Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Digikamerat

Juice [21.11.2004 19:48:17]

#

No, ajattelin ostaa digikameran, luultavasti HP Photosmart 735:n. Tarkkuttakin on luvattu yli 3 MP:n ja hinta 179 €. Optinen zoomi yli 3x.

EDIT: Joku mennyt haukkumaan:

lainaus:

Keskimäärin kymmenen kuvaa saa ladatuilla paristoilla/lastaus.

Ei suomenkielistä valikkoa

Valmistetty in Cina

Asennusohjelma tökkii ja muokkaus ei pyöri xp:ssä.

Kameran koosta johtuen vaikea kuljettaa mukana, ahdas taskuihin.

Itselläni on ollut 1,5 v tuollainen, nyt särkyi kuvakenno, eli se takakatseluloota, kun pidin kameraa taskussa, se kun ei kestä kylmää tuo kamera. Eli jos talvella haluat ottaa kuvia vuoraa kamera kaulahuivilla ja voit kenties saadakkin yhden kuvan.

No en sitten tiedä ovatko muut kamerat sen parempia, tutut kyllä kehuvat joitain muita merkkejä paljon virtaasyömättömämmiksi ja koko on tosiaan ongelma.

Vaikuttaa lööperiltä.


Onko kellään omakohtaisia kokemuksia HP:n kameroista?

KimmoKM [21.11.2004 21:09:00]

#

Minulla on HP Photosmart 435. Kuvan laatu on varin hyvä. Siinä kamerassa ei ole tosin optista zoomia, joten en tiedä sen laadusta. Kamera on kestänyt jo aika kauan, ja sillä on otettu ainakin 5000 kuvaa. Akut kestävät huomattavasti pidempään kuin 128MT muistikortille mahtuu kuvia. Siinäkään ei ole suomenkielisiä valikoita, mutta se ei minua haittaa. Kamera kestää myös kylmää. Kuvien kopioiminen tietokoneelle onnistuu ainakin Linuxilla sillä, että mounttaa kameran ja kopioi kuvat normaalisti, windozesta en tiedä.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta