Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Tuntien kirjaus- ja seurantaohjelma

hobiti [18.02.2005 09:02:38]

#

Apuja tarvitsisin kokeneemmilta.. Elikkäs tarvetta olisi ohjelmalle, johon päivittäin syötettäisiin tunnit, projektin numero, päivämäärä, työtehtävät. Saisi tehtyä kyselyjä projekteittain ja sit kuukauden lopuksi koko ajalta.. Olen tuota miettinyt millä ja miten se kannattaisi toteuttaa.. Hirveästi ei ole koodauskokemusta, lähinnä notepadilla ja sitten tuolla vb:llä. Tällä hetkellä tunnit kirjataan excel taulukkoon manuaalisesti. Huvin vuoksi ja aikani kuluksi meinasin tuollaista tehdä ja omien tuntieni kirjausta helpottaa.. Jos siis joku auttaisi.

mike patto [18.02.2005 14:36:39]

#

Jos käytössä on tietokanta (Access (heh), SQLServer, Oracle, MySql jne) tee taulut:
1. projekti, talleta tänne kaikkien mahdollisten projektien tiedot. Id, nimi jne
2. henkilö talleta tänne ne hlöt jotka järjstelmääsi käyttävät ja joiden tunteja kirjataan
3. työtehtävä, tarvitaan jos on vain vakiotyötehtäville tuntien kirjaus mahdollista, muussa tapauksessa työtehtävä on vapaamuotoinen teksti.
4. tuntirivi, täällä on jokainen tuntikirjaus, pvm, tunnit, projektin id, henkilön id, työtehtävän id, selite jne

Jos Excel on tuttu tee nuo samat jutut vaikka eri lomakkeille tai vaikka eri excel-tiedostoiksi. Sitten vaan pieni vb/vbs lomake jolla teet tarkistukset syötettäville tiedoille eli valintalistat projekteille, henkilöille ja työtehtäville . Päivämäärälle omat tarkistukset , ei liian uusi/vanha jne sekä tunneille myös (ei yli 24h/vrk) . Sitten ,talletat tarvittavat tiedot, raportteja saat näppärästi excelinkin avulla...

Vähän mielikuvitusta niin kyllä se siitä lähtee. Jos kokemusta ei ole paljoa, älä yritä liian vaikeita jippoja aluksi, puuhunkin noustaa tyvestä

hobiti [21.02.2005 15:11:58]

#

Kiitokset vastauksestasi.. Jotain tuollaista systeemiä itsekkin suunnittelin.. Tuota Accesia jo katselinkin, mut meinaat että nuo muut mainitsemasi ohjelmat olisitvat parempia?

Juice [21.02.2005 18:42:09]

#

hobiti kirjoitti:

Tuota Accesia jo katselinkin, mut meinaat että nuo muut mainitsemasi ohjelmat olisitvat parempia?

Access on huono:

mike patto kirjoitti:

Access (heh), SQLServer, Oracle, MySql

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta