Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Kummallisia projekteja?

Sivun loppuun

Latska [23.08.2004 20:49:41]

#

Näille galluptopikeille ei minulla loppua näy, joten kyselen kummallisia projektejanne, joko koodaamisessa tai ihan "normaalissa" elämässä.

Kummallinen koodausprojekti:

Oppiva tietokonepeli. Oppii omista mokistaan ja hyödyntää oppimaansa tulevaisuudessa. Hiukan kesken. Koitan tehdä hyvän.


Kummallinen IRL-projekti:

Kehäkukan ja perunan risteytys. Kissa lopetti sen katkaisemalla varren kasvista. Varsi muistutti perunaa, lehdet eivät. Yritän syksymmällä uusiksi.

hunajavohveli [24.08.2004 18:20:14]

#

No kehitinpä tässä hijattain uuden äärimmäisen turhan ohjelmointikielen nimeltä Hahhah. Kyllä sillä sentään "Hello Worldin" pystyy tekemään.
Tuosta voi ladata tulkin, jos haluaa.
http://koodaa.mine.nu/~vohveli/Hahhah Compiler 1.0.zip
Tulkki on tehty QB:llä, joten en suosittele, että kokeilet ohjelmoida kielellä, jos pelkäät, että QBasicilla voisi saada koneelle jotain vahinkoa. Perustuu nimittäin lähinnä POKEtukseen tuo kieli. Ohjelmointi toimii niin, että kirjoittaa jotain tyyliin: "hahhahha ahha heheh ahahha heheh ahhaha haha heheh ahhaa"

ajv [24.08.2004 18:44:08]

#

Tulee tosta "Hahhah"-kielestä mieleen whitespace-kieli :P
Tosin "Hahhah" on kyllä paljon selkeämpää...

Meitsi [25.08.2004 21:19:55]

#

Mulla on menossa projekti: Talkkari-peli. Peli jossa olet talkkari ja teet kaikkea siihen liittyvää, mummoassa nalkutat skeittareille.

tuomas [25.08.2004 21:45:38]

#

Teimpä huvikseni joskus hetken mielijohteesta hiiren matkamittarin. Sitten se joutui mbnettiin ja sitä on ladattu jo parituhatta kertaa...

nomic [28.08.2004 23:38:43]

#

Laiskana tein ohjelman, jolla luon erilaisia tekstuureita. Huomasin jälkeenpäin että, sillä on itseasiassa melko kätevää luoda erilaisia tekstuureita. Määrittelet kooksi vaikkapa 128*128, sen jälkeen että miten iso heitto sävyillä on ja mikä on se väri jonka ympäriltä otetaan sävyjä jne... Helposti sain luotua. Ja nykyään jos teen vastaavia tekstuureita, (nurmikkoa, hiekkaa, soraa ja lunta) ..niin hoidan asian tuolla softalla. :) Tällä hetkellä olen tekemässä siitä uudempaa versiota, jossa joissakin kohdissa liu'utetaan värejä niin että, saadaan kalliomaisia tekstuureita. Itseasiassa tämä on helppo luoda, mutta ei jaksa. Se on sitä että, tehdään 5min ja siirrytään muuhun. ;)

Ja toinen omituinen rojekti, on se että kyllästyin winXP:n 'etsi'-toimintoon. Kun en etsi ihmisiä, tietokoneita tai vastaavia. Pelkästään tiedostoja ja inhotti se koira siinä... (vaikka sen sai pois, taikka tekemään temppuja...(loistavaa tilan käyttöä microsoftilta))Niin päätin luoda oman 'etsi'-ohjelman, jota käytän mieluisasti. Ruma, nopea sekä kätevä. :)

Blaze [29.08.2004 00:55:17]

#

nomic kirjoitti:

Ja toinen omituinen rojekti, on se että kyllästyin winXP:n 'etsi'-toimintoon.

Windowsin etsintätoiminnot on kyllä ihan suolesta.

nomic kirjoitti:

Niin päätin luoda oman 'etsi'-ohjelman, jota käytän mieluisasti. Ruma, nopea sekä kätevä. :)

Hmm... Onkos tuota julkisessa jakelussa? Voisin ottaa koekäyttöön?

Onkohan *nixin locate:sta muuten Windows-käännöstä... Hmm... Cygwinin mukana näköjään tuli, eikä kukaan oo kertonu mulle o_O Pitääpäs ottaa sekin koekäyttöön.

nomic [29.08.2004 15:29:55]

#

Blaze, se ei ole julkisessa levityksessä. Mutta voin pistää binaryt sulle, sähköpostissa, näinä viikkoina. (hidasta kun kotona ei vieläkään nettiä. :/ )

mikeful [31.08.2004 13:44:15]

#

Minuakin kiinnostaa tuo hakuohjelma. Voitko lähettää?

millerii [31.08.2004 15:29:47]

#

Jos täs ohjelmia ruvetaan jakelemaan niin kyllä se etsintä ohjelma tännekki kelpais (kiinnostais) :)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta