Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Sivuni

Sivun loppuun

baabloo [04.07.2005 10:33:26]

#

Käykää osoitteessa www.freewebs.com/noobi123 ja sanokaa mielipiteenne huom. aloitin sivujen teon vasta eilen.
Kuten huomaatte eli sisältöä ei ole kovinkaan paljon. Enkä nyt löytänyt parempaa hostia kuin freewebs :D

Blaze [04.07.2005 14:08:27]

#

Miksi tuollainen täytyy yleensä laittaa veppiin?

tejeez [04.07.2005 14:41:36]

#

ok

p-p [04.07.2005 17:34:17]

#

Ei vedä vertoja suuryhtiöiden sivuille... No heh heh, ei niitten tarvitsekkaan.

Ihan hyvät sivut. Verrattuna minun sivuighini, nuo on todella hyvät, omat tekeleeni ei millään pärjää...

Mitäs editoria olet käyttänyt, vai pelkkää notepadia? (Olettaen että käytät windowsia ;)

wwwapu [04.07.2005 18:04:48]

#

Nätin näköinen ja pelkistetty. Se on aina hyvä asia.
Naukumista ja itkua aiheuttaa kuitenkin taulukon käyttö asettelussa.
Muutamia kirjoitusvirheitä on myös, mutta ne on helppo korjata. Alla esimerkki Gamesista

<font face="Verdana size="2" color= "#808080">Action</font>

Puuttuva lainausmerkki.

maker_ [04.07.2005 19:03:28]

#

On nuo ihan kyllä toimivat sivut.Millä koodilla jos voi niin sanoa saa tuon vähän niinkuin neliöt nettisivuille?;)Nobo vissiin olen:D

squid [04.07.2005 19:33:28]

#

Vaan eipä ole herra itse koodaillut sivuja(väittäisin, kun kuvat on ainakin on otettu freewebsin valmiista tyylistä)....


Ei näin.. ei näin

tgunner [04.07.2005 23:43:35]

#

Joo kyllä kannattaisi opetella tuo HTML kunnolla, ja en kyllä itse käyttäisi tuota Freewebsiä :)

maker_ [04.07.2005 23:52:37]

#

EI hele niin näyttää suoraan free websistä koodia.Ettei vain olisi sillä editorillla tehty?;)

Maxfacus [05.07.2005 01:02:32]

#

Editoria ei kannata käyttää jos haluaa oppia html:än. Yleensäkin editorit tekevät sivuista kankean ja sterilin. Omassa koodissa on aina sitä jotakin. Uskon kuitenkin, että jaksat paneutua html-maailmaan ja luoda oman näköisesi sivut.

Metabolix [05.07.2005 04:53:29]

#

Älkää vain vahingossakaan katsoko, mitä validaattori sanoo etusivusta. Piti oikein määritellä käsin charset, ennen kuin validaattori suostui edes aloittamaan.

Kannattaa ehdottomasti tehdä sivut ilman mitään editoria.

Gwaur [05.07.2005 05:39:29]

#

Metabolix kirjoitti:

Kannattaa ehdottomasti tehdä sivut ilman mitään editoria.

Myöskin ilman tekstieditoria? No ei, kyllä minä tiedän mitä tarkoitat. ;)

Metabolix [05.07.2005 06:45:22]

#

Ei kun käsin tietenkin :) No, "ilman sivueditoria" tietenkin tarkoitin. Jollakin sitä html:ää pitää kuitenkin kirjoittaa.

antti94 [05.07.2005 10:38:16]

#

Sivut ok.Taustaväri vois olla vähän vaaleampi ja sisältöä enemmän (Muista kuitenkin, että liika on aina liikaa.).Muuten ihan hyvä.

maker_ [05.07.2005 15:45:29]

#

Joop nuita virheitä näytti sitten validaattorissa olevan enemmältikin.Siksi on hyvä tehdä koodinsa itse koska tietää missä mennään ja ennen kaikkea (tai ennen ja ennen) se menee paremmin validaattorista läpi jos teet sen just sellaseksi kuin haluat ja se toimii;)

baabloo [07.07.2005 09:13:14]

#

maker_ kirjoitti:

Joop nuita virheitä näytti sitten validaattorissa olevan enemmältikin.Siksi on hyvä tehdä koodinsa itse koska tietää missä mennään ja ennen kaikkea (tai ennen ja ennen) se menee paremmin validaattorista läpi jos teet sen just sellaseksi kuin haluat ja se toimii;)

No haluatko nytten kertoa mitä virheitä olen tehnyt koska en itse ymmärrä mitä niissä sanotaan.

hunajavohveli [07.07.2005 09:40:03]

#

No ainakin tuosta DOCTYPEstä puuttuu lopettava >.

Pistäpä:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN">

tai

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

efteri [07.07.2005 11:25:01]

#

No en uuta aihetta viitsi aloittaa joten laitan tänne:
uudistin sivujani hieman ja kysyn teidän mielipidettä mitä tykkääte uudesta sivupohjasta: www.qwauk.koodari.net tai www.qwauk.knows.it

baabloo [07.07.2005 11:34:53]

#

Minun mielestä hyvät sivut.
PS. Kana peli on hyvä :P odotan, että siinä saa vaan kaikenlaisia eri aseita ja enemmän kenttiä.

efteri [07.07.2005 11:47:39]

#

baabloo kirjoitti:

Minun mielestä hyvät sivut.
PS. Kana peli on hyvä :P odotan, että siinä saa vaan kaikenlaisia eri aseita ja enemmän kenttiä.

Jee, kohta kana pelistä tulee parempi versio sitten siihen voisi niitä kenttiä alkaa tekemään ja aseita, tänään laitan vähän paremman version jakoon kana pelistä

Baabloo: jos huomaat tämän viestin niin tulisitko irkkiin vaikka kanavalle #koodari kerta putkassa sinulla on banit olisi asiaa

wwwapu [07.07.2005 16:40:17]

#

baabloo kirjoitti:

No haluatko nytten kertoa mitä virheitä olen tehnyt koska en itse ymmärrä mitä niissä sanotaan.

Jos englanti ei ole täydellisesti hallussa, kannattaa käyttää http://lempinen.net/lehtori/ testuuttajaa. Se puhuu enemmän suomea.

Tomppu [08.07.2005 15:58:15]

#

Vihaan freewepsiä.

exAtuu [14.07.2005 18:35:20]

#

KRHM. Editorilla yleensä editoidaan jotain, mutta nettisivujen maailmassa se kamala editori on WYSIWYG-editori :) Eli näitä tämmöisiä "klikkaa ja tallenna" - editoreita tulisi välttää, koska jälki on vessapaperiksi kelpaamatonta.

Grey [14.07.2005 18:55:27]

#

MasaVista kirjoitti:

koska jälki on vessapaperiksi kelpaamatonta.

Mahdollisesti testannut asian? :-D

-Grey-

Deewiant [14.07.2005 19:16:50]

#

MasaVista kirjoitti:

Editorilla yleensä editoidaan jotain, mutta nettisivujen maailmassa se kamala editori on WYSIWYG-editori :) Eli näitä tämmöisiä "klikkaa ja tallenna" - editoreita tulisi välttää, koska jälki on vessapaperiksi kelpaamatonta.

Käsittääkseni ainakin Dreamweaver tekee nykyään ihan OK-tasoista koodia.

Mutta eipä tietenkään itsekirjoitetun voittanutta.

Koipio-ohjelma [15.07.2005 13:09:05]

#

Öö, parempi kuin, jos minä olisin tehnyt..?
Luultavasti.
Keskeneräinen?
Takuulla.
Mistä lähtien Habbo on ollut peli? :D
Ei mistään.
Ja NetGames kannattaisi laittaa "games in browser"(pahoittelen huono käännöstäni, joku korjatkoon termin jos osaa sen englanniksi, siis selaimesa pelattavat pelit)
Kahden päivän projekti, ei vakuuta... Mutta ei laatua ajassa mitata.
Ja koodi: se minullakin semmoista sotkua etten viitsi arvostella toisten koodeja :D

Gwaur [15.07.2005 19:00:37]

#

Koipio-ohjelma kirjoitti:

Ja NetGames kannattaisi laittaa "games in browser"(pahoittelen huono käännöstäni, joku korjatkoon termin jos osaa sen englanniksi, siis selaimesa pelattavat pelit)
Kahden päivän projekti, ei vakuuta... Mutta ei laatua ajassa mitata.

"Online games" ja ei Roomaakaan päivässä rakennettu.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta