Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: C#

Meitsi [23.03.2005 16:36:39]

#

Tietäisikö joku hyvää tutoriaalia / kirjaa joka käsittelee C#:ia? Ja onko C# nopeampi kuin Visual Basic ja onko se nopeampi kuin vb.net?

Blaze [23.03.2005 16:57:44]

#

Testejä en ole tehnyt tai lukenut, mutta kun kerran kaikki .NET-kielet käännetään samalle välikielelle, voisin kuvitella niiden olevan yhtä nopeita.

Juice [23.03.2005 18:50:27]

#

Ne ovat(VB.Net ja C#) yhtä nopeita ja käytännössä aivan samoja kieliä eri syntakseilla. Kirjastosta haet kirjan, muuta en osaa suositella. Voisin kuvitella sen olevan nopeampi kuin VB, tai sitten ei, minulla ei ole kokemusta vanhoista Visual Basiceista :|

Meitsi [23.03.2005 19:04:40]

#

Kumpaa kannattaisi käyttää: VB.net vai c#? Nyt kun latasin SharpDevelopin, on valinnan vaikeus, kumpaa käyttäisi.

Blaze [23.03.2005 19:12:56]

#

Sitä, kumpi tuntuu mukavammalta.

Juice [23.03.2005 22:00:58]

#

Se on aivan sama. Muistaakseni osaat sekä VB:tä että C/C++:aa. Voit katsoa niin, että kumpaa osaat paremmin. Jos VB:tä, nin ota VB.Net ja jos C++:aä, niin valitse C#. Tosin täällä putkassa osattaneen auttaa paremmin vb.net-ongelmiin, koska sen käyttäjiä täällä on enemmän, mutta .NET-kielien välillä on helppo tehdä konversioita. Pallo on sinulla.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta