Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Bugi?

Sivun loppuun

dungeon86 [18.03.2005 13:16:45]

#

Latasin juuri Fedora Core 3:n seuraavasta ftp-purkista:

ftp://ftp.funet.fi/pub/mirrors/ftp.redhat.com/pub/fedora/linux/core/3/i386/iso/

Ja sieltä ne neljä CD-imagea:

FC3-i386-disc1.iso
FC3-i386-disc2.iso
FC3-i386-disc3.iso
FC3-i386-disc4.iso

Mutta asennuksessa kun yritän valita näppisasetukseksi Finnish niin se kaatuu ja ilmoittaa bugista? Mikä vikana...

Aruviel [18.03.2005 13:20:57]

#

Tarkistitko ne MD5-summat ennen polttoa? Eli olivatko kuvat 'ehjiä'? Tiedonsiirrossa on voinut sattua virhe, jolloin softa ei toimikaan niin kuin sen pitäisi.

https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/8026-mandraken-asennus

dungeon86 [18.03.2005 13:22:38]

#

Tarkistin ja ne täsmi...

Aruviel [18.03.2005 13:36:21]

#

Kuulostaa vähän tältä:

https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=138419

Tuolla on jonkinlaisia vinkkejä kuinka kiertää asia. Siis jos kyseessä on sama ongelma.

dungeon86 [18.03.2005 13:57:29]

#

Kyllä tuo taitaa olla se ongelma... Mutta artikkeli on niin pitkä etten jaksa sitä lukea... Ja ongelma tuli koulun koneella...
Mistä muuten itse latasit Fedora Core 3:n imaget?

Blaze [20.03.2005 21:03:19]

#

dungeon86 kirjoitti:

Kyllä tuo taitaa olla se ongelma... Mutta artikkeli on niin pitkä etten jaksa sitä lukea...

Your loss, not mine.

Eipä se ihme ole, jos jotkut ei koskaan opi mitään.

exadata [21.03.2005 08:24:11]

#

Minulla myös tulee tuo samainen ongelma, melkein joka kohdassa asennusta:

Assertion (heads<256) at disk_dos.c:486 in
function probe_partition_for_geom() failed.

Ongelma häviää kun klikkaa Cancel painiketta jonkin aikaa, mutta koko asennus kaatuu siinä vaiheessa kun paketteja aletaan asentamaan...

Pitänee lukea tuo artikkeli ja dungeon, jos haluat päästä ongelmasta eroon, niin kannattaa lukea tuo artikkeli.

dungeon86 [21.03.2005 08:46:10]

#

No huh! Tuli siis luettua tuo tsydeemi ja päädyin siis siihen tulokseen, että seuraava komento voisi auttaa:

sfdisk -d /dev/hda | sfdisk --no-reread -H255 /dev/hda

Käytössä on siis W98SE ja FC3...

Toinen keino on siis asentaa FC3 tyhjälle kovolle?

Kuinka monelle on muuten tullut tämänkaltainen viesti?
Ja miten te olette siitä selvinnyt?

Juice [21.03.2005 20:27:41]

#

Onneksi Mandraken asennus ei ryttyillyt. Sain jopa otettua palan Windowsin osiosta sillä, eikä tietoa hävinnyt(hommasin liian vanhan Partition Magicin, eikä se tukenut kuin ext2:sta, joten ajattelin, että otetaan riskillä).


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta