Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Rackglobal.fi

tkarkkainen [18.07.2005 13:52:19]

#

Onko kenelläkään kokemusta Rackglobalin webhotellista? Erityisesti kiinnostaa tahmaako sivunlataus, miten usein palvelu on nurin, ja kuinka nopeasti ongelmatilanteissa saa apua.

wwwapu [19.07.2005 17:02:44]

#

On kokemusta. Sivunlataus on riittävän sutjakkaa.
Palvelu oli kerran nurin yön ja aamupäivän (maaliskuusta lukien).
Palvelun aloitus oli hieman hitaahko.
Sähköpostiviestiin sain vastauksen saman päivän aikana.
Nyt siellä tukifoorumia uudistetaan jo toista tai kolmatta viikkoa. Taitaa olla kesälomilla.
Hintaansa nähden ihan hyvä.

Olga [20.07.2005 09:18:25]

#

Itsellä kolme pakettia ylläpidettävänä Rackglobalilla ja asiakkaana jo yli 1,5 vuotta. Ei luonnollisestikaan kalliimpien hostaajien veroinen, mutta hintaansa nähden loistava. Suosittelen :) Itselläni sivut rapakon takana olevilla servereillä ja sieltä bitti luonnollisesti liikkuu hieman hitaammin, mutta mahdollisuus saada sivunsa myös Euroopassa (ja Suomessa) sijaitseville palvelimille. Sivut alhaalla muutamaan otteeseen kuukaudessa, mutta katkokset ovat erittäin lyhyitä (yleensä joitakin minuutteja). Ja viime aikoina ei ole ollut tarvetta ottaa yhteyttä tukeen, mutta ainakin aikaisemmin vastaus tuli parissa tunnissa. Nykyään (ainakin tukifoorumin mukaan) vastauksessa kuulemma kestää tilanteesta riippuen enemmänkin aikaa, mutta ilmeisesti ovat hankkimassa lisää porukkaa asiakaspalveluun.

harzu [31.07.2005 20:23:44]

#

Mulla on positiivisia kokemuksia myös. Hintalaatusuhde on mielestäni kohdallaan. Apua saa kohtuullisessa ajassa. Sivut toimivat nopeasti. Aloitus on nopeasti käytössä ja hoitavat domainienkin rekisteröinnin jne nopeasti.

tkarkkainen [31.07.2005 20:26:06]

#

Kiitoksia kommenteista. Noiden perusteella vaikuttaa todella hyvältä.

arcatan [02.08.2005 08:26:06]

#

Ilmeisesti kyseessä on entinen Verkkomestari. Minulla oli vuoden verran paketti kyseiseltä firmalta ja hyvinhän se toimi. Aluksi oli jotain ongelmia, palveliimeen murtauduttiin joittenkin brasilialaisten toimesta, mutta tämä oli kuulemma sen datakeskusen syytä, jossa palvelimet sijaitsevat, olivat asentaneet vanhentuneen kernelin.

Suurimman osan ajasta palvelu toimi loistavasti ja asiakaspalvelu oli nopeaa. Ainoa ikävämpi muisto on se, kun vuosi oli kulunut, tilaukseni lopetettiin ilman ennakkovaroitusta. En tosin olisi sitä jatkanutkaan mielenkiinnon loputtua, mutta siitä olisi voinut silti varoittaa. Huomasin, että tilaukseni oli lopetettu siitä, että saapuvan spämmin määrä pieneni selkeästi.

Hinta-laatusuhde on siis ihan hyvä.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta