Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Oton sivut

Sivun loppuun

tuomas [06.05.2005 16:38:29]

#

Edelleen ne "Valid XHTML" kuvat pois kun sivusi eivät todellakaan validia ole. http://validator.w3.org/check?uri=http://obso.afraid.org/

tsuriga [06.05.2005 16:43:41]

#

Ulkoasultaan mielestäni paljon miellyttävämpi ja toimiva kokonaisuus kuin edellinen, mutta vielä olisi jotain:
-Mitä tuolla rekisteröitymisellä saa? Ehkä se on toistaiseksi vielä hieman turha. Se nappi muuten ei ensimmäisellä painokerralla vie rekisteröitymissivulle.
-Kuten yllä sanottiin, ei validikuvia turhaan sivuille.

E.K.Virtanen [06.05.2005 16:47:19]

#

Ihan jees noi, iso plussa siitä että voi kirjoittaa foorumil ilman rekisteröitymistä.

aeolus [06.05.2005 17:07:21]

#

Anteeksi, vahingossa poistin tämän aiheen ensimmäisen viestin.

Eli sivun osoite oli http://obso.afraid.org

wwwapu [06.05.2005 19:28:13]

#

Jestas, nythän se alkaa jo näyttää joltain. Edelleen kuitenkin kikkailua kehysten kanssa.

Suunta on oikea. Erityistä plussaa on sen taustakuvan poissaolo.

Ja kun käyttää valmista koodia kannattaa vilkaista hieman niitä attribuutteja:

Minä sivun koodi kirjoitti:

xml:lang="en" lang="en-AU"

Kaikille muillekin tiedoksi jos ei itse viitsi väsätä:
http://www.oswd.org/userinfo.phtml?user=haran

tuomas [06.05.2005 20:46:50]

#

Arvasin et se nappas tällä kertaa jostaki sivupohjan.

aeolus [06.05.2005 21:44:25]

#

Sivua on nytte vähän paranneltu.

Blaze [06.05.2005 22:08:01]

#

Ai, minulla tuo ainakin sanoo vain
"Untter konstruktivooni
- Viimeisin päivitys 04/05/2005 -"

Deewiant [06.05.2005 22:13:52]

#

Se "Viimeisin päivitys" on linkki, jos et huomannut.

Jos huomasit, ja kyseessä oli sarkastinen kommentti etusivusta, olen samaa mieltä.

sisu [07.05.2005 18:33:49]

#

Parempi on:) Mutta huutoboksi ja turhat validi merkit ja muut pois...

aeolus [07.05.2005 19:23:31]

#

sisu kirjoitti:

Parempi on:) Mutta huutoboksi ja turhat validi merkit ja muut pois...

Miks se huutoboksi pois täytyis ottaa?

Juice [07.05.2005 19:25:07]

#

Huutoboksi on täysin turha.

Harrastelija [07.05.2005 19:45:06]

#

No reilusti paremmat kun edelliset! Mainio esitys, enpä pystyis samaan :(

tuomas [07.05.2005 20:00:11]

#

Huomaa että hän ei ole itse sivupohjaansa tehnyt. http://www.oswd.org/viewdesign.phtml?id=1192

sooda [07.05.2005 20:06:52]

#

Selkeästi reippaasti paremmat kuin edelliset. :) Silti...

- en ite laittas validkoodi-kuvaa sivulle joka ei ole validia

-Tossa vasemmalla ton huutoboksin alla oleva nick-loota näyttäis vähän liian leveältä ainakin Operalla.

-Sorsassa jotain hassuja erooreja (XHTML:ää, mutta jotkut tagit isolla, '<form method="post" action="". $tarkastus ."\">' ym)

-Toi valmis-huutoboksi iframessa toiselta sivulta on HTML:ää ja sen ääkköset epätoimii tolla sun UTF-8:lla

- jscriptit pisti vähän silmään... mikäköhän niiden tarkoitus oli.. ei jaksanu kattoa

-Ja noi ei näytä olevan tossa mun servulla vaikka niin sanot tuolla.

aeolus [08.05.2005 11:16:33]

#

Joo en ehtiny vielä siirtää, koska omalla koneella ei toimi putty, sitte koulussa siirrän ne sille sun servulles.

sooda [08.05.2005 15:31:19]

#

Putty kyllä toimii. Kato vaikka palomuurisi asetukset tms, ja ite siirtäsin filut jollain ftp-clientillä tai vaikka winscp:llä.

aeolus [09.05.2005 06:41:52]

#

sooda kirjoitti:

Putty kyllä toimii. Kato vaikka palomuurisi asetukset tms, ja ite siirtäsin filut jollain ftp-clientillä tai vaikka winscp:llä.

noniin, nytte toimii. Eilen siin palomuurijutus oli joku mäihä...

aeolus [15.05.2005 16:21:47]

#

Noniin, sivu palas aas, ja nimikin on vaihtunut...

Lhytosoitekin on nykyään http://otto.adevas.net

sooda [15.05.2005 16:34:25]

#

Aina vaan paranee... :)
Vielä löytyy silti paranneltavaa

- logo EDELLEEN bmp, ei se formaatti muutu vaikka filupäätteen heittäisit .jpg:ksi
- Doodleboardin nick-loota menee Operalla reippaasti ton vasemman laatikon yli
- minä-osion kirjotusvirheet vois korjata?
- iframe-foorumi bugaa nätisti navipalkin ylle jos selainikkuna on 1100 pikseliä kapeampi
- ladattavaa-osio on turha niin kauan ku siinä on vain toi incoming
- palautesivun tekstilootat menee yli jos selainikkuna on kapea
- kirjaudu antaa parse eroorin
- ne 40 <br>:ää sielä sorsan lopussa pisti vähä silmään :D
- hetkone, miks tossa on mozillan kuvake?

Noita nyt eka löysin...

Meitsi [15.05.2005 17:00:22]

#

Toihan on ihan siisti. Mut tosta navigaatiopalkista saisit vieläkin hienomman jos laittasit jonkun hover efektin.

EDIT: eiku onhan siinä mut ei oikeen näy. Laita sellanen et siihe navigaatiopalkin reunaa tulis vaik joku pallura siihen kohtaa mikä o valittuna... tai joku sen tapane

aeolus [15.05.2005 17:23:33]

#

sooda kirjoitti:

Aina vaan paranee... :)

- hetkone, miks tossa on mozillan kuvake?

emt. teki vaan mieli laittaa sinne joku faviconi, ja tuli nyt ekaks mieleen mosilla.

No lataamo osiosta, niin siellä ei kyllä kovinkaan kaua oo se incoming ollut, kun tänään sain muutkin osiot, kuin indeksin valmiiksi, eli ladattavaa-hömpän vasta tänään aukaisin.
________________________

Laitoin etusivulle nyt sellaisen vähän samantapaisen sanahömpän kuin phvli_:ssa ( sooda.dy.fi:8080/~mordor/ ).
Mutta ainoa ongelma siinä jutussa on se, että sen laatikno lauseet on harvinaisen huonoja, kun en aina kaikkea keksi...

ville-v [15.05.2005 17:35:06]

#

Täytyy sanoa, että afraid sopii sivun osoitteeseen hyvin. Pelottavaa, että tällaisia sivuja on netissä enemmänkin (vaikka sivut eivät kaikkein huonoimpiin kuulukaan). Ja mainokset eivät todellakaan sovi etusivulle (siis jos se on tollanen jossa on vaan banneri, "sisään"-linkki ja... MAINOS!!!)

aeolus [15.05.2005 17:52:57]

#

ville-v kirjoitti:

Täytyy sanoa, että afraid sopii sivun osoitteeseen hyvin. Pelottavaa, että tällaisia sivuja on netissä enemmänkin (vaikka sivut eivät kaikkein huonoimpiin kuulukaan). Ja mainokset eivät todellakaan sovi etusivulle (siis jos se on tollanen jossa on vaan banneri, "sisään"-linkki ja... MAINOS!!!)

no hui kamalaa ku siinä on maailman parhaimman selaimen (sis ainakin mun mielestä) banneri, ja eihän sivulla enään afraid päätettä ole.

wwwapu [15.05.2005 18:55:26]

#

Mitä kieltä tämä on?

Sivujen koodi kirjoitti:

<br>Hostaaja</br>

Juice [15.05.2005 19:16:32]

#

Tosi kiva yllätys heti etusivulla(tuo ottomedia-logo),
195.9 kt (200602 tavua)! Voisitko optimoida hieman...

aeolus [19.05.2005 19:50:36]

#

noniin,kirjautumistoosan pitäis nytte toimia, laitoin samalla sinne käyttäjän osioon kivan lisäyksen :)

aeolus [06.06.2005 16:29:02]

#

GET LOW!
uusi überdomeini:'

http://aeolus.ohjelmointiputka.info

(tää on se kohta ku kaikki on kauhusta jäykkänä)

wwwapu [06.06.2005 19:44:50]

#

Jäykkänäpä hyvinkin.
Pelkistettyä, se on plussaa.
Etusivulla iframe on liian ahdas, joutuu rullaamaan sivusuunnassa.
Lainausmerkkien käyttö attribuuttien arvojen sisällä varmasti tuottaa joskus tuskaa, joten suosittelen olemaan käyttämättä.

content="Otto "aeolus" Hirvinen"

aeolus [06.06.2005 20:56:03]

#

wwwapu kirjoitti:

Jäykkänäpä hyvinkin.
Pelkistettyä, se on plussaa.
Etusivulla iframe on liian ahdas, joutuu rullaamaan sivusuunnassa.
Lainausmerkkien käyttö attribuuttien arvojen sisällä varmasti tuottaa joskus tuskaa, joten suosittelen olemaan käyttämättä.

content="Otto "aeolus" Hirvinen"

siis tarkoitatko noita reunimmaisia?

Juice [06.06.2005 21:01:00]

#

Ei, vaan keskimmäisiä. Attribuuttien tulee aina olla lainausmerkeissä, vaan sisällössä ei saa olla lainausmerkkejä.

Blaze [07.06.2005 01:28:01]

#

Ja nuo lainausmerkkien sisällä olevat lainausmerkithän korvataan entiteeteillä:
content="Otto &quot;aeolus&quot; Hirvinen"

Onks ton sivun muuten tarkotus näyttää noin rikkinäiseltä: http://blaze.dyndns.ws/~blaze/aeolus.png ?

Ja nakkaa toi iframe hukkaan. Raamit on kamalia.

T.M. [07.06.2005 02:05:28]

#

Err? http://www.ohjelmointiputka.info

Joku matkinut ohjelmointiputkan nimeä, vai onko maailmassa tosiaankin kaksi ohjelmointiputkaa? o_O

Mikä ihme into kaikilla on tullut kopioida putkan nimi?

squid [07.06.2005 08:59:01]

#

Blaze kirjoitti:

Onks ton sivun muuten tarkotus näyttää noin rikkinäiseltä: http://blaze.dyndns.ws/~blaze/aeolus.png ?

Ei ole, Operasi vain näyttää sen väärin, sillä ainakin Firefox ja Internet Explorer(tällähän ei ole mitään väliä, sillä kukaan putkasta tuskinkäyttää IEtä) näyttää sivut aivan siisteiltä.

aeelus: Miksi olet kopioinut putkan nimen osoitteeseen? Mitä järkeä siinä on, jos sivuston nimi on aivan toinen?
Sivut ovat aivan siistin näköiset, ja värit toimivat hyvin. framejen käytöstä en itse pidä, mutta kukin tavallaan. Sekä se, että linkit aukeavat tuohon säälittävän pieneen frameen, ei oikein toimi. Tee noista noframe versio!

Olga [07.06.2005 10:03:04]

#

Taitaa kyllä olla sivun koodissa vikaa, ei niinkään Operassa. Muutamat screenshotit (jos vielä näkyy): http://www.browsershots.org/website/49101/fi

aeolus [07.06.2005 12:05:42]

#

olga kirjoitti:

Taitaa kyllä olla sivun koodissa vikaa, ei niinkään Operassa. Muutamat screenshotit (jos vielä näkyy): http://www.browsershots.org/website/49101/fi

Nyt määä en tajuu, mul toimii kyllä ihan moitteettomasti.

Olga [07.06.2005 12:23:12]

#

Korjaa virheet ja katotaan sit uudelleen.

Meitsi [07.06.2005 12:33:31]

#

Firefoxilla kun liikuttelee hiirtä noitten linkkien päällä tossa vasemmalla niin jotain kummallista tapahtuu... Linkkien alle ilmestyy välillä musta/harmaa raita ja linkkien koot muuttuvat vähän miten sattuu...

EDIT: Siis en tarkoita tuota hover-efektiä vaan _koko_ linkkirivistön alle tulee joku viiva... Outoa

ajv [07.06.2005 12:33:45]

#

Olga kirjoitti:

Korjaa virheet ja katotaan sit uudelleen.

Eikös tuo näytä tuon ohjelmointiputka.infon framen virheet?
Tässä oikean sivun virheet.

Olga [07.06.2005 13:53:12]

#

ajv: totta turiset, tosin framesivukin on virheitä pullollaan.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta