Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Jouluinen Kommando Rusinat Klooni

sqwiik [19.12.2004 12:43:45]

#

Eli, näytetään vielä täälläkin suomipelit.com:n lisäksi millaisiin mittasuhteisiin typeryys voi venyä :)

Ne jotka ovat pelanneet legendaarista Kommando Rusinat-peliä (ladattavissa suomipelit.com->pelit->arcade), tietävät millainen se on... Rusinat mellastavt ympäri taloa. Viime sunnuntain ja eilisen lauantaipäivän välissä kirjoitin ko. pelistä klooniversion, Jouluinen Kommando Rusinat Klooni-nimisen pelin tuottamaan (iloista) joulumieltä kaikille. Kenttien piirtoon sain apuja Jabukselta.

2 tentin vuoksi koodausaika jäi yhteensä alle 40 tunnin, joten pelissä ei ole kuin tiimipeli (moninpeli sitten ensi vuonna), eikä pelissä ole ääniä. Turha tekele? Kai, ehkä, mutta hauska pelata :)

Max. 3 pelaajaa siis yrittävät selvitä Joulupukin talsosta ulos...

Peli on ladattavissa seuraavista paikoista (toivottavasti edes toinen toimii):

Joensuun CC-jaCS-palvelimet.

EDIT - niin ja kyseessä on DOS-peli. Pitäisi toimia XP:n omalla emulaattorilla. Jos ei, niin toimii millä tahansa DOS-emulla (ei käytä XMS-muistia)

arcatan [19.12.2004 12:58:42]

#

No mutta, loistava pelihän tämä. Osaisinpa itsekin tehdä yhtä lyhyessä ajassa yhtä hienon pelin.

Antti Laaksonen [19.12.2004 17:23:01]

#

Mukavantuntuinen peli, kun sitä vanhalla koneella testasin. Pelissä on vanhojen hyvien suomipelien tuntua, ja parissa päivässä tuommoisen tekeminen on saavutus. :) Pieni kauneusvirhe: ohjetiedoston ääkköset ja muut erikoismerkit näkyvät väärin DOSin merkistöllä.

sqwiik [19.12.2004 17:31:34]

#

Johtuu siitä, että kirjoitin sen readme.txt:n windows-puolella, muuten koodi on raapustettu edit:llä. Pistän koodin vapaaksi lisättyäni siihen uudenvuoden jälkeen battlemoden ja episodituen (Kommando Rusinat does Uusivuosi...).

tuomas [19.12.2004 20:08:38]

#

Hyvää jälkeä olet saanut aikaan noinkin lyhyessä ajassa :D

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta