Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: tuntemattomia tiedostoja

Sivun loppuun

satuhi [28.09.2004 15:34:12]

#

Mitä tiedostoja nämä ovat?
SAMPLE A)

</GX>

<GX ID=Beetle>
<BR>
Thank you for choosing <GX TYPE=cell ID=common.Title></GX> for your travel arrangements<BR> <BR>

<GX TYPE=tile ID=resInfo>
Reservation Information<BR>
   Reservation Number: <GX TYPE=cell ID=resInfo.recLoc></GX><BR>
</GX>
<BR>


<GX TYPE=tile ID=buyer>
Billing Address<BR>
   Buyer: <GX TYPE=cell ID=buyer.name></GX><BR>

SAMPLE B)

BEGIN
+$#Using online Help
To identify a tool or control:
Position the pointer over a tool or control and pause. A tool tip appears showing the name and keyboard shortcut (if any) for the item.
If tool tips don’t appear, the preference for displaying them may be turned off.
See also:
To display tool tips

+$#KUsing online Help
________________________
+ BROWSE0002:000d
$ To identify a tool or control
# KV9OKA

SAMPLE C)

PRINT DIALOG DISCARDABLE  15, 15, 181, 181
STYLE DS_MODALFRAME | WS_POPUP | WS_CAPTION | WS_SYSMENU
CAPTION "Print"
FONT 8, "MS Sans Serif"
BEGIN
    LTEXT           "Printer:",1093,6,4,25,8
    GROUPBOX        "Range",1072,5,27,106,75,WS_GROUP
    RADIOBUTTON     "&All",1056,11,40,98,10,WS_GROUP | WS_TABSTOP
    RADIOBUTTON     "S&election",IDC_PRNTSTUP_SELECTION,11,51,98,10
    RADIOBUTTON     "C&urrent Page",1057,11,62,98,10
    RADIOBUTTON     "&Pages",1058,11,73,98,10
    RTEXT           "&From:",1089,15,88,24,9
    EDITTEXT        1152,41,86,20,12,ES_RIGHT
    RTEXT           "&To:",1090,63,88,16,9
    EDITTEXT        1153,82,86,20,12,ES_RIGHT
    LTEXT           "Print &Quality:",1091,6,120,42,9
    COMBOBOX        1136,50,118,62,41,CBS_DROPDOWNLIST | WS_BORDER |
                    WS_VSCROLL | WS_GROUP | WS_TABSTOP
    LTEXT           "&Copies:",1092,6,140,27,9
    EDITTEXT        1154,49,137,20,12,ES_RIGHT
    CONTROL         "Print to Fi&le",1040,"Button",BS_AUTOCHECKBOX |
                    WS_GROUP | WS_TABSTOP,6,157,58,12
    DEFPUSHBUTTON   "OK",1,123,30,50,14,WS_GROUP
    PUSHBUTTON      "Cancel",2,123,47,50,14,WS_GROUP

Meitsi [28.09.2004 15:37:16]

#

Html:lää ja dialogin määrittelyä.

satuhi [28.09.2004 16:30:34]

#

Toi dialogin määrittelyä ei oikein riitä, pitää tietää tiedoston nimi. Kaveri ehdotti perliä tai php:tä, käviskö B) tai C)-kohtaan?

Blaze [28.09.2004 16:50:16]

#

No ei tuo ensimmäinen mitään HTML:ää kyllä ole. Ehdottaisin XML:ää, muttakun <br>-tagia ei ole suljettu, niin ei se voi olla sitäkään. Todennäköisesti jotain HTML:n sekaan upotettavaa skriptikieltä.

Perliä en osaa, joten siitä en sano mitään. PHP:tä noista ei ole mikään.

Haiskahtaa muuten koulutehtävältä :)

Metabolix [28.09.2004 16:59:43]

#

A) Yhdyn edellisiin; joku kuvauskieli.
B) Paha sanoa, kun ei näy koodia. Pitäisi tietää sillä perusteella, että +$# kertoo jotakin; label, kommentti tms.
C) Näyttää kumman paljon VisualC++:n resurssieditorin dialogimäärittelyltä.

Ja haiskahtaa kovasti koulutehtävältä, kun on 1. aihe, ja tuolla C-alueellakin pyöri tuo "timok16".

WinC [28.09.2004 17:11:59]

#

A-kohta näyttäs löytyvän netscapen application server dokumentaatiosta
http://developer.netscape.com/docs/manuals/appserv/2_1/pghtml5.htm

C-kohta on Microsoft developer studion tuottamaan resource scriptiä ja vieläpä dialogi osuudesta. (kuten metabolix jo mainitsikin)

B-kohtaan on paha mennä sanomaan mitään koska itse helppi tekstikin on aika yleinen ja löytyy useammastakin helpistä, mutta helppi tiedosto on kyseessä. (jos arvailemaan lähdetään siitä, että minkä softan helpeistä tuo on niin heittäsin joko adobe ilustratorin tai infosisteman e-testin :)

satuhi [28.09.2004 18:47:17]

#

Koulutehtävästä en tiedä, tämä sisältyy koekäännökseen firmalle, joka tekee paljon lokalisointia. Älytöntä, koska kääntäjälle on yksi lysti, millä ohjelmalla ja tiedostosta käännös tehdään!

satuhi [28.09.2004 18:55:30]

#

Tässä vielä B) ja C) kokonaisuudessaan, jos siitä olis apua. VOisko tuo A olla GXML (sellaisen löysin parista linkistä)?

B)

BEGIN
+$#Using online Help
To identify a tool or control:
Position the pointer over a tool or control and pause. A tool tip appears showing the name and keyboard shortcut (if any) for the item.
If tool tips don’t appear, the preference for displaying them may be turned off.
See also:
To display tool tips

+$#KUsing online Help
________________________
+ BROWSE0002:000d
$ To identify a tool or control
# KV9OKA
+ BROWSE0002:000e
$ To display tool tips
# 19J21F_
K General preferences;preferences;preferences:general;Show Tool Tips option

C)

PRINT DIALOG DISCARDABLE  15, 15, 181, 181
STYLE DS_MODALFRAME | WS_POPUP | WS_CAPTION | WS_SYSMENU
CAPTION "Print"
FONT 8, "MS Sans Serif"
BEGIN
    LTEXT           "Printer:",1093,6,4,25,8
    GROUPBOX        "Range",1072,5,27,106,75,WS_GROUP
    RADIOBUTTON     "&All",1056,11,40,98,10,WS_GROUP | WS_TABSTOP
    RADIOBUTTON     "S&election",IDC_PRNTSTUP_SELECTION,11,51,98,10
    RADIOBUTTON     "C&urrent Page",1057,11,62,98,10
    RADIOBUTTON     "&Pages",1058,11,73,98,10
    RTEXT           "&From:",1089,15,88,24,9
    EDITTEXT        1152,41,86,20,12,ES_RIGHT
    RTEXT           "&To:",1090,63,88,16,9
    EDITTEXT        1153,82,86,20,12,ES_RIGHT
    LTEXT           "Print &Quality:",1091,6,120,42,9
    COMBOBOX        1136,50,118,62,41,CBS_DROPDOWNLIST | WS_BORDER |
                    WS_VSCROLL | WS_GROUP | WS_TABSTOP
    LTEXT           "&Copies:",1092,6,140,27,9
    EDITTEXT        1154,49,137,20,12,ES_RIGHT
    CONTROL         "Print to Fi&le",1040,"Button",BS_AUTOCHECKBOX |
                    WS_GROUP | WS_TABSTOP,6,157,58,12
    DEFPUSHBUTTON   "OK",1,123,30,50,14,WS_GROUP
    PUSHBUTTON      "Cancel",2,123,47,50,14,WS_GROUP
    PUSHBUTTON      "P&rint Setup...",1024,123,67,50,14,WS_GROUP
    PUSHBUTTON      "&Help",1038,123,101,50,14,WS_GROUP
    PUSHBUTTON      "Page &Setup...",IDC_PRNTSTUP_CALLSETUP,123,95,50,14
    PUSHBUTTON      "Pre&view...",IDC_PRINT_PREVIEW,123,118,50,14
END
STRINGTABLE DISCARDABLE
BEGIN
    ID_COMBO_STYLE          "Select Style for selected text region or equation\nStyle"
    ID_COMBO_FACE           "Select Font for the current selection\nFont"
    ID_COMBO_SIZE           "Select Font Size for the current selection\nSize"
    ID_BROWSE_RELOAD        "Reload current page\nReload"
    ID_BOOKMARK             "Add, edit or display bookmarks\nBookmark"
END

Kiitos jo vastauksista!


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta