Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Norton AntiVirus ongelma

Sivun loppuun

ttuoppi [21.10.2004 08:55:29]

#

"Norton AntiVirus on havainnut sisäisen ohjelmavirheen".

Näin sanoo Norton AntiVirus kun yritän saada AutoProtect-toiminon käyttöön. Mitenhän tämän ongelman saisi korjattua? Nortonissa kyllä toimii kaikki muut toiminnot (palomuuri, sähköpostin tarkistus, autoupdate jne) mutta AutoProtectia ei vain saa päälle. Koneelleni ei tosin ole päässyt viruksia vaikkei AutoProtect ole tainnut olla päällä kertaakaan koneeni elinaikana (n.7kk), mutta olo olisi rauhallisempi jos kyseinen toiminto olisi päällä.
Vinkkejä?

-- The man with everything to learn --

remontti-reiska [21.10.2004 08:58:35]

#

"Norton AntiVirus on havainnut sisäisen ohjelmavirheen"

Tuossa tapauksessa on kyseessä todella tärkeästä tietoturvaohjelmasta. Jos se on havainnut sisäisen ohjelmavirheen, niin paras olisi pitää tietoturva kasassa ja uudelleenasentaa se Norton AntiVirus.

Bill Keltanen [21.10.2004 11:11:28]

#

Hanki F-Secure.. ;)

remontti-reiska [21.10.2004 11:34:31]

#

Jeps. Biil, mitenkäs tuon "F-Secure" -kommentin pitäisi auttaa ttuoppia AntiViruksensa kanssa? Näköjään sitä pitää ärsyttää ihan ajan kanssa. Eivätkä nuo sinun Mbnet -aiheesi ja kotisivusi mitenkään toimi uskottavuutesi lisäämiseksi.

Edit: Hups, kotisivusi ei olekkaan enää voimassa. Oli se D++ aika kova. Oikeen kääntäjän teit...

Blaze [21.10.2004 12:20:13]

#

Minäkin ehottaisin uninstall-reinstall-update -sykliä.

TETRIS [21.10.2004 17:57:14]

#

Samaa mieltä olen.. eli uninstall-reinstall-update -sykli. Onkos ohjelma aito ja alkuperäinen?

Meitsi [21.10.2004 19:52:13]

#

Dc++:sassa levitti joku tyyppi viestiä että älkää ladatko Norton:ia koska siinä on kuulemma 1000 viirusta. Etkai vain mennyt lataamaan omaasi jostain p2p ohjelmasta?

tejeez [21.10.2004 20:01:03]

#

Meitsi kirjoitti:

Dc++:sassa levitti joku tyyppi viestiä että älkää ladatko Norton:ia koska siinä on kuulemma 1000 viirusta. Etkai vain mennyt lataamaan omaasi jostain p2p ohjelmasta?

Et kai vain mennyt uskomaan jotain tollasta?

TETRIS [21.10.2004 20:03:21]

#

Yleensäkkin ware ohjelmia/pelejä käyttäessä tulee olla varovainen ja tietoturva ohjelmat ovatkin melkeimpä niitä ainoita joita ei kannata warettaa niiden tärkeellisyyden vuoksi.

Tazca [21.10.2004 20:06:09]

#

Meitsi kirjoitti:

Dc++:sassa levitti joku tyyppi viestiä että älkää ladatko Norton:ia koska siinä on kuulemma 1000 viirusta. Etkai vain mennyt lataamaan omaasi jostain p2p ohjelmasta?

En kyllä itse menisi oikein uskomaan tuota.. Kannattaa lataa luotettavista servereistä, ja itse väittäisin että jos siinä olisi jotain ylimääräistä (mikä on hyvin epätodennäköistä, ja miten ne olisi edes saanut Nortonin lähdekoodia jota muokkaisivat?) roinaa, niin muitakin osia Nortonista olisi aika varmasti suorittamiskelvotonta, ellei koko Norton.

Juice [21.10.2004 20:28:47]

#

Minulla on toisenlainen ongelma. Koneen ollessa päällä ja netissä F-Securen BackWeb kaatuilee jatkuvasti, eli tulee windowsin prompti ja siinä "lopeta tehtävä"- ja "virheenkorjaus"-napit.

Joskus tuon ilmoituksen jälkeen tulee vielä ilmoitus, että "ei voi viitata muistipaikkaan no. (muistipaikan numero); muisti ei voi olla read/write".

Mistähän tuo kaatuilu voi johtua? Kaatuilun jälkeen F-Securen backweb näyttäisi olevan päällä(hulluahan olisi olla ilman). Käytössäni on WinXP.

Queq [22.10.2004 13:57:26]

#

Juice kirjoitti:

Minulla on toisenlainen ongelma. Koneen ollessa päällä ja netissä F-Securen BackWeb kaatuilee jatkuvasti, eli tulee windowsin prompti ja siinä "lopeta tehtävä"- ja "virheenkorjaus"-napit.

Joskus tuon ilmoituksen jälkeen tulee vielä ilmoitus, että "ei voi viitata muistipaikkaan no. (muistipaikan numero); muisti ei voi olla read/write".

Itselläni oli samanlaisia ongelmia, mutta ongelmat lähtivät kun päivitin emolevyn BIOS:in, jolloin muisteissa olleet yhteensopivuusviat korjattiin.

Tälläisiä virheilmoituksia saattaa myös ilmestyä levyn eheytyksen jälkeen. Kannattaa ajaa ScanDisk läpi, se saattaa ehkäpä auttaa (todennäköisesti ei). Kannattaa välttää tällöin levyn eheytystä ainakin C:/ asemmalla (mikäli Windows on siis tänne asennettu).

Juice [22.10.2004 19:16:53]

#

Queq kirjoitti:

päivitin emolevyn BIOS:in, jolloin muisteissa olleet yhteensopivuusviat korjattiin.

Asukselta olikin tullut kriittinen BIOS-päivitys emolevyyni. Tsekataan.

EDIT: Eipä auttanut, ei. Tulipahan ainakin BIOS päivitettyä. Johtuneekohan F-Securen kaatuminen siitä, että F-Securessani on SP2-plugin eikä koneellani ole vielä SP2:sta? Tuskinpa. No, 26.12 tilaus päättyy, joten päivitän Internet Security 2005:n. ScanDisk tuskin auttaa, mutta täytynee ajaa se joskus. Levyn eheytyksestä en luovu, se nopeuttaa niin kivasti.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta