Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Urpo

Tharnakus [15.02.2005 22:24:29]

#

Eli olen jo pitemmän aikaa väsäillyt tuollaista nettiroolipeliä (mmorpg:ksi noita kai kutsuvat).
Ideana olisi selaimella pelattava peli, jota siis pääsee helposti pelaamaan (lähes) mistä tahansa ilman mitään ylimääräisiä latailuja (tai plug-inejä). Näin ollen toteutus on (tällä hetkellä) puhtaasti PHP-pohjainen, tosin suunnitelmissa on ottaa mukaan myös jonkin verran JavaScriptiä.

Perus genre on ihan perinteistä fantasiaa kaikkine perinteineen (ja kliseineen).

Aluksi pelilliset ominaisuudet varmaan rajoittuvat aika pitkälle pelkästään hack'n'slashiin, mutta ajan myötä ominaisuuksia olisi tarkoitus laajentaa hieman korkeammalle tasollekkin (jonkinasteista strategiapuolta yms.).

Koodin aion urheasti saada kasaan ihan omin voimin, mutta muussa tausta, lisuke, kilke, härvelöinnissä apu olisi kyllä tervetullutta.
Ainakin tarinoita, kuvauksia yms. tekstejä pääsee moni halukas kirjoittelemaan, sitten on tietysti tavarat/hirviöt/rodut sun muut, joita saa ehdotella enemmän tai vähemmän loppuun hiottuina. Grafiikkapuoli on myös niitä asioita, joista voi kunnian joku muu vapaasti ottaa kontolleen (itse kun en saa tikku-ukostakaan näköistä).

Jos nyt siis jotakuta alkoi kutkuttaa (ja kaikilta muilta roolipeliprojekteiltä liikenee resursseja) kehitys, niin yhteyttä vain allekirjoittaneeseen rohkeasti esimerkiksi osoitteeseen jkoponen(ät)lut.fi.

Lisätietoja ja linkkejä löytyy sitten tuolta projektit-osiosta.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta