Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Musamuunnos .it -> .mod?

ezuli [18.04.2005 16:36:23]

#

Eli millä ohjelmalla saisin muutettua .it musan (Impulse Tracker?) .mod muotoon? Linux-puolen ohjelmaa kaipaisin, windosille saatan sopivan ohjelman omistaakin, mutten viiti sitä vain sen takia käynnistämään.

Taka-ajatuksena olisi saada 'I have no tomates'-pelin musa kuulumaan. Nyt se sanoo:

Konsole kirjoitti:

Error appeared:
- play_music():
Unable to play music from 'IHaveNoTomatoes.it'!
Error: Unrecognized music format

Mitään sopivia plugeja tai libejä en tuon suoraan ajamiseksi löytänyt, vaikkain xmms pystyy tuota filua soittamaan.

*Väärä ongelma. =(

Ei nimittäin toiminut .mod tiedostollakaan. (Kokeilin satunnaisella filulla ModArchivesta)

Eli mitenköhän nuo musiikit sitten saisi toimimaan? Tomaatista on versio 1.55, joka käyttää SDL_mixeriä olikohan se nyt fmodin sijasta. Peli lähtee käyntiin kun siirtää tuon musafilun piiloon ja äänet kuuluu ihan hyvin.

Lazu [19.04.2005 11:46:26]

#

SDL_mixer ei tue mod musiikkia.. Helppokäyttöinen FMod tukee ja on ilmainen jos sitä käytetään ilmaisohjelmiin.
Edit: no enpä taas lukenut koko viestiä ennen kuin lähetin...

ezuli [19.04.2005 17:06:52]

#

Joo en ole ole kyseistä peliä ohjelmoimassa, mutta oletin että täällä tiedetään enemmän linux puolella kuin parissa muussa paikassa.

Lazu kirjoitti:

SDL_mixer ei tue mod musiikkia.

Kiitos tuosta, olin ilmeisesti käsittänyt pelintekijän tekstit väärin. Tuo 1.55 versio siis tukeekin .oggia .modin sijasta.
Nyt siis pitäisi saada muutettua .it muotoon .ogg.
(Olen ettinyt sopivaa ohjelmaa niin kauan, että kohta alan etsimään suosiolla jotain hyvää ilmaista ogg musaa taustalle)

Niin ja tässä linkki pelin kotisivuille:
http://tomatoes.sourceforge.net/
Siitä löytyy versiot linuxille, winulle ja macille.
Suosittelen kokeilemaan.

*Vanhempaa, fmod versiota, en saanut kääntymään.

Metabolix [19.04.2005 17:33:12]

#

OGG on pakattua audiota. Nauhoitat siis musiikkisi jollakin, vaikkapa Audacityllä (Input-laitteeksi Stereo Mix tms.), ja tallennat sen OGG-muotoon.
http://www.vorbis.com/

ezuli [19.04.2005 18:38:51]

#

Metabolix kirjoitti:

OGG on pakattua audiota. Nauhoitat siis musiikkisi jollakin, vaikkapa Audacityllä (Input-laitteeksi Stereo Mix tms.), ja tallennat sen OGG-muotoon.
http://www.vorbis.com/

Ei onnistu sekään, parissa ohjelmassa joko ei saa edes valita inputtia tai sitten ,kuten audacityssä, valittavana on vain yksi systeemi. (Tais olla joku linuxin asetustiedosto joka säätelee kaikkia äänilaitteita tjsp.)

Mutta ei se musa kyllä ole enemmän vaivan arvoista, löysin parempaa saman tyylistä kahvi.orgista.
Eli unohtakaa tämä ketju, ei kiinnosta enää.
http://www.kahvi.org

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta