Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: gentoon kernelin asennus

sooda [06.11.2004 10:50:02]

#

Plääh... Asentelin gentoota toiseen koneeseen ja asennus meni muuten hyvin mutta kernelin käännössä tuli ongelmia. Meinaan siis käyttää gentoo-hardened-ydintä. Tein kaiken oppaan mukaan.

make bzImage modules modules_install kirjoitti:

...
kernel/kernel.o(.text+0x10135): In function `sys_setregid':
: undefined reference to `gr_check_group_change'
kernel/kernel.o(.text+0x101ec): In function `sys_setgid':
: undefined reference to `gr_check_group_change'
kernel/kernel.o(.text+0x10411): In function `sys_setreuid':
: undefined reference to `gr_check_user_change'
kernel/kernel.o(.text+0x105cd): In function `sys_setuid':
: undefined reference to `gr_check_user_change'
kernel/kernel.o(.text+0x10821): In function `sys_setresuid':
: undefined reference to `gr_check_user_change'
kernel/kernel.o(.text+0x10b21): In function `sys_setresgid':
: undefined reference to `gr_check_group_change'
kernel/kernel.o(.text+0x10d95): In function `sys_setfsuid':
: undefined reference to `gr_check_user_change'
kernel/kernel.o(.text+0x10e65): In function `sys_setfsgid':
: undefined reference to `gr_check_group_change'
fs/fs.o(.text+0xc2e0): In function `compute_creds':
: undefined reference to `gr_check_user_change'
fs/fs.o(.text+0xc316): In function `compute_creds':
: undefined reference to `gr_check_group_change'
make: *** [vmlinux] Error 1

ja tyssää siihen. Olen googletellut tota ja samanlaisia tapauksia löytyy mutta vastauksia ei. :( Tietäisikö joku miten saisin ton käännettyä?

TETRIS [06.11.2004 17:56:30]

#

Hmm.. muistan, että luin jostakin linux distro sivulta, että asennuksessa tulee normaalisti monia virhe ilmoituksia, mutta kun jätti jonkun osan kääntämättä (tai jotain muuta vastaavaa se oli) asennus sujui ongelmitta. Katson jos löydän sen sivun.

sooda [07.11.2004 10:35:25]

#

En jaksanut pähkäillä tota ja asensin sen gentoo-sources-ytimen hardenedin sijasta. Se toimii nyt ku kolmannen kerran käänsin \o/

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta