Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Kolmatta ylläpitäjää haetaan

nipasenmaki [14.07.2005 21:16:55]

#

Sivulle: http://fellu.net/~stickweb haetaan uutta ylläpitäjää. Jos osaat vähintään HTML:län (PHP olisi myös hyvä osata) ja olet kiinostunut lähetä viestiä osoitteeseen: nipasenmaki@hotmail.com

Huomioitavaa: Sivut ei toimi (väliaikasesti) teknisten ongelmien vuoksi kuin Mozilla FireFoxilla. Ikää vähintään 12v, ettei koidu lisää teknisiä ongelmia. Jos haluat lisätietoa asiasta lähetä sähköpostia osoitteeseen: nipasenmaki@hotmail.com tai juttele messengerissä osoitteessa nipasenmaki@hotmail.com. Tietysti voit lähettää viestäjä tänne foorumillekkin.

Gwaur [15.07.2005 02:40:30]

#

Parannusehdotus: Kun siirtyy katsomaan animaatiota, tulee teksti "Ole hyvä ja odota 1 sekuntti" (kutakuinkin näin). Tämä on selkeästikin tehty animaatiokohtaista katselumäärien laskijaa varten. Tämä on vähän ärsyttävää, kun tulee yksi sivu välissä, joten tehkääpä niin, että PHP:n header-funktiolla ohjaisitte asiakkaan animaation urliin näin:

header("Location: http://päläpälä.gif");

Ja jottei tulisi "Headers already sent" -virhettä, lukekaa Blazen ohje tämän virheen välttämiseksi. :)

maker_ [15.07.2005 20:07:58]

#

Suoraan sanottuna en tieda haluaisinko sivuille yllapitajaksi mutta onnea nyt kuitenkin projekille vai mika nyt onkaan:D

Metabolix [15.07.2005 21:03:48]

#

Näyttäisi olevan kirjoitusoikeuksien kanssa ongelmia, melkoinen virheilmoitusten tulva animaatiota katsellessa.
Warning: fopen(lataukset.txt): failed to open stream: Permission denied in ...
Warning: fopen(osoitteet.txt): failed to open stream: Permission denied in ...

Kumma, että toimii alkuunkaan, kun ilman head-tagia on tuo siirtokoodi.
<meta http-equiv="refresh" content="1;url=animaatio1.gif">

Eikös koko animaatiosivun voisi tehdä niin, että kävijälaskennan jälkeen lähettäisi otsikot ja animaation?

$tiedosto = "animaatio1.gif";
$kahva = fopen($tiedosto, 'rb');

header("Content-Type: image/gif");
header("Content-Length: " . filesize($tiedosto));

fpassthru($kahva);
fclose($kahva);
exit;

nipasenmaki [15.07.2005 21:45:37]

#

Ei mutta tarvittaisiin ylläpitäjä. Virheitä varmasti löytyy joka lähtöön, mutta onko innokuutta tulla adminiksi?!?! Tarvittaisiin nimittäin hirveästi koodausapuja.

renni [15.07.2005 23:34:23]

#

(selvitetäänpä vähän termejä)
Admin = ylläpitäjä. Se EI tarkoita koodausta, yleensä admin ei koske tikullakaan koodiin.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta