Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Joulutodistukset

Sivun loppuun

ZcMander [22.12.2004 11:12:35]

#

Eli millaisia joulutodistuksia olette saaneet, itsellä on tälläinen:

Käyttäytyminen: 9
Äidinkieli ja kirjallisuus: 8
A1-kieli; englanti 7
Matematiikka: 8
Biologia ja maantieto: 7
Fysiikka ja kemia: 9
Uskonto: 8
Historia: 8
Musiikki: 8
Kuvataide: 8
Käsityö: 9
Liikunta: 8

Keskiarvo: 8.08333 ~ 8.1
Viimeluokan keskiarvo: 7.90909 ~ 7.9

Pakko vielä laittaa C++ ohjelma jolla sen voi laskea (tei 15min. eilen)

#include <stdio.h>
#include <iostream>

using namespace std;

int main() {
	int montako = 0;
	double arvot[30] = {0};
	int i = 0;
	double keskiarvo = 0;

	cout << "Montako arvoa otetaan? ";
	cin >> montako;
	cout << endl;

	for (i=0;i<montako;i++) {
		cout << "Mikä on luvun " << i+1 << ". arvo? ";
		cin >> arvot[i];
		cout << endl;
	}

	for (i=0;i<montako;i++) {
		keskiarvo = keskiarvo + arvot[i];
	}

	keskiarvo = keskiarvo / montako;

	cout << "Keskiarvo on: " << keskiarvo << endl;

	return 0;
}

Jogge [22.12.2004 11:18:12]

#

Käyttäytyminen      9
Äidinkieli          9
Ruotsi              9
Englanti            9
Elämänkatsomustieto 8
Historia:           8
Matematiikka        10
Fysiikka            9
Biologia            9
Maantieto           9
Kuvataide           9
Käsityö             9
Liikunta            9
Ohjelmointi         Hyväksytty

Gwaur [22.12.2004 12:18:25]

#

Käyttäytyminen ....... 9

Äidinkieli ........... 9
Ruotsi ............... 7
Englanti ............. 9
Uskonto .............. 8
Yhteiskuntaoppi ...... 7
Matematiikka ......... 9
Fysiikka ............. 9
Maantieto ............ 8
Liikunta ............. 7
Valinnainen kemia .... hyväksytty
Valinnainen musiikki . osallistunut
Valinnainen tekninen . 8
Valinnainen liikunta . hyväksytty
Valinnainen ATK ...... 10

Matematiikkakilpailusta tuli MAOL:lta pinkki kunniakirja kun olin siinä meidän koulun kolmanneksi paras (21 pistettä).

Ja niille jotka eivät syystä tai toisesta halua tehdä omaa keskiarvonlaskijaa tai kääntää ZcManderin hommaa, tässä omatekemäni php-skripti.

Metabolix [22.12.2004 12:38:41]

#

Käyttäytyminen ............. 10

Äidinkieli ................. 9
Ruotsi ..................... 10
Englanti ................... 10
Matematiikka ............... 10
Fysiikka ................... 10
Biologia ................... 10
Uskonto .................... 9
Yhteiskuntaoppi ............ 9
Liikunta ................... 9
  Valinnainen musiikki ..... 10
  Valinnainen kotitalous ... 9
  Valinnainen tekninen ..... 10

Keskiarvo: 9 8/13 = ~9.62
Lukuaineet: 9 5/8 = ~9.63
Kahden desimaalin tarkkuus, kuten OPO opetti.

Matematiikkakilpailusta ei ole vielä tullut postia, mutta MAOLin nettisivujen mukaan pääsen finaaliin (35 pistettä).

Heikki [22.12.2004 17:29:33]

#

Lukion 1. vuosi menossa, 2. jakson todistus saatiin (vaikka 3. jaksokin on jo yli puolivälissä). Suluissa 1. jakson numerot.

Englanti: 7
Ruotsi: 7
Saksa B3: 8
Pitkä matematiikka: (10) 10
Fysiikka: (10)
Kemia: (9)
Äidinkieli: (9)
Kuvataide: 8
Historia: 8
Maantieto: (8)

Muistaakseni noin, tarkistan jossain vaiheessa.

wwwapu [22.12.2004 18:26:45]

#

Minä raadoin koko vuoden pienellä palkalla ja ainoa "bonus" tai kunnioituksenosoitus työnantajan taholta oli 11,80 maksanut viinapullo. Tähän tekin saatte tottua kunhan pääsette pois koulumaailmasta. Katkeraa...

Juice [22.12.2004 19:10:12]

#

8. luokka menossa.

Käyttäytyminen: 9

Suomen kieli: 10
Ruotsi: 10
Biologia: 9
Historia: 10
Englanti: 10
Kemia: 10
Uskonto: 10
Matematiikka: 10
Liikunta: 7

Valinnaisaineet:
 Maa- ja metsätalous: 9
 Musiikki: 9
 Kotitalous: 8
 Kuvataide: 8
 Tietotekniikka: 9 (ope ei tykännyt kun olin pätevämpi kuin se :)

Keskiarvo 9.21.

sooda [22.12.2004 19:23:22]

#

Lukion eka. Kolmas jakso menossa, tokan jakson torkka viimeks saatu, 1. jakson numerot suluissa.

Äikkä ............... 10
Ranska .............. (7)
Enkku ............... 9
Ruotsi .............. 9
Pitkä matikka ....... 9 (10)
Fyssa ............... 10
Kemma .............. (10)
Mantsa ............. 9
Elämänkatsomustieto (8)
Liikka ............ suoritettu

Keskiarvo 9,05.

BlueByte [22.12.2004 20:20:13]

#

hohhoijaa
miten jaksatte vuodesta toiseen esitellä tylsiä tokareitanne huooh :O

alokasaa [22.12.2004 20:23:45]

#

en kehtaa ees laittaa mun todistustani
no laitetaa muutama numero ja oon kasilla
matikka 9
tietotekniika 9
historia 9
saksa 7
englanti 7
ruotsi 8
äikkä 7
biologia 8 ...

Blaze [22.12.2004 21:10:58]

#

BlueByte kirjoitti:

miten jaksatte vuodesta toiseen esitellä tylsiä tokareitanne huooh :O

Kyllä minusta ainaki on mielenkiintosta nähä, miten putkalaiset pärjää koulussa. Jos sua ei kiinnosta, niin voit jättää tämän ketjun lukematta.

Sharph [22.12.2004 22:27:52]

#

7. luokan (luonnontiedeluokka) todistukseni:

Käyttäytyminen 9
Suomen kieli 8
Englannin kieli 10
Matematiikka 9
Maantieto 9
Fysiikka 9
Terveystieto 7
Uskonto 8
Historia ja yhteiskuntaoppi 10
Kuvataide 8
Tekninen työ 9
Liikunta 7
Kotitalous 8

Kaikkien keskiarvo: 8.538461538
Lukuaineiden keskiarvo: 8.75 (mukavan pyöreä)

makeuu [22.12.2004 23:48:32]

#

Hienoja on todistukset,

Kuvataide 9.. (oonko hyvä mielistelee opee? :D)
Käyttäytyminen 8 (Myöhästymisistä jäli-istunto :(.)

Siinä ne selitykset ja numerot oliki :D

Ja keskiarvo oli 8.4 :PPPPP

Latska [22.12.2004 23:49:50]

#

En ollut koulussa "kuumeen" takia, joten se jäi sitten väliin.

tomaattigeeni [23.12.2004 00:46:15]

#

Kuusi kurssia (lukio) sain suoritetuksi viime jaksossa (jäljessä kurssinumero);
musiikki 1: 9
matikka 3: 9
fysiikka 1: 10
äikkä 1: 8
enkku 2: 8
Ruotsi 1: 6

Draiz [23.12.2004 00:49:13]

#

Äidinkieli     8
Englanti       9
Matematiikka   8
Ympäristötieto 8
Uskonto        9
Historia       9
Kuvataide      8
Käsityö        7
Liikunta       10
Musiikki       7

Keskiarvo 8,3
Lukuaineet 8,5 (ei välttämättä oikein :P)

BlueByte [23.12.2004 07:50:31]

#

Juupeli, onneksi olen lukiossa niin ei tarvitte välittää numeroista niin paljon :)

ttuoppi [23.12.2004 16:08:44]

#

Käyttäytyminen:        9

Äidinkieli:            8
Englanti:              9
Ruotsi:                8
Saksa:                 9
Matematiikka:          9
ATK:                  10
Historia:              9
Uskonto:               9
Kemia:                 8
Maantieto:             9
Biologia:              9
Liikunta:              7

Keskiarvo 8.7

Latska [25.12.2004 01:12:51]

#

Minun kevättodistusta varmasti huonompaan versiota saatte odottaa ainakin siihen asti, että koulut alkaa. Sitten jos mahdollista elvytän tämän topikin.

markus90 [26.12.2004 19:23:45]

#

En nyt laita numeroita mutta keskiarvo oli siinä 8.2-8.3 paikkeilla...
Hyviä on kaikki täällä putkassa koulussa:/

kenkku [26.12.2004 19:59:22]

#

Olen siis 7. luokalla.

Keskiarvo 8,8
Lukuaineiden keskari 9,1

En jaksa kaivaa todistusta esille, mutta tossa on kaikki mitkä muistan:

Matematiikka     10
Ruotsi           9
Englanti         10
Uskonto          10 (ja mistähän hyvästä tämäkin :P)
Musiikki         10 (ei, en osaa laulaa :S)
Biologia         8
Maantieto        9
Tekninen työ     7 (että voi sitte antaa paremman numeron keväällä.. vaikka paskat minä tästä välitän :P)
Liikunta         7 (ope ei tykkää jos ei ole aktiivinen)
Fysiikka         9
Terveystieto     8
Kuvaamataito     Hyväksytty (eka jakso kuvista, ei numeroa)
Kotitalous       8 (en ole varma)
Suomen kieli     9
Historia         9 (ei taaskaan varma)
Saksa            9
Käyttäytyminen   9

Edit: huomattuaan, että sisennys ei toimi, kenkku päättää laittaa koodi-tagin, jolle unohtaa tehdä lopetustagin
Edit2: olipa muuten monta seiskaa liikunnasta täällä! Johtuuko tietokoneiden ihmeellisestä maailmasta vai opettajista?

msdos464 [26.12.2004 20:09:17]

#

kenkku kirjoitti:

olipa muuten monta seiskaa liikunnasta täällä! Johtuuko tietokoneiden ihmeellisestä maailmasta vai opettajista?

Yläasteella sain 8 vaikka olin aina tunneilla ja aina oli esim. liikka kamat mukana.
Lisäksi osallistuin vanhojen tansseihin, senkin piti nostaa numeroa.
Opettaja vain sano että mun pitäs näyttää ilosemmalta kun juoksen jonkun
pallon perässä (pelaan jotain).

:S

markus90 [26.12.2004 21:12:06]

#

Ai...Minun oli liikunta 9 :D
Mutta atk oli vain 8 kun meillä oli kuvan käsittelyä koko kevät ja en oikein osannut...Alkaisipa pian kotisivujen teko...Niinkuin keväällä alkaakin:)
Sitä osaan ja olen muuten 8 luokalla.

hunajavohveli [27.12.2004 11:27:24]

#

Eipä saatu jouluksi todistusta, kun kaikkia kokeita ei ehditä tarkistaa. Mutta kahdesta välitodistuksesta sain suurinpiirtein tällaista:

Matematiikka   10
Fysiikka       10
Uskonto        10
Historia       10
Äidinkieli     9
Ruotsi         10
Saksa          9
Psykologia     10

Lisäksi oli sitten joitain alkukursseja em. aineista. Niistä sain kaikista hyväksytyn. Liikunnasta en saanut numeroa vielä, ja käyttäytymisestä sitä ei kai lukiossa annetakaan.

Juice [27.12.2004 20:56:07]

#

markus90 kirjoitti:

kuvan käsittelyä koko kevät

Meillä ei varmaan tulekaan, meinaan että opettaja ei ole niitä kaikkein parhaita (toivottavasti ei lue tätä foorumia).

markus90 kirjoitti:

Alkaisipa pian kotisivujen teko

Meillä alkaa vasta ysillä. Koko kasiluokka painiskellaan M$:n excelien ja powerpointien kanssa. Kotisivutkin tehdään luultavimmin Frontpagella ja määräyksenä varmaan on että joka sivulle 8 hienoa javascript-kikkaa. Siitä on ilo kaukana. Ja sitten testataan vain IE:llä.

Yleensäottaen koulun ATK-opetus on kauheaa.

markus90 [29.12.2004 11:04:53]

#

Juice kirjoitti:

markus90 kirjoitti:

kuvan käsittelyä koko kevät

Meillä ei varmaan tulekaan, meinaan että opettaja ei ole niitä kaikkein parhaita (toivottavasti ei lue tätä foorumia).

markus90 kirjoitti:

Alkaisipa pian kotisivujen teko

Meillä alkaa vasta ysillä. Koko kasiluokka painiskellaan M$:n excelien ja powerpointien kanssa. Kotisivutkin tehdään luultavimmin Frontpagella ja määräyksenä varmaan on että joka sivulle 8 hienoa javascript-kikkaa. Siitä on ilo kaukana. Ja sitten testataan vain IE:llä.

Yleensäottaen koulun ATK-opetus on kauheaa.

Onhan se vähän kauheaa juu....:/

Zapi [29.12.2004 11:29:03]

#

Joo onpa teillä sitten hyviä tokareita

8lk joulu tokari

Käyttäytyminen 6 (Oisko tullut vähä liikaa v***uiltuu opeille)
Äidinkieli 7
Englanti 8
Historia 8
Matematiikka 6
Kemia 9
Biologia 9
Kuvataide 6
Liikunta 10
Opo S

Kotitalous 7
Palloilu 10
Tekninen Työ 10

Poissa oloja: n 40h
josta lintsausta n 10h(Ne Matikat)
3 Jälkkäriä ja varmaan 785639696 kotiin soittoa

Latska [29.12.2004 16:23:21]

#

Minäkin tiedän joitakin numeroita, mutta en kaikkia.

Historia 8 (9,9)
Ruotsi 6 (10,7,7)
Matematiikka 8 (9,9)
Kuvaamataito 6 (8,8)
Biologia 6 (9,8)
Äidinkieli .. (..,9,9)

................

Liikunta 5-7 (6,6)
Tekninen työ 5-8 (8,7)
Musiikki 6-8 (..)
Ranska 5-8

Loput jää arvailujen varaan. Kerron loput sitten loman jälkeen aitojen numeroiden kera.

..Niin ja luokka on 8

Chosen [03.01.2005 12:00:46]

#

Laitanpa minäkin tärkeimmät kohdat:

Äidinkieli 8 (Tämä putosi, aluksi hieman ärsytti mutta tajusin, että olin ansainnut sen.)

Matematiikka 9 (Tämäkin putosi, se ärsyttää vieläkin, koska en omasta mielestäni ansainnut sitä. Meillä oli kolme koetta joista sain 10, 10 ja 8½ (KA kaiketi 9.5?), lisäksi olin koulun paras matikkakilpailussa (31p. Ei tainnut karsintaraja jäädä kauas?)).

Liikunta 7
Fysiikka 10
Ruotsi 10
Näppäilytaito 10

Elokuva Suoritettu (Ei kyllä saatu edes elokuvaa valmiiksi, mutta silti tehtiin sitä varmaan enemmän kuin muut yhteensä...)

Loput tärkeät aineet (lue: lukuaineet) olivat ysejä.

KA: n. 8.9(?)

GorkkiusSuuri [06.01.2005 21:12:35]

#

markus90 kirjoitti:

En nyt laita numeroita mutta keskiarvo oli siinä 8.2-8.3 paikkeilla...
Hyviä on kaikki täällä putkassa koulussa:/

Niinpä... Kaikki paitsi minä.
Keskiarvo ~6.8
9 luokka menossa.

Deewiant [06.01.2005 21:37:01]

#

Finnish A1 SL 5B
English A2 HL 7A
Mathematics HL 6A
Physics HL 6A
German B SL 6A
Ruotsin kieli, B1-oppimäärä 8
Tietotekniikka S

Nuo ekat viisi ovat siis IB-arvosanoja. Skaalautuvat tavallisten lukioarvosanojen puolelle ynnäämällä niihin 3, erona vain se, että 4 (7) vaaditaan läpäisyyn, eikä 2 (5).

InvalidCo [07.01.2005 22:00:14]

#

5. luokka, joulutodistus.
Ööö...en muista kaikkia numeroita

Käyttäytyminen 9
Matikka 9
Ympäristö- ja luonnontiede 8
Äidinkieli 9
Kuvaamataito 8
Liikunta 7
Musiikki 9
Englanti 10
Ja ATK:sta ei anneta numeroa...

Arvatkaas mitä Ympäristö- ja luonnontieteen tunnilla tein kun mentiin Atk-luokkaan ja piti mennä jollekkin sivustolle... taisi olla perunakellari... Piti vastata kysymyksiin tyyliin 'Minkä maan lippu tämä on?' ja sitten jokin Urumbugaun alasaariston sotalippu. Eräs kaverini joka on hirveä ylli-friikki kertoi minulle kahden lipun maan, joille ne kuuluivat, (Kaikki joitain Paloeja tai jotain) ja sitten kun opettaja katsoi toisaalle vilkaisin JavaScript-koodista lippujen maat. Että sillä lailla!

P.S.Kaveri nauroi mun tempulle aika paljon...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta