Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: ADSL-modeemi/reititin/Wlan-tukiaseman hallintaohjelmaan pääsy

Tempfile [01.01.2005 21:32:44]

#

Onnistuin ilmeisesti sössimään wlan-tukiasemani asetukset, sillä en enää pääse sen hallintaohjelmaan. Mielestäni en tehnyt muuta kuin otin NATin pois päältä, ohjevihkosen neuvojen mukaisesti, mutta ilmeisesti jokin meni vikaan, sillä nyt en pääse käsiksi sen asetuksiin ainakaan oletusip:n kautta. Miten tätä tilannetta alkaisi ratkoa?

Metabolix [01.01.2005 21:52:12]

#

Itse lähtisin siitä, että etsisin ohjevihkosesta oletussalasanan ja laitteesta Reset-nappulan. Jos siinä on jotakin sopivia ylimääräisiä plugeja, joilla sen saa koneeseen kiinni, niitäkin on hyvä kokeilla.

Tempfile [01.01.2005 22:08:26]

#

Salasanasta ei ole kyse, en pääse edes käsiksi koko login-boksiin!
Reset-nappulan painaminen taas ei auta, koska se ei nollaa laitteen asetuksia. Ainut tapa jonka löysin oletusasetusten palauttamiseen on juuri tuon käsiksipääsemättömän hallintaohjelman kautta.
Tällä hetkellä laite on kiinni koneessa kaapelin kautta, sillä en ehtinyt edes saada langatonta yhteyttä kuntoon ennen tätä tapahtumaa.

arcatan [03.01.2005 08:59:38]

#

No tietenkin kävi noin, kun boksin hallinta lienee kytketty NAT-ip:hen ja kun otit NATin pois, et tietty pääse käsiksi siihen. Minulla vastaava ongelma ratkesi säätämällä käsin koneen IP:ksi NAT-alueen IP:n (ja netmaskin jne) ja yrittämällä sitten.

Tempfile [03.01.2005 13:56:30]

#

Kiitos arcatan, pääsin vaihtamaan asetuksia. En saa kuitenkaan wlan-yhteyttä toimimaan. Näyttäisi siltä, että tämä pikku usb-palikka ei saa yhteyttä 20 cm päässä nököttävään tukiasemaan! Kummatkin laitteet ovat saman merkkisiä, joten yhteensopivuuden luulisi olevan kunnossa. Kun katson palikan statseja, niin se kertoo näyttää rxfailureita, tarkemmin ACKfailurea ja FCSerroreja. Mikä avuksi?

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta