Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: www.freewebs.com/dungeon86

Sivun loppuun

dungeon86 [28.09.2004 14:25:25]

#

mitä mieltä olette nettisivujeni taustasta? entä miten saisin tehtyä sivuilleni sellaisen navigointi palkin joka "leijuisi" n. 1cm x 1cm selain ikkunan vasemmasta yläkulmasta?

Meitsi [28.09.2004 14:30:14]

#

Tuota... no aika vähän tekstiä...
div:eillä saat sellaisen, mutta toimivuudesta muilla kuin Ie:llä ei ole takeita.

<div style="position:fixed; top:1cm; left:1cm;">Tänne tunget sisällön...</div>

tejeez [28.09.2004 14:30:44]

#

Silleen paikallaan pysyvän palkin voi tehdä CSS:llä laittamalla palkille position:fixed; left:10px; top:10px;
Tuo laittaisi sen 10 pikselin päähän vasemmasta yläkulmasta.

Pläh, taas joku ehti ensin :)

dungeon86 [28.09.2004 14:44:54]

#

tarkoitin siis sellaista "leijuvalla" , että kun vierityspalkista "hinataan" niin palkki ei siirry mihinkään, enkä halua käyttää frameja...

tejeez [28.09.2004 14:47:57]

#

dungeon86 kirjoitti:

tarkoitin siis sellaista "leijuvalla" , että kun vierityspalkista "hinataan" niin palkki ei siirry mihinkään, enkä halua käyttää frameja...

No siis position:fixed tekee juuri tuon, ei tosin kuulemma toimi IE:llä.

TETRIS [28.09.2004 14:49:24]

#

Purkka-paska JS:llähän tuo onnistuu :S

Meitsi [28.09.2004 15:01:31]

#

JS? Ei ikinä.

dungeon86 [28.09.2004 15:04:00]

#

tai no... voinhan kopsata tosta ray:n sivuilta sieltä pelaamosta alhaalta sen "leijuvan" palkin omille sivuille ja vähän muokata sitä...

Deewiant [28.09.2004 15:12:08]

#

Kämäinen tausta. Kaikilla ei ole juuri senkokoista ikkunaa (tai pienempää) kuin sinulla. Tulos omalla koneellani on tämänlainen.

Ja muutenkin vähän liian värikäs sivujen taustaksi.

tejeez [28.09.2004 16:01:00]

#

dungeon86 kirjoitti:

tai no... voinhan kopsata tosta ray:n sivuilta sieltä pelaamosta alhaalta sen "leijuvan" palkin omille sivuille ja vähän muokata sitä...

Jos se on tehty javascriptillä niin älä. Käytä sitä position:fixediä, onko siinä jotain vaikeaa muka?
Katso http://koodaa.mine.nu/~tejeez/leiju/ ja sen sorsa.

Blaze [28.09.2004 16:58:40]

#

dungeon86 kirjoitti:

mitä mieltä olette nettisivujeni taustasta?

Ihan liian räikeä ja monivärinen taustakuvaksi.

dungeon86 kirjoitti:

entä miten saisin tehtyä sivuilleni sellaisen navigointi palkin joka "leijuisi" n. 1cm x 1cm selain ikkunan vasemmasta yläkulmasta?

position: fixed; Kato tuo tejeezin sivu.

Meitsi kirjoitti:

mutta toimivuudesta muilla kuin Ie:llä ei ole takeita.

Hassu sanavalinta, se nimittäin juuri toimii muilla (tuoreella Mozillalla [tai johdannaisella, kuten Firefox] ja Operalla ainakin) muttei IE:llä ^^

Bill Keltanen [29.09.2004 15:14:50]

#

no huhhuh.. ja vielä freewebs :S. Kokeiles sitä js

edit: Toimii operalla (7.23) toi div!!

dungeon86 [30.09.2004 15:12:58]

#

okei, pitää muuttaa tota taustaa, mutta kuitenkin sama kuvio!!! pitää vähentää värejä ja kontrastia ja pari muuta kikkaa


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta