Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Turhat ohjelmat

Sivun loppuun

pipopää [07.06.2004 19:10:33]

#

Onko sinulle ikänä käynyt sileen, että olet tehnyt ohjelman ja lopulta sitä ei ikinä tarvinnut?

kenkku [07.06.2004 19:13:52]

#

Melkein kaikkien ohjelmieni kohdalla on noin käynyt. :)

pipopää [07.06.2004 19:16:16]

#

Nii mullakin. Mä aina tungen tekemäni turhat ohjelmat nettiin.

Bill Keltanen [08.06.2004 08:14:18]

#

On niitä, erehdyksessä tulee ladattua, osa ei toimi xp, osa ei oo sitä mitä tartten, jostain puuttuu se mitä haen jne P:

Blaze [08.06.2004 17:44:42]

#

Bill Keltanen kirjoitti:

On niitä, erehdyksessä tulee ladattua

Nyt puhuttiin käsittääkseni turhien ohjelmien tekemisestä, ei lataamisesta...

Bill Keltanen kirjoitti:

osa ei toimi xp

Mitä ihmettä sinäkin latailet? Kaikesta (Windows-) softasta, mitä minä oon tällä Server 2003:lla kokeillu ainoastaan Partition Magic ja AVG virustutka ovat kieltäytyneet toimimasta (asentumasta, todennäköisesti toimisivat, jos haluaisivat asentua, molemmat toimivat ei-serveri-XP:llä), ja minä oon sentään jos jonkinmoista kokeillu. Ja tämä on kohtalaisen paljon eksoottisempi käyttis, kuin XP.

kaviaari [11.06.2004 13:54:57]

#

Pari käytössä olevaa on mutta suurin osa on kyllä ihan turhaa.

Gaxx [11.06.2004 14:17:08]

#

Ei oo(toisaalta ihme kyllä) tullut tehtyä mitään turhaa ohjelmaa. Kaikki on kovassa käyössä.

-automaattinen IP:n hakija käynnistettäessä
-ascii - merkki muuntaja
-etähallintaohjelma

Mutta ei niitä kyllä näköjään oo kovin tullu tehtyäkään :)

hunajavohveli [11.06.2004 16:44:16]

#

No tottahan sitä kaikenlaista turhaa tulee väkisinkin tehtyä, kun yrittää saada jotain aikaan, eikä onnistu. Mutta jos puhutaan aivan valmiista ohjelmista, niin ensimmäisenä tulee mieleen IO-Handler 1.5. Käsittämättömän turha ohjelma. :) Saattaa sillä saada koneen sekaisin, jos käyttää kunnon DOS:ia, eikä mitään XP:n mukana tulevaa korviketta.
Edit: Itse asiassa yksi tyyppi tilas multa sellaisen, kun esittelin tuotelistaani. Selitin kyllä, mikä se on. Sanoin myös, että jos ei tajunnut mun selitystäni, sitä ei kannata ottaa. Mutta halus se sen kuitenkin ja mä toimitin. En tiedä, mitä se on sillä tehnyt, jos ylipäätänsä mitään.

Shogun [11.06.2004 18:05:01]

#

Kyllä kaikki on tiukasti käytössä. Ei sitä ihmeempää oo koskaan tullu tehtyä mutta jos ite en käytä niin ainakin joku toinen on tarttonu..

SQ [11.06.2004 20:58:17]

#

Blaze kirjoitti:

Mitä ihmettä sinäkin latailet? Kaikesta (Windows-) softasta, mitä minä oon tällä Server 2003:lla kokeillu ainoastaan Partition Magic ja AVG virustutka ovat kieltäytyneet toimimasta (asentumasta, todennäköisesti toimisivat, jos haluaisivat asentua, molemmat toimivat ei-serveri-XP:llä), ja minä oon sentään jos jonkinmoista kokeillu. Ja tämä on kohtalaisen paljon eksoottisempi käyttis, kuin XP.

jep Blaze, itteläkin on käytös Server 2003 eikä mtn ongelmia oo ollu minkään ohjelman kanssa jonka pitäis vaan toimia Xp, paitsi noitten mitä juuri mainitsit.

Latska [12.06.2004 02:05:52]

#

Jaa-a turhia ohjelmia... Tässäpä muutamia:
QB pätkä "Yksinäinen ratsastaja"
Sille on oo käyttöä keksinyt
Herätyskello, joka ei käsitä tuntia suurempia aikoja ja jätättää siinäkin ajassa noin 7 min. :)

Herätyskellon seuraavallekaan versiolle ei käyttöä löytynyt. Laitoin sen yöksi testikäyttöön oikeassa ajassa ja katsoin aamulla 2,5 h jäljessä ja silti se alkoi soimaan kesken kaiken. :)

hunajavohveli [12.06.2004 10:43:58]

#

Latska90 kirjoitti:

QB pätkä "Yksinäinen ratsastaja"

Ei kai tuo ole se PLAY-käskysarja, joka löytyy Risto Torkkelin oppasta? :)
On nimittäin tullut itsekin tehtyä.

Latska [12.06.2004 12:08:25]

#

hunajavohveli kirjoitti:

Ei kai tuo ole se PLAY-käskysarja, joka löytyy Risto Torkkelin oppasta? :)
On nimittäin tullut itsekin tehtyä.

Ei ole. Sen koodi on tämmönen. Toimii vain QB:llä.

SCREEN 13

PRINT "YKSINÄINEN RATSASTAJA "
PRINT "Paina jotain näppäintä"

WHILE klp$ = ""
klp$ = INKEY$
WEND

DO UNTIL INKEY$ = CHR$(27)
PRINT "kopoti kopoti kopoti kopoti kopoti kopoti"

LOOP

juhaz [12.06.2004 12:19:13]

#

Varmaan kaikki minun tekemät ohjelmat ovat loppujenlopuksi aika turhia :D

Esimerkiksi nämä minun fake os projektit ovat aika turhia....

hunajavohveli [12.06.2004 14:10:15]

#

Korvaa

WHILE klp$ = ""
klp$ = INKEY$
WEND

Tällä

a$ = INPUT$(1)

Ei kyllä tee tuosta yhtään tarpeellisempaa. :)

Linkku [12.06.2004 19:09:34]

#

Latska90 kirjoitti:

hunajavohveli kirjoitti:

Ei kai tuo ole se PLAY-käskysarja, joka löytyy Risto Torkkelin oppasta? :)
On nimittäin tullut itsekin tehtyä.

Ei ole. Sen koodi on tämmönen. Toimii vain QB:llä.

SCREEN 13

PRINT "YKSINÄINEN RATSASTAJA "
PRINT "Paina jotain näppäintä"

WHILE klp$ = ""
klp$ = INKEY$
WEND

DO UNTIL INKEY$ = CHR$(27)
PRINT "kopoti kopoti kopoti kopoti kopoti kopoti"

LOOP

Pistetään nyt sitten sama C++:lla :D

#include <iostream>
using std::cout;

int main() {
	for(int i = 0; i < 1000 ; i++)
	{
		std::cout << "kopoti kopoti ";
	}
}

Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta