Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Kaivataan vastaajia käytettävyystutkimukseen

Juha Auvinen [17.03.2005 22:26:17]

#

Opiskelen Lahden ammattikorkeakoulussa ja teen lopputyötä, jonka aiheena on web-sivujen käytettävyys ja kuinka käytettäviä yritysten web-sivut ovat. Yhtenä osa-alueena tutkimuksessa on web-sivujen tekijöille osoitettu kysely, johon nyt tällä viestillä kalastelen vastaajia.

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa, miten web-sivuja tekevät ihmiset huomioivat tietyt käytettävyyteen vaikuttavat seikat. Kysely ei ole kovin syvällinen (noin 20 "pakollista" kohtaa), koska halusin rajoittaa kysymysten määrän sellaiseksi, että normaali ihminen jaksaa niihin vastata.

Jos koet olevasi sopiva ihminen vastaamaan ja sinulla on uhrata viitisen minuuttia elämästäsi, kysely löytyy osoitteesta:
http://www.webropol.com/P.aspx?id=37943&cid­=4068789

Kyselyssä ei kerätä henkilökohtaisia tietoja eikä muitakaan yksilöiviä tietoja (kuten IP-osoitetta) tallenneta. Kyselystä saatavia tietoja ei tulla näillä näkymin käyttämään mihinkään muuhun kuin lopputyötäni varten, eli tietoja ei luovuteta kaupallisiin tarkoituksiin.

Mikäli lomakkeen täyttämisessä tulee ongelmia tai epäselvyyksiä, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse osoitteessa juha.auvinen@lpt.fi. Seuraan myös tätä threadia ainakin sen aikaa, kunnes kyselyyn on tullut riittävästi vastauksia, joten tännekin voi viestitellä. Muistakin asioista saa kysyä kuin ongelma-asioista. :)

Juha Auvinen [24.03.2005 17:32:02]

#

Kysely on suljettu, eikä uusia vastauksia enää oteta. Kiitos kaikille vastanneille.

Toisaalla kyseltiin jonkinlaista yhteenvetoa kyselyn tuloksista ja lupasin sellaisen tehdä myöhemmin keväällä. Heitän tännekin sitten linkkiä kun saan sen valmiiksi.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta