Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Enemy Territory ei toimi

Sivun loppuun

Tazca [05.01.2005 15:08:31]

#

oke, ET:n asennuksessa sanotaan, että se tukee Geforce 2 MX näyttistä. ET:tä käynnistäessä se ei kuitenkaan pysty ajamaan OpenGL -juttuja

Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Mitä olisi tehtävissä? Vai onko kortti tuomittu vaihtoon?

kayttaja-2791 [05.01.2005 15:17:15]

#

Päivitä ajurit, eipä muutakaan tule mieleen.

Spongi [05.01.2005 16:56:43]

#

ei kai sen pitäisi yrittää käyttää glideä?

Bill Keltanen [06.01.2005 08:58:57]

#

Jos se ET käyttää myös 3dfx:än opengl-ajuria jossain siellä kansioissa ja korttis ei tykkää siitä. Kato löytyykö sieltä 3dfxgl.dll-nimistä tiedostoa niiq cs käyttää. Ite korvasin cs:ässä sen ATIn ajureilla.. :D

juhaz [06.01.2005 11:03:24]

#

Mulla on sama ongelma, mutta eri pelissä. Mohaa valitti eilen tuota samaa Tazcalla ET. Minulla tosin Enemy Territory toimii, mutta joillekkin servereille ei vaan pääse. Ensin se haluaa ladata jotain ja, kun on ladannut puoli tuntia tavaraa niin sitten, kun se alkaa lataamaan sitä serveriä niin, että pääsisi pelaamaan niin peli sammuu.

juhaz [06.01.2005 12:05:23]

#

Yritin asentaa Mohaan linuxiin ja se loi kuvakkeen others valikkoon, joka on tuolla Applications valikossa ja nyt, kun en saanut peliä toimimaan niin poistin sen, mutta pelin luoma kuvake ei sitten kadonnut mihinkään ja sitä ei pysty itse muutenkaan poistamaan, koska se "Remove this item" on vain sillein harmaana, että sille ei ole niinkuin mitään toimintoa.

juhaz [11.01.2005 21:26:18]

#

Asensin koneeseen civilization call to powerin (siis Fedora Core 3:een) niin nyt, kun yrittää käynnistää sen komentorivillä niin se sanoo

Fatal signal: Segmentation Fault (SDL Parachute Deployed)

Kenelläkään mitään ideaa kuinka tuo virheviesti korjattaisiin ja, että pääsisi pelaamaan?

Meitsi [11.01.2005 21:31:58]

#

juhaz kirjoitti:

Mulla on sama ongelma, mutta eri pelissä. Mohaa valitti eilen tuota samaa Tazcalla ET. Minulla tosin Enemy Territory toimii, mutta joillekkin servereille ei vaan pääse. Ensin se haluaa ladata jotain ja, kun on ladannut puoli tuntia tavaraa niin sitten, kun se alkaa lataamaan sitä serveriä niin, että pääsisi pelaamaan niin peli sammuu.

Kannattaa laittaa asetuksista kenttien lataaminen pois päältä, koska silloin se ei rupea tuollaisia lataamaan, vaan ilmoittaa vain että ei löydy sitä ja sitä karttaa... Kannattaa olla lataaminen senkin takia pois päältä koska joillakin on pakkomielle korvata omissa kentissään "taulujen kuva" jollakin erittäin pelitunnelmaa latistavalla kuvalla... :)

Heikki [12.01.2005 07:03:06]

#

juhaz kirjoitti:

Asensin koneeseen civilization call to powerin (siis Fedora Core 3:een) niin nyt, kun yrittää käynnistää sen komentorivillä niin se sanoo

Fatal signal: Segmentation Fault (SDL Parachute Deployed)

Kenelläkään mitään ideaa kuinka tuo virheviesti korjattaisiin ja, että pääsisi pelaamaan?

Vähän menee ohi vaiheen, mutta itselläni oli samanlaisia ongelmia Tuxracerin kanssa. Ongelma ratkesi asentamalla uusin versio SDL:stä.

Bill Keltanen [12.01.2005 17:58:44]

#

juhaz kirjoitti:

Asensin koneeseen civilization call to powerin (siis Fedora Core 3:een) niin nyt, kun yrittää käynnistää sen komentorivillä niin se sanoo

Fatal signal: Segmentation Fault (SDL Parachute Deployed)

Kenelläkään mitään ideaa kuinka tuo virheviesti korjattaisiin ja, että pääsisi pelaamaan?

Semmoinen ohje, että tee oma topic ;)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta