Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: .Jad -tiedostot toimimaan?

Sivun loppuun

makeuu [20.01.2005 17:48:59]

#

Miten saisi wap-sivuilla .jad tiedostot toimimaan. Muilla sivuilla ne toimii aina ja ohjelma / peli latautuu, mutta minun sivuilla näkyy vain se .jad tiedoston sisältö.

Minulla on .jad tiedostossa oikeat tiedot ja .jar tiedosto tallessa, mutta se ei varmaankaan tunnista sitten .jad tiedostoa?

Blaze [20.01.2005 18:04:19]

#

Villi arvaus: palvelin lähettää jadille väärän MIME-tyypin (text/plain kenties?)

makeuu [20.01.2005 18:24:51]

#

Mitenhän sen voisi muuttaa? Olen muuttanut jo apache käsittelijöihin tiedostojen mime tunnisteet, jos ne sinne edes piti laittaa?

kasetti [23.01.2005 10:38:18]

#

Mimetyypit määritellään apacheen. Mitähän sinulla siellä jad tiedoston alussa lukee? Itse tein sillälailla että laitoin php:n käymään läpi .jad tiedostotkin, joten jad tiedostoon voi alkuun laittaa tyyliin:
header("Content-type: text/vnd.sun.j2me.app-descriptor jad");

Kun php:n konffaa käymään läpi .jad tiedostotkin, niin sinne voi laittaa sessioneja, tietokantajuttuja ja muuta kivaa...

Bill Keltanen [23.01.2005 14:30:41]

#

hmm no mulla apache ja toimi ihan heti .jadit :O

renni [23.01.2005 15:15:47]

#

Apachen conffihakemistossa löytyy apache-mime.types tiedosto, siellä pitäisi olla myös rivi
text/vnd.sun.j2me.app-descriptor jad
Oletuksena tuo löytyy ja homma toimii suoraan ilman mitään säätöä.
Palvelimen lähettämän mimie-tyypin voi helposti tarkistaa sopivalla selaimella, esim firefox, links, lynx...

makeuu [26.01.2005 14:48:00]

#

Mutta mulla on cPanel käytössä ja miten .jar tiedostot toimii?

mikeful [26.01.2005 18:43:59]

#

Olisiko puhelimessa vikaa...?

renni [27.01.2005 02:00:20]

#

Jar on zip-paketti javalla tehdystä ohjelmasta.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta