Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: auttakee

Romps [06.11.2004 11:09:01]

#

Eli kaksi konetta molemissa win 98se, internet yhteyden jakaminen on ongelma(soneralla toimii Elisalla ei(soitto helpdeskiin, eivät osaa auttaa, suosittelivat soittamista mikkosoftille), karu totuus on että soneralla pelittää elisalla ei?, auttakee poijaat(tytöt), kellään samanlaisia kokemuksia, faktat tässä. Eli otin internet yhteyden jakamisen käyttöön, ei pääse edes nettiin sen jälkeen, eli wtf. systeemi on tw-300 pci, kaksi verkkokorttia, kaapeli(ristiinkytketty), suoraan sanottuna ihmettelen, koska olen saanut hyvin pelaamaan kyseisen yhteyden soneralla, elisalla ei jakamisen jälkeen suostu nettiinn menemään. Tiedän, ostan seuraavaksi telewellin ea-200, jolla on helppo jakaa koneet(itsellä käytössä), mutta onko kellään tarjota jotain jelppiä?

Metabolix [06.11.2004 11:22:49]

#

Eihän se toinen kone tiedä, mistä sen yhteys tulee, eikä ensimmäisellekään ole muuta erilaista kuin julkinen IP-osoite. Ei tuo voi yhteydestä olla kiinni. Veikkaisin, että koneessa on jokin asetus erilailla kuin ennen. Ja ennen postaat että olet laittanut kaiken kunnolla, sanon jo valmiiksi, että Windowsissa on paljon sellaista, jota ei ilman notepadia ja regeditiä muokata. Jos Windowsin asetukset ovat pielessä, niin ei niille paljoa voi. Yleensä tuollaiset ratkeavat kuin itsestään kun niillä hetken verran räpeltelee.

Romps [06.11.2004 12:09:44]

#

Joo, en tiedä mistä kiikastaa, jossain asetuksissa se vika varmaan on mutta ihme juttu kun jakamisen jälkeen ei kone pääse enää nettiin, vaikka ennen jakamista pelaa hyvin. vittu että on turhauttavaa hommaaa, koita siinä sitten loistaa "atk-ammatilaisena" ;), kun on varmaan sata kertaa samanlaisen yhteyden pystyttänyt soneralla, mutta elisalla ie pelitä(sanoivat että siellä päässä ei pitäisi olla mitään estettä yhteyden jakamisella.

Meitsi [08.11.2004 21:27:45]

#

Eli siis sulla menee verkko näin(kö?):

NETTI --> KONE 1 --> KONE 2

Eiks kakkoskoneelle pidä määrittää yhdyskäytäväks kone 1? Ja onkos kone1/2 välissä ristiinkytketty letku vai normaali?

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta