Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: FireFoxiin äänet

Grey [17.12.2004 14:05:16]

#

Niin, päätin tässä piruuttani testata kyseistä selainta, vaikka tiesin jo etukäteen etten käyttäisi sitä vakiona. Huomasin kuitenkin sitä käyttäessä että toisin kuin Operalla, niin FireFoxilla hoituisi RuneScapen pelaaminen. Tähän mennessä olen moista pelannut IE:llä, mutta nyt olisi viimeinenkin tilaisuus karsia lisää IE:n käyttöä.

Vaan ongelmaksi muodostui hyvin pian se että FireFoxilla en saanut ääniä kuulumaan. Vaikka RS:sä ei olekaan loistoäänet, niin ilman niitä mikä tahansa peli on erittäin ankea. Näin ollen, haluan saada ne pahuksen äänet kuulumaan FF:ssa! Ohjeista ei ollut apua, foorumeita en jaksa tutkia kun on parempaakin tekemistä kuin etsiä moskasta asiaa ja Sunin java-hommelin asennus kusi täydellisesti. Ainakin viimeisillä metreillä. Latasi ja latasi, mutta ei tullut yhtään mitään. Tosin, moinen asia on ollut jokaisessa Sunin Java-asennuksessa..

Jotenka, kaikkein nopein ja varmin tapa kun löytyy saada äänet FireFoxiin, niin olisin kiitollinen. Siis suora vastaus ilman ylimääräistä valitusta ja off-topikia. Muussa tapauksessa FF parka joutuu kärsimään... Muahahahaa! Batterya!

-Grey-

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta