Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: tietotekniikka / ohjelmointiaiheisia vitsejä?

Sivun loppuun

kasetti [01.06.2005 13:01:31]

#

Tietääkö kukaan hyviä tietotekniikka / ohjelmointiaiheisia vitsejä?

sisu [01.06.2005 13:10:16]

#

Tuolla on ainakin jotain. En lukenut kaikkia mutta alusta osan että totesin että on:) Ihan mielenkiinnsta vielä että mihin tarkoitukseen? Toivottavasti auttaa jotenkin.

kasetti [01.06.2005 13:59:23]

#

sisu kirjoitti:

Tuolla on ainakin jotain.

Tuolla oli muutama ihan hyvä. Syy miksi kyselin oli se että useasti saan ihmisiltä "nörtti" kohtelun kun kertoo mitä puuhastelee. Ajattelin että voi heittää sitten jonkun hyvän vitsin päälle.

nomic [01.06.2005 17:13:07]

#

http://www.funmansion.com/html/Windows-98-Source-Code.html

Jaksaa aina naurattaa, vaikka onkin vanha. :D

Deewiant [01.06.2005 22:17:02]

#

Suurimmaksi osaksi ei vitsejä, mutta erittäin hauskoja tarinoita:

http://rinkworks.com/stupid/

Päivittyykin aina pari kertaa vuodessa.

Jaska [01.06.2005 23:13:01]

#

Miksi nörtit sekoittavat Halloweenin ja joulupäivän keskenään?

Oct 31 = Dec 25

renni [02.06.2005 03:01:09]

#

Täältä löytyy paljon hauskoja sattumuksia.
http://www.computerworld.com/departments/opinions/sharktank/

Sitten on oma lukunsa eri sarjakuvat:
http://www.userfriendly.org/
http://hackles.org/
http://www.sosiaalisestirajoittuneet.fi/

tejeez [02.06.2005 08:09:35]

#

renni kirjoitti:

Täältä löytyy paljon hauskoja sattumuksia.
Sitten on oma lukunsa eri sarjakuvat:
http://www.userfriendly.org/
http://hackles.org/
http://www.sosiaalisestirajoittuneet.fi/

Ja vaikkapa pikselinviilaajat :)
Tai The Daily WTF, jossa on eri ihmisten erittäin outoja koodaustapoja.

Gwaur [02.06.2005 09:49:16]

#

Loimaan ammatti-instituutin datanomilinjan mainos on kyllä aika vitsi :P

Ja sitten tuli mieleeni:

if (m*n/c > tree*c) crash();

Kuka tajuaa :P

jonez [02.06.2005 11:09:59]

#

Sarjakuva. http://www.ctrlaltdel-online.com/

ReEvolution [04.06.2005 18:09:20]

#

Vitsi:
Tiedätkö mikä on tietokoneen tyhmin käsky??
Keyboard error press F1...
http://img46.echo.cx/img46/9721/kyboarderrorpressf18po.png

aeolus [05.06.2005 20:03:39]

#

ReEvolution kirjoitti:

Vitsi:
Tiedätkö mikä on tietokoneen tyhmin käsky??
Keyboard error press F1...
http://img46.echo.cx/img46/9721/kyboarderrorpressf18po.png

siinä mielessä huono ettämacintosheissa se säätää näytön kirkkautta :P


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta