Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Aina päälimmäisenä [VB]

Sivun loppuun

Kulma [01.06.2005 17:55:07]

#

Miten saan tehtyä yhteen Full-Screen peliin tähtäimen, joka olisi keskellä ruutua? Se peli ei ole mun tekemä. Kun tein sellaisen hiiri vain meni sen päälle ja näkyi ja mut heitettiin pelistä pihalle.

hunajavohveli [01.06.2005 18:00:35]

#

Et selvästikään halua taaskaan ohjelmoida tuollaista itse, vaan pyydät valmista ohjelmaa, joten siirrän tämän yleiseen keskusteluun.

Blaze [01.06.2005 18:12:34]

#

Teippaa keskelle näyttöä ruksi.

Kulma [01.06.2005 18:24:47]

#

Blaze kirjoitti:

Teippaa keskelle näyttöä ruksi.

Hehe. En mä halua että te teette sen mun puolesta vaan haluan vain jotain vinkkejä, koska oma tekemääni ei voi käyttää. Ja sen tein näin:

Private Declare Function SetWindowPos& Lib "user32" (ByVal hWnd As Long, ByVal hWndInsertAfter As Long, ByVal x As Long, ByVal y As Long, ByVal cx As Long, ByVal cy As Long, ByVal wFlags As Long)
Private Declare Function SetWindowLong Lib "user32" Alias "SetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal dwNewLong As Long) As Long
Private Declare Function GetWindowLong Lib "user32" Alias "GetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long) As Long
Private Declare Function SetLayeredWindowAttributes Lib "user32" (ByVal hWnd As Long, ByVal crKey As Long, ByVal bAlpha As Byte, ByVal dwFlags As Long) As Long

Private Sub Form_Paint()
  SetTransparent Me.hWnd, 180
End Sub

Sub SetTransparent(hWnd As Long, Transparent As Byte)
  Dim N As Long
  N = GetWindowLong(Me.hWnd, (-20)) Or &H80000
  SetWindowLong hWnd, (-20), N
  SetLayeredWindowAttributes hWnd, 0, Transparent, &H2
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
 SetWindowPos Crosshair.hWnd, -1, 0, 0, 0, 0, 3
End Sub

KeKimmo [01.06.2005 20:16:29]

#

Miten tämä kuulostaa taas joltain xiitiltä?

hunajavohveli [01.06.2005 20:55:31]

#

Ehkä siten, että Kulma kertoo ensimmäisessä viestissä tämän olevan xiittaus-tarkoitukseen. ;)

Kulma [02.06.2005 16:23:23]

#

kimmoke kirjoitti:

Miten tämä kuulostaa taas joltain xiitiltä?

No sehän on!
Mutta voisitteko vastata?
Vai onko Putkassa xiitit kielletty.

tsuriga [02.06.2005 16:33:05]

#

Ei ole varsinaisesti kielletty, mutta kovin on eettisesti arveluttavaa tehdä kyseisiä ohjelmia, joiden käyttö tuskin rajoittuisi yksinpeleihin. Tuskin ketään kiinnostaa jos väännät kotona Wolfenstein 3D:tä khiiteillä, mutta muilta se saattaa pilata pelinautinnon.

tejeez [02.06.2005 17:03:34]

#

tsuriga kirjoitti:

Ei ole varsinaisesti kielletty, mutta kovin on eettisesti arveluttavaa tehdä kyseisiä ohjelmia, joiden käyttö tuskin rajoittuisi yksinpeleihin. Tuskin ketään kiinnostaa jos väännät kotona Wolfenstein 3D:tä khiiteillä, mutta muilta se saattaa pilata pelinautinnon.

Mutta hei, eihän muita ihmisiä koskaan ajatella eikä sitä et onko itellä ees hauskaa pelata peliä kunhan vaan voittaa ja ihan sama miltä muista tuntuu!!!!11

nomic [02.06.2005 17:08:39]

#

Kulma kirjoitti:

kimmoke kirjoitti:

Miten tämä kuulostaa taas joltain xiitiltä?

No sehän on!
Mutta voisitteko vastata?
Vai onko Putkassa xiitit kielletty.

Repleytä edellisestä topikista:

Miksi pelaat peliä jos se ei sovellu sulle (paitsi xiittien avulla)
Pelaa enemmän ilman xiittejä, se on ainut ja oikea tapa pelata jos haluaa olla pelin mestari.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta