Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Mielipiteitä Joniswebistä

Sivun loppuun

jonisweb [29.03.2005 18:40:55]

#

en tiiä kuuluuko tää tänne mutta mitä mieltä olette joniswebistä http://mustikkarinne.net/jonisweb http://jonisweb.tk

Minä [29.03.2005 18:45:22]

#

Mikä pakko on tulla tänne mainostamaan.
[Edit:] Sensuroitu ja hieman siistitty..

Juice [29.03.2005 19:04:01]

#

Eikös ensin pitäisi olla asiaa ja osata koodata, ja sitten tehdä sivut...

hunajavohveli [29.03.2005 19:16:11]

#

Ihan kivat. Kielioppivirheitä voisi kyllä vähän korjailla, etenkin yhdys sanoja. ;)

jrantala [29.03.2005 19:20:26]

#

Emmä kyl hirveenä mainostuksena tätä aihetta pitäis. En kylläkään sivuistakaan tykkää, rumat värit yms.

Heikki [29.03.2005 19:42:40]

#

En sitten tiedä miten nämä sivujen arvostelut hoidetaan täällä foorumilla, mielestäni yleiseen keskusteluun voisi tällaiset ketjut sallia (kunhan sivut eivät ole kaikkein kaameinta roskaa), mutta minä en näitä asioita päätä.

renni [30.03.2005 02:06:21]

#

Hirvittävät värit eivätkä sovi edes keskenään.
Sekava ulkoasu.

aWW [30.03.2005 08:44:53]

#

En pidä vihreästä, valitse joku parempi väri

sooda [30.03.2005 09:16:26]

#

Hassu väri, sekava, toi vaakatasonen scrollpalkki on ruma (tee sivut vähä kapeammaks tai automaagisesti skaalautuvaks), liikaa yhdyssanavirheitä. Tolleen ensisilmäyksellä nyt noi. :)

Lammas [30.03.2005 11:37:07]

#

Hassut värit kyllä. Ei minusta välttämättä nyt ihan kauheat. Scrollpalkkia vois muuttaa kyllä. Yhdyssanavirheitä on, mutta ei kuitenkaan kovin häiritseviä.

hunajavohveli [30.03.2005 15:29:02]

#

Nuo bannerit voisi pistää ihan omallekin serverille. Kestää aina tuhottomasti, kun pitää ottaa yhteyttä niin moneen serveriin, jotka ovat lisäksi melko hitaita välillä.

jonisweb [31.03.2005 08:58:56]

#

joo värejä minustakin pitää muuttaa ei vaan ole tullut inspiraatiota:(

jonisweb [22.04.2005 15:03:19]

#

mitä mieltä olette nykyisestä ulkoasusta??

T.M. [22.04.2005 15:44:05]

#

Emt, mee kyselee toisten kotskaportaalien ylläpitäjiltä.
Täältä tuskin saat tyydyttäviä vastauksia..

ajv [22.04.2005 17:53:06]

#

Satuin juuri sattumalta 1024x768 resolla kurkkamaan, niin ulkoasu ihan ok ->plus
Pienemmälle resolutioolle tuo ei kuitenkaan skaalaudu -> miinus
Kokonaisuutena kuitenkin ihan ok. Itselleni kyllä tuli kiire sulkea selain, kun mainokset latautuivat, mutta ehkä tuo kohderyhmälleen uppoaa.
Tosin tuollaisia tyhjänpäiväisiä portaaleita tuntuu vain olevan jo ihan liikaa.

Edit:

http://www.mustikkarinne.net/jonisweb/kotisivuille.php?sivu=ladattavat:

Tervehdys scripti
- Kysyy sivuille tulijalta nimen ja emailin ja tervehtii sitä

Jep jep... Että tämmöstä :) Ja vielä oikeen zip-paketissa :D

T.M. [22.04.2005 18:10:31]

#

Huu, pois tuollaiset zip-paketit o_O
Ei noita kukaan jaksa ladata omalle koneelleen, ja vielä pitäs purkaa se pakettikin.

Blaze [22.04.2005 18:37:45]

#

ajv kirjoitti:

Tosin tuollaisia tyhjänpäiväisiä portaaleita tuntuu vain olevan jo ihan liikaa.

Niitä on ollu liikaa jo ainaki viimiset viis vuotta :)
Valitettavasti eivät ole mihinkään katoamassa.

ajv [22.04.2005 19:54:46]

#

Heh heh... Hassu yhteensattuma, että "- Joniswebin ensimmäinen "oma" scripti" on minun kirjoittama esimerkki mureakuhan keskustelualueella siitä, miten ip-osoite kirjoitetaan tiedostoon :P

jonisweb [22.04.2005 20:04:09]

#

Mitä mieltä tästä ootte ku te osaaatte homman.
toiminnassa: http://www.mustikkarinne.net/~jonisweb/tervehdys/tervehtia.php
lähdekoodi: http://www.mustikkarinne.net/~jonisweb/kotisivuille.php?sivu=koodit/tervehdys
niin on sen tunnustan ja siitä sain sen inspiraation tähän php:eehen :P

EDIT: Voin laittaa siihen koodiin että se alku on siun koodaama, jos haluut. :)

ajv [22.04.2005 20:37:57]

#

Ei tartte laittaa :) Enpähän tuota muuten olisi edes omaksi tunnistanut, mutta tuo virheenkäsittely sen paljasti :)

$fp = fopen("iplist.txt", "a")
   or die("Onkohan tiedosto nyt varmasti olemassa ja onkohan
   sillä tarpeeksi oikeuksia, että minä viaton php-tulkki pystyisin sinne kirjoittamaan");

Ei noin yksinkertaista koodia oikeen muullakaan tavalla voi tehdä.

jonisweb [22.04.2005 20:49:56]

#

<?php
//lasketaan lataukset
$tiedosto =("ipeet.txt");
$fp = fopen("$tiedosto", "a")
or die("Onkohan tiedosto nyt varmasti olemassa ja onkohan
sillä tarpeeksi oikeuksia, että minä viaton php-tulkki pystyisin sinne kirjoittamaan");
$ipee = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
fwrite($fp, "$ipee\n");
fclose($fp);

//tulostetaan

$viestit = file("$tiedosto");

$viestit = array_reverse($viestit);

$ipmaara = count($viestit);

print"Sivua ladattu: $ipmaara kertaa";

?>

Koodi nykyisin muokkasin hieman mutta miten saa php koodin laitettua vaikka testi.php:eehen niin että se ei toteuta itseään.?

tomaattigeeni [23.04.2005 02:57:10]

#

PHP-tiedostot ajetaan aina PHP-tulkin läpi joten sellaseen et saa php:tä tungettua - paitsi merkkaamalla < ja > merkkejä &lt; ja &gt; :llä
Miksiköhän tuo admin-sivun linkki pitää olla sivuilla kun sitä tuskin kukaan vierailija pääsee käyttämään? ;)
Lisäksi jonnekin kotisivuille on imo aika turha tunkea mitään bannereita, jos tarkoituksena on siis olla kotisivut eikä joku weppiporttaali. Kotisivujen tulee sisältää lähinnä ylläpitäjän yhteystiedot ja mahdollisesti hänen omia tuotoksiaan, jotka voisivat kiinnostaa vierailijoita. Ei vedättää kävijöitä niinpaljon kuin mahdollista.

ajv [23.04.2005 08:28:50]

#

jonisweb kirjoitti:

Koodi nykyisin muokkasin hieman mutta miten saa php koodin laitettua vaikka testi.php:eehen niin että se ei toteuta itseään.?

No vaihtoehtoja on ainakin muutama:

  1. laitat php-koodin hipsujen sisään ja sen jälkeen ajat sen highlight_string()-funktion läpi. Huomaa: joudut "escapettamaan" kaikki koodin sisältämät hipsut.
  2. laitat php-koodin omaan tiedostoon palvelimelle, ja sitten sivulle, johon haluat koodin näkyviin, pistät show_source("koodi.php");. Huom. Nyt käyttäjät voivat itse päästä suorittamaan koodin, ellet laita tiedostoa esim. .htacces-suojattuun hakemistoon.
  3. Teet jomman kumman yllämainituista ja sen jälkeen copy-pasteet sen html-koodin sieltä sinne minne haluat. Näin saat väritetyn koodin myös esim. html-sivulle.

jonisweb [23.04.2005 19:13:10]

#

tomaattigeeni kirjoitti:

Miksiköhän tuo admin-sivun linkki pitää olla sivuilla kun sitä tuskin kukaan vierailija pääsee käyttämään? ;)

Että itse pääsen sinne joka sivulta ku teen kaikki päivitykset selaimesta käsin.
kiitos ajv:eelle tosta neuvosta nytte se toimii hyvin :P

sisu [01.05.2005 21:54:34]

#

En ihan hirveesti tykkää... Ulkoasu on vähän niin ja näin että tuota tuota...

aeolus [03.05.2005 13:39:30]

#

lainaus:

en tiiä kuuluuko tää tänne mutta mitä mieltä olette joniswebistä http://mustikkarinne.net/jonisweb http://jonisweb.tk

No ei täällä kyllä tollasia ihmeportaaleja kannata mainostaa, täällä pikemminkin ohjelmointisivuja, tai sellaisia jotka edes vähäsen sinne suuntaan menevät.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta