Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Miten kone boottaamaan dossiin?

Jyri [09.11.2004 19:06:34]

#

Eli tällähetkellä joudun tekemään aikapaljon erilaisia "kokeiluja" dossissa, koska teen C++ lla eräänlaista apuohjelmaa dossiin.
No ohjelmaa teen koneella missä on win98. 98siinhan kuuluu vielä Dos, mutta miten saisin koneeni boottaamaan dossiin eikä windowssiin?
Onnistuisiko tämä jotenkin Autoexec.bat in kautta? Jos vaikka tekisi jonkinlaisen bat ohjelman joka käynnistäisi ensin dossin. Miltä tälläinen ohjelma näyttäisi?

Meitsi [09.11.2004 19:09:56]

#

Eikös windowsin sammuta-kohdassa ole "käynnistä dos tilassa" valinta?

Yew [09.11.2004 19:14:23]

#

Kyllä pitäisi sammuta-kohdasta löytyä. Mutta jos ei löydy niin
käynnistyksen yhteydessä painat F8. Windowsin käynnistyksen saa estettyä kun lisää msdos.sys-tiedostoon rivin Logo=0 ja muuttaa BootGUI=1 --> BootGUI=0. Minulla oli tämä kauan käytössä, eli pitäisi toimia.

Blaze [09.11.2004 19:33:31]

#

Hanki VMware Workstation tai MS Virtual PC (molemmista on aikarajotettu kokeiluversio saatavilla), tee virtuaalikone ja aja sitä DOSia siinä.

Jyri [09.11.2004 20:09:13]

#

Kiitti! Siis toi Yew in juttu oli just se mitä hain.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta