Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Datatähti-kilpailu

Metabolix [11.07.2004 14:43:04]

#

Kuinka moni tästä joukosta aikoo osallistua Datatähti-kilpailuun? Kilpailijamäärä taisi olla viimeksi suhteellisen alhainen (vai minkä takia peruskoulun loppukilpailuun valittiin vain viisi henkilöä?)
Itse ainakin aion osallistua.

hunajavohveli [11.07.2004 15:20:21]

#

Viime vuonna aioin osallistua, ja ohjelmointitaidot olisivat ehkä riittäneet, mutta kun en ollut silloin vielä kunnolla aloittanut C:n tai Pascalin opiskelua, jotka olivat muistaakseni ainoat sallitut kielet, niin en ehtinyt kunnolla. Mutta käsittääkseni lukiolaisille on jokin oma sarja, ja siihen luultavasti osallistun tänä vuonna, nyt kun hallitsen C++:n perusteet.

Antti Laaksonen [11.07.2004 22:36:33]

#

Tarkoitus olisi osallistua, jos rahkeet riittävät. Vähäinen osallistujamäärä etenkin peruskoulusarjassa selittyy sillä, että tehtävät ovat kinkkisiä.

hunajavohveli [12.07.2004 12:52:35]

#

Minulla jäi ehkä enemmän tiukille niiden perus tietokysymysten kanssa, kun ei oikein lisäksi tiennyt, miten tarkasti niihin tulisi vastata. Mielestäni sain ainakin tehtyä sen mikropiiritehtävän oikein (QBasicilla) :)

tsuriga [12.07.2004 13:33:38]

#

"Jos et saa avattua tiedostoa, voit pyytää tehtäviä Matti Nykäseltä". Vaikka kyseessä on eri Matti Nykänen niin idea legendasta jakamssa tehtäviä on huvittava :). Äh ei jaksa moisiin osallistua, kun en osaa pascalia tai c:tä tarvittavan hyvin.

sooda [12.07.2004 13:39:54]

#

tsuriga kirjoitti:

Äh ei jaksa moisiin osallistua, kun en osaa pascalia tai c:tä tarvittavan hyvin.

Samoin...

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta