Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Vinkit

Sivun loppuun

Meitsi [20.05.2004 11:14:55]

#

Onko teillä mitään vinkkejä mitkä nopeuttavat koneen käyttöä? En tarkoita tweakkausta, vaan esim. käteviä pikanäppäimiä tms. joita käytätte usein. Itse väsäsin tässä äsken skriptin, joka aukaisee ikkunan, jossa voi kirjautua OPutkaan, ilman että tarvitsee kirjoitella osoitteita tms.

javascript:var sisus='<form name="kirjautuminen" action="https://www.ohjelmointiputka.net/sisaan.php" method="post">Tunnus:<input type="text" name="k_rnimi" size=8>&nbsp;Salasana:<input type="password" name="k_rss" size="8"><input style="haku" type="submit" value="Sisään"><input type="hidden" name="kosoite" value="/"></form>';uusi=window.open("","uusi","");uusi.document.write(sisus);

Tuo vain IE:n linkkipalkkiin.

hunajavohveli [20.05.2004 11:25:41]

#

No näitä käytän itse:

Alt + Enter ---> kokonäyttöön
Alt + Tab ---> vaihtaa aktiivista ohjelmaa
Pikakuvakkeet :) ---> hmm...

En nyt just keksi muuta.

Edit: Ai niin joo...

Resetti ---> auttaa muuten joskus aika paljonkin :)

Bill Keltanen [20.05.2004 13:08:01]

#

Win + D , Alt + Enter, Alt + Tab, Ctrl + c, Ctrl + v, Ctrl + z, Alt + F4, ja reset of course :)

Jay [20.05.2004 13:50:34]

#

Win + E, Win + R

Blaze [20.05.2004 14:15:12]

#

Runin käyttö on tullut todettua nopeammaksi, kuin Starttivalikon kahlaaminen hiirellä.
Edit: ja vielä nopeampihan se olisi tuolla Win+R, muttakun en Win-näppäimellistä näppistä ommista :)

Lisäksi erikoismaininta pitää antaa Operan Mouse Gestureille (Hiirieleet). Saatavana nykyään vissiin Firefoxiinkin.

HeadCheese [21.05.2004 13:58:23]

#

Alt + Tab, Ctrl + c, Ctrl + v, Ctrl + x, Alt + F4. Resettiäkin käytän joskus.

sqwiik [21.05.2004 14:16:28]

#

Itse käyttelen windowsin normaaleja pikanäppäimiä (Win + ...), lisäksi omat AltGr + [L]askin, [M]uistio, [W]ordpad, [E]merkistö, [O]painto shop pro ja [P]aint.

T.M. [21.05.2004 14:32:26]

#

CTRL+F (etsi-ikkuna kyseiseen kansioon)
WIN+F (ei ota kansion polkua etsi-toimintoon mukaan)
CTRL+D (näyttää työpöydän)
CTRL+X (leikkaa tiedoston)
CTRL+N (uusi ikkuna IE:ssä)
Backspace (edellinen sivu IE:ssä)
SHIFT+Backspace (seuraava sivu IE:ssä)
SHIFT+hiirinappi (linkki uuteen ikkunaan IE:ssä)
ALT+PrintScreen (ottaa kuvankaappauksen vain aktiivisesta ikkunasta)
ALT+Tab (vaihtaa aktiivista ikkunaa)

sooda [23.05.2004 20:43:17]

#

lähes kaikkia mitä wintoosassa on, eli kaikkia niistä jotka tiedän eli jokainen mikä tässä on tullut esille... :P

Bill Keltanen [24.05.2004 08:55:11]

#

Tiesittekö muuten, että ainakin XP:ssä Win + W sulkee IE:n?


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta