänne.

Deewiant [04.08.2005 11:39:48]

#

Taisi olla Pelit.fin foorumeilta, siinä vuosi sitten.

Jarkko-C++ [04.08.2005 19:34:42]

#

Jotain C++ tutoriaaleja/vinkkejä mä googletin ja sit löysin tänne...

peran [05.08.2005 10:42:11]

#

MBNetin PHP Juttupalstalla kerrottiin säännönmukaisesti, että täältä löytyy esimerkkikoodit PHP:hen.

Megant92 [05.08.2005 10:55:54]

#

Kuukletin jotain qbasic juttuja.;)

Grey [05.08.2005 16:11:05]

#

Kolmetoista murhaa ja koivuun sekaantuminen, elinkautinen rapsahti..

-Grey-

Olli Vanhoja [06.08.2005 10:22:53]

#

Uskoisin, että kaverin kanssa googlen kanssa löydettiin tämä sivusto, mutta varmaa tietoa ei ole ;)

tejeez [06.08.2005 10:41:43]

#

Öö, en muista. Kai seki oli joku googlella löydetty tai kaverin kertoma.

miiro [06.08.2005 11:50:50]

#

Etin googlella jotain vb tai php juttuja

juhaz [06.08.2005 13:12:08]

#

En ole varma. Joskus muutama vuosi sitten taisin juuri ohjelmoimaan alkaneena lukaista mikrobitistä ohjelmointiputkasta tai sitten löysin googlesta, kun hain quickbasic koodeja. En tiedä kumpi oli se mitenkä mä löysin tänne, mutta lähes alkuajoista saakka olen kuitenkin täällä ollut.

Tomppu [06.08.2005 21:39:37]

#

Kaveri kerto

lapm [07.08.2005 04:19:07]

#

Taisin yllättäen törmätä googlen kautta tänne.

Joskus aikoinaan koodasin koulussa jotain pientä ja törmäsin tänne kun ajattelin verestää vanhoja taitoja ja miksei oppia uuttakin samalla.

ReEvolution [07.08.2005 16:32:31]

#

Ensin luin vanhaa pelikkarilehtee jos puhuttiin PS ykköselle ohjelmoimisesta Yarotzella tms. ja seuraavana päivänä ettin Googlella ohjelmointi sanalla jotain sivustoo.

FlashBack [10.08.2005 13:51:53]

#

Muistaakseni hain netistä apua PHP opiskeluun. Ja löytyihän sitä apua.

Sweiz [10.08.2005 19:02:54]

#

Nolla.netin foorumissa etin tietoa siitä, miten saisin salattua sivuni lähdekoodin, ja siellä - ilmeisesti jokin täälläkin rekisteröitynyt - sanoi, että lueppas ohjelmointiputkan PHP-opas, ja sitten osaat. Ja osaankin! :)

SuperNörtti [10.08.2005 19:10:04]

#

Etin javascript opasta googlella, ja siitä asti, kun katoin tän linkin, oon käyny tääl usein.

Puhveli [10.08.2005 19:13:43]

#

sooda tais tämän mulle joskus esitellä. Kivaa on ollu.

tomaattigeeni [11.08.2005 02:53:37]

#

Keväällä 2002 jotenkin ajauduin tänne, itselläni ei ole kovinkaan tarkkaa muistikuvaa miksi ja miten, mutta aika pian myös irc-kanavalle joinin.
Jos en ihan väärin muista mureakuhan tai murobbs:n kautta joku referoi tätä sivustoa.

kasetti [11.08.2005 10:21:24]

#

Tammikuussa 2004 aloittelin PHP:n opiskelun. Lainasin kirjastosta kaikki mahdolliset PHP-kirjat, joiden avulla tein itselleni vieraskirjan webbisivuilleni.

Kiinnostus alkoi laajenemaan, joten haeskelin googlesta suomenkielisiä sivustoja aiheella PHP. Sitä kautta eksyin myös ohjelmointiputkan sivuille. Nykyään käyn lähes päivittäin katsomassa minkälaista keskustelua sivuilla käydään.

karvinen [11.08.2005 12:39:59]

#

Sivuston ylläpitäjä kertoi mureankuhan foorumilla tekevänsä tälläistä sivua.

thuge94 [12.08.2005 23:36:16]

#

Googletin servunpystytysohjeita ja jotenkin tulokset ohjautui tänne (monesti). Kun alkoi jo hiukkasen hallita ohjelmoiintia, rekisteröieyin kait joskus loppuvuodesta 2004.

Koipio-ohjelma [15.08.2005 14:36:20]

#

Mikrobitin numerossa 5/2004 oli (peli)ohjelmointiin liittyviä linkkejä. Niitä oli kaksi ja päätin valita suomalaisen eli ohjelmointiputkan :D Se toinen taisi olla gamedev.com...

exAtuu [15.08.2005 14:40:49]

#

Kaiketi joltain sivulta joskus. Ei voi muistaa.

ville-v [16.08.2005 19:41:34]

#

Etin googlella ohjeita...

aeolus [17.08.2005 14:28:14]

#

koulussa näin ku puhveli kävi ja päätin itekki koittaa.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta