Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Projektit

Sivun loppuun

tuomas [08.05.2004 22:10:09]

#

Mitä ohjelmointi projekteja teillä on meneillään?
Itse koodailen peliä sekä välillä sellaista pientä piirto-ohjelmaa.

Latska [08.05.2004 22:18:17]

#

Hmm... Koodailen esim. Peliä M. Ralunen Adventures tai sävelmuistipeliä taikka pienimuotoista dos-herätyskelloa.

hunajavohveli [08.05.2004 22:41:18]

#

Kaikki projektini saatan kyllä hylätä pian, sillä olen siirtymässä QB:stä C++:aan, mutta tällä hetkellä on vielä yksi tasohyppely/räiskintäpeli, kirjasto tarpeellisista lisäfunktioista, matematiikkakirjasto, tikku-ukko-jedit-peli, grafiikka/järjestelmä-kirjasto, Linkku3D-parannusversio, VB-erikoisgrafiikkaohjelma... pienempiä projekteja on lukemattomia. C++:lla aloittelen isoa merkkipohjaista roolipeliä ennen kuin siirryn grafiikan puolelle.

Blaze [08.05.2004 23:17:30]

#

Jonkin sortin Bomberman-tyylinen (netti!)peli tässä on työn alla... Työnimenä erikoisen mielikuvituksellinen "Project1" :) Välineinä Visual Basic ja DirectX.

Tuossa jotain kuvia siitä, mitä tällä hetkellä on valmiina:
http://pp.kpnet.fi/blaze/temp/project1.png
http://koti.mbnet.fi/tiskaa/mheinpeli.png

nomic [09.05.2004 03:54:01]

#

itellä kaksi erilaista projektia, ekaksi kunnianhimoisempi ja uudestaan väännettyä:

nettipeli: (projekti nimi: vmwar)
peli jossa hyökkäät toista vastaan oman koneesi tehojen perusteella, voit myös ostella pelin kaupasta erilaisia sisäisiä ohjelmia, jotka esim hyökkää vastustajan kimppuun (virus jne...), parantaa puolustusta (antivirus) tai sitten parantaa koneen tehoja (ei oikeasti)
eli oikeasti koneelle ei tapahdu mitään, kaikki on ohjelman sisäisiä asioita
pientä esimerkkiä:
mulla on tämmöinen kone:
1.4ghz 32bittinen prossu
512 ddr
jnejnejne...
niin ohjelma ottaa aluksi nuo tiedot ylös ja kun ostan esim kaupasta jonkun virus-torjunta softan niin se parantaa puolustusta... eli kai tää jokin strategia peli on :]
ja rahaa saa voittamalla toisen

erittäin epäselvästi selitin tuon ja jäi tosi mielenkiinnottomaksi tuo teksti :P mutta vanha versio (joka lähti formatoinnin yhteydessä) oli kyllä kaveri-porukan kesken melkoinen "hitti" :)
eli sulla on kone, pelaat ja virtuaali-koneesi on hahmosi jolla hakkeroit muitten koneelle jne...

projekti vain on tauolla tällä hetkellä ajanpuutteen vuoksi (konemusiikki-live tulossa jonka treenaaminen syö aikaa)
ja muuteskin, projektista tullut ehkä vähäsen liiankin monimutkainen monien ongelmien vuoksi ainaskin minulle, ajattelin että sitten kun beta on valmis sen voisin tyrkkäistä tänne :]
vielä pientä esimerkkiä miten se toimii
esim kun klikkaan:
virus -> valikoin viruksen jonka lähetän -> valitsen alueen johon se kohdistuu sekä hetken niin ohjelma kirjoittaa toiselle osapuolelle esim:
/send.virus.kimon.k.os
ja vastaanottava osapuolena toimiva ohjelma tulkkaa sen ja tekee tämän käskyn ja aiheuttaa vahingot, mikään ei ole satunnaista, kaikki on laskettua :]
ja kielenä vb6

valmiina tällä hetkellä:

kauppa

esine-editori & esineitä jonkin verran (esim, softa-palomuuria, muistinpakkaajaa, muistinkuluttajaa, agentteja, päivityksiä jne...)

oman profiilin luominen

tallennus/lataus

toisen koneeseen yhdistämiseen ja tallentamalla ip:n omistaja omalla nickillään (jolloin tähän saa yhteyttä helposti klikkaamalla listalta vain häntä)

ei valmista:

monia käskyjä puuttuu sekä erilaisten laskutoimituksien puuttuminen

paljon bugeja joita ei ole vielä korjattu jne...
ja toinen projektini jota teen jos on aikaa:


ja toinen projektini jota teen silloin kun ei ole muutakaan tekemistä: (projekti nimi: kääntäjä(tosi-omaperäistä))
siihen kirjoitetaan perus pseudoa suomeksi ja se koittaa kääntää sitä vb:ksi esim:

a on 1
jos a on 1 silloin b on 3

if a = 1 then
b = 3
end if

näin tämmöinen yksinkertainen esimerkki :)

mutta siinä vähäsen mitä mä osaan ja mitä en :P

peki [09.05.2004 08:19:26]

#

Tällä hetkellä käynnissä ikuisuus projekti StrategyFight.
Vuoropohjainen laudalla käytävä startegiapeli, jossa kaksi pelaajaa ottaa mittaa toisistaan(20 hahmoa/pelaaja).
Käytössä on erilaisia aseita ja taikoja(taika systeemiä en ole vielä koodannut), taikajuomia(en koodannut), ja kaikenlaisia muitakin tavaroita. Tekoälyä ei ole, eikä tule.
Aseita ja haarniska osia ja kokonaisuuksia voi tehdä itse kehittämälläni scripti kielellä.
Tämä peli on alpha vaiheessa ja erittäin ruma(vielä), käntänen sen käyttämään directX9 jossain vaiheessa.

Sharph [09.05.2004 08:53:45]

#

Ruin Barad (http://ruin.se8.org) ja PHP-Plaza (http://phpplaza.nwps.ws)

sooda [09.05.2004 10:08:40]

#

Ööh :D
-ainapäällä: ohjelma joka settaa ikkunoita ainapäälle/eiainapäälle, valmis mutta pitäisi tehdä systray versio
-apihaku: etsii apifunkkareita ym. älykkäästi, vähän kesken
-ceedee: avaa muitten cd-asemia :D kouluun pilaohjelmaksi, vähän kesken
-lcd-ohjelma pitäis tehdä, oon just aloittanut mutten tehny vielä käytännössä mitään :D pitäisi ohjata mun printteriportissa olevaa 4*20 lcd näyttöä
-hankioikein, getrightille vastine joka tuli turhaksi ku hankin operan, tässä on älykäs lataus jee :)
-kolometee, 3d-rautalanka-piirto-ohjelma jolla voi tehdä valmiin vb/qb/c++ version käännettäväksi aikaansaadusta kuvasta, en millään jaksa tehdä valmiiksi :D
-mese+:aan pitäis tehdä yks jäntskä plugini joskus...
-prot: piilota mikä tahansa ikkuna nappiyhdistelmällä vähän mese+:n bossprot tyylinen
-filusiirto: c++-ohjelma joka siirtää (tai ei siirrä vielä se on vasta kehitysvaiheessa :D) filuja koneelta toiselle taidokkaasti
-winamppikontrol ohjelma, kuollut rojekti
-master mind, kuollut
-c++ alkulukulaskuri, en saa enää paranneltua sitä joten se on kai valmis :D
-bommitus, laivanpommitus. kuoli siihen ku en jaksa millää tehä sitä ja on parempaaki tekemistä :D
-chatti, kuollut
-etähallinta... WOHH tää on mahtva pitäis saada joskus valmiks
-ftp clientti mukavasti kesken
-pallopeli, ihan sukka, eka vb rojekti jossa ei ole edes sisenyksiä :DDDD ihan kuollut
-prosessinhallintaa pitäs kehittää JOO NYT KOODATAAN!! :P
-tosiäly koodauseditori joka kaatui heti siihen etten saanut tabipainalluksia disaploitua :D

kas siinä muutama... :P

rndprogy [09.05.2004 10:28:04]

#

No onhan minulla noita mutta ei ole kuin pari hassua joita voi projekteiksi sanoa.

Jonkin lainen ohjelmanavauseditori (vb) jolla voi avata windows ohjelman määrittämällään tavalla esim. muistion että avaa ensin jonkun tiedoston ja tallentaa sen uudella nimella ja tulostaa sen. (hmm onkohan kovin hyödykäs)

Ja sitten on yksi qb roolipelinkuvatus jossa olisi tarkoitus olla hyvät grafiikat.

Heikki [09.05.2004 10:44:29]

#

Pisimmällä oleva projekti on PHP:llä tehty tekstitietokantaa käyttävä foorumi.

Ominaisuudet:
-Kirjautuminen (sessioilla) & rekisteröityminen
-Viestien kirjoittaminen & aiheiden aloittaminen vain kirjautuneille
-Aiheiden järjestely sen mukaan, mihin on viimeksi vastattu
-Omien viestien muokkaus ja poisto (moderaattoreilla kaikkiin viesteihin oikeus)
-Täysin ID-pohjainen järjestelmä
-Erinäisiä työkaluja moderaattoreille
-Näyttää onko alueelle/aiheeseen tullut uusia viestejä viime käyntisi jälkeen
-Yksityisviestit

Tulossa:
-Enemmän työkaluja moderaattoreille
-Optimointia (turhan hidas nykyään)
-Mahdollisesti siirto käyttämään MySQL:ää (jahka itse opin sen ensin)

Betan julkaisu luultavasti lähiaikoina...


Toinen jonkinasteinen projekti on VB:llä tekemäni manageripeli, joka on tällä hetkellä lähinnä siinä vaiheessa, että muutama editori ja "engine" ovat valmiit. Aika kuolleena tällä hetkellä...

Valmiita projekteja ei paljoa ole, lähinnä kaveripiirissä jonkin aikaa hitti ollut Numeropeli (http://mbnet.fi/heikki_m/numeropeli).


Lisäksi minulla on ollut erinäisiä pikkuprojekteja, joista osa tullut jopa valmiiksi, esimerkiksi näppisvakooja :D

KimmoKM [09.05.2004 11:53:10]

#

Tällä hetkellä on meneillä reaaliaikainen strategiapeli. Pelimoottoria en itse tee, vaan käytän valmista moottoria nimeltä Stratagus (http://stratagus.sourceforge.net/). Nyt sitä ei ole tullut tehtyä, mutta luultavasti kesällä minulla on aikaa.

Pelin nimeksi tulee luultavasti Children of Ilüvatar. Peli sijoittuu keskimaahan ja julkaistaan GPL-lisensin alaisuudessa. Kaikkea en kuitenkaan itse osaa tehdä (kuten musiikkia), joten teen sen pelattavaan kuntoon kopioiden muista GPL-ohjelmista asiat, joita en osaa tehdä ja sitten haen apua.

Tarkoituksena on tehdä pelistä mielenkiintoinen ideansa ja laajuutensa takia, ei niinkän esimerkiksi hyvien grafiikkoen.

Mikäli kesällä minulla on aikaa, enkä hautaa projektia mahdottomuutena, syksyllä julkaisen kehitysversion ja haen apua esim. musiikkeihin (en välttämättä täältä).

hunajavohveli [09.05.2004 13:06:45]

#

Children of Ilüvatar? Eli siis luultavasti tarkoitat haltioita ja ihmisiä. Taitaa muuten olla Ilúvatar, eli ú ü:n sijaan. Muistaakseni.

KimmoKM [09.05.2004 13:20:45]

#

hunajavohveli kirjoitti:

Eli siis luultavasti tarkoitat haltioita ja ihmisiä.

Kyllä, niin tarkoitan, niin sanotaan myös keskeneräisten tarujen kirjan sanastossa. Mutta samassa sanastossa Ilúvatarista sanotaan: "Kaiken isä, Eru (Eru Ilúvatar)", joten mielestäni voin laajentaa tarkoitusta myös kaikkiin muihin keskimaan olentoihin, kuten örkkeihin, entteihin, hobitteihin ja peikkoihin. Olen valtavan huono keksimään nimiä ja tämä tuntui sopivimmalta minkä keksin.

hunajavohveli kirjoitti:

Taitaa muuten olla Ilúvatar, eli ú ü:n sijaan. Muistaakseni.

Joo. Katsoin keskeneräisten tarujen kirjan sanastosta, olit oikeassa.

T.M. [09.05.2004 13:23:20]

#

Hmm... Kattokoot profiilini :P tosin sieltä uupuu kaikki puolikuolleet projektit... :)

remontti-reiska [09.05.2004 13:23:30]

#

Hunajavohveli: Ensimmäisen viestisi mukaan et enää tee Ruin Baradia, vai teetkö?

hunajavohveli [09.05.2004 13:35:24]

#

remontti-reiska kirjoitti:

Hunajavohveli: Ensimmäisen viestisi mukaan et enää tee Ruin Baradia, vai teetkö?

Olenko sanonut, etten enää tee Ruin Baradia? Totta kai teen. 3D-kuvia alkaa tulla heti, kun pyydätte. Ja jos ette osaa haltiaa, niin kysykää. :)

T.M. [09.05.2004 13:51:13]

#

remontti-reiska kirjoitti:

Hunajavohveli: Ensimmäisen viestisi mukaan et enää tee Ruin Baradia, vai teetkö?

Täydellinen esimerkki miksi yksityisviestit olisivat poikaa :-)

makeuu [09.05.2004 13:51:52]

#

http://www.eekauppa.net - Monien mielestä olen turhan nuori koodaamaan vielä näin isoja projekteja, mutta koodaamalla oppii :D

juhaz [09.05.2004 18:19:47]

#

En mitään erityisempää, mutta niitä samoja fake os projekteja yhä, mutta harjoittelen tässä samalla nykyään jo c++:ssaa ja yritän vääntää joitain pieniä harjoituksia.

remontti-reiska [09.05.2004 18:53:15]

#

Jeps. PHP-Plaza(http://phpplaza.nwps.ws) ja RB ovat tällä hetkellä käynnissä. Pahoittelen vielä aikaisemman viestini tuomaa off-topicia. :)

tsuriga [23.05.2004 00:08:18]

#

KimmoKM kirjoitti:

hunajavohveli kirjoitti:

Eli siis luultavasti tarkoitat haltioita ja ihmisiä.

Kyllä, niin tarkoitan, niin sanotaan myös keskeneräisten tarujen kirjan sanastossa. Mutta samassa sanastossa Ilúvatarista sanotaan: "Kaiken isä, Eru (Eru Ilúvatar)", joten mielestäni voin laajentaa tarkoitusta myös kaikkiin muihin keskimaan olentoihin, kuten örkkeihin, entteihin, hobitteihin ja peikkoihin.

Eru on oikeastaan joku isoisä örkeille ja kääpiöille, koska kääpiöt on <joku-valarin-nimi-tähän> luomia ja örkit Melkorin (vai Sauronin?) haltioista muovaamia. On kyllä aikaa viime lukemisista niin en muista tarkemmin.

Asiaan: Projektejahan löytyy, kirjoittelen PHP:n lisäosat oppaita, ilotulitussimulaatio pitäs väsätä harjotustyönä, phpwebadminin arvelin joskus väsää, animelegacyn sivut, javalla ties mitä jotai 6 ohjelmaa, uusin idea on Adventure game studio (huom. ei ohjelman nimi[sellainen on jo olemassa] vaan kuvaus), johon saattaisin tarvita apua. Aattelin et sopiva deadline projektille ois joku 2010 ehkä. Kielenä on Java ja jos jotain kiinnostaa koodaa GUI niin saa ottaa yhteyttä.

Olga [23.05.2004 00:45:43]

#

Tällä hetkellä eniten aikaa vievät Suomen Zoom8-liiton nettisivut puolireealiaikaisine rankingjärjestelmineen, tietokantasovellus erään firman myyntiedustajille ja Oulun kuntosuunnistustapahtumien tulossivut. Lisäksi ensi viikolla ryhdyn tekemään OTP:n (Oulun Työväen Palloilijat) sivuja + kesätyötkin alkaa. Meinaa ihan hätä tulla käteen ku pitäis ehtiä joka paikkaan... :)

zacura [23.05.2004 12:29:16]

#

Ikuisuusprojektina isometrinen seikkailu/roolipeli. Engine aika alkutekijöissä mutta kartta systeemi on aika valmis.

Tuossa kuvaa karttaeditorista:
http://koti.mbnet.fi/~tommyr/kuvat/peli.png

ez [23.05.2004 12:59:10]

#

Mulla on loppusuoralla spämmäys ohjelma. Toiminta on sellainen, että se etsii koko ajan netistä sähköposti osotteita ja lähettää niihin sitten posteja...

Huomasin, että suomenkielistä spämmiä ei vielä ole, niin tässä korjaus :-)

Ajattelin lähettää mikrobittiin, tiedä vaikka pääsis päivänohjelmaks :-)

Bill Keltanen [23.05.2004 13:47:30]

#

jcd3ntonin kanssa tehään 1337Sharea, sillä voi sitten jakaa tiedostoja, voi mennä kesäloma :P

rutkis [23.05.2004 13:52:36]

#

Itselläni on vaiheessa ircclient nimeltään torskIRC.
C++:lla olen sitä koodaillut aina kun on tylsää. Viime aikoina on ollut tylsää ja olenkin koodaillut jonnin verran ja pitäisikin laittaa uudempi versio nettiin:
http://ghost.iki.fi/~jupeson/code/
Mutta koska koodaaminen on ikuista oppimista niin huomasinpa, että olen tehnyt joitain juttuja aika hölmösti ja pitäisi suorittaa aika suuri puukotus toteutuksessa. :-)

Olen tuossa mietiskellyt että pitäisi koodailla Super Cars II:sta klooni directx:llä (opiskelumielessä).

hunajavohveli [23.05.2004 13:53:02]

#

tsuriga kirjoitti:

Eru on oikeastaan joku isoisä örkeille ja kääpiöille, koska kääpiöt on <joku-valarin-nimi-tähän> luomia ja örkit Melkorin (vai Sauronin?) haltioista muovaamia. On kyllä aikaa viime lukemisista niin en muista tarkemmin.

Se joku vala on Aulë, mutta ei Eru nyt mikään isoisä ole. Noniin, offtopiciksi menee taas.
Projekteista:
Tällä hetkellä vielä QB:llä kehitteillä HoneyLib, johon siis tulen sisällyttämään kaikki nuo ensimmäisessä viestissäni luettelemani kirjastot, sekä yksi avaruuspeli. Loput projektit toimivat ihan hyvin, mutta niihin en enää mitään lisäile, vaikka tarkoitus oli.
C++:lla koodaan merkkipohjaista roolipeliä, ja teen joitain pieniä demoja Turbo C:llä.

tsuriga [23.05.2004 13:56:29]

#

hunajavohveli kirjoitti:

tsuriga kirjoitti:

Eru on oikeastaan joku isoisä örkeille ja kääpiöille, koska kääpiöt on <joku-valarin-nimi-tähän> luomia ja örkit Melkorin (vai Sauronin?) haltioista muovaamia. On kyllä aikaa viime lukemisista niin en muista tarkemmin.

Se joku vala on Aulë, mutta ei Eru nyt mikään isoisä ole.

Kiitos tarkennuksesta. Njoo isoisä on vähän huono nimitys minunkin mielestä, mutta teknisesti ottaen :).

ez mikähän idea on kehitellä spämmiohjelma? Kehittäisit jotain hyödyllistä.

Createman [23.05.2004 14:23:13]

#

Semmosta SimCity Classicin kaltasta koodailen ja IRC-clientti on kans keske. Tony Rasmuksen kaa pitäs koodailla Elämäpeliä. Sitte aattelin alottaa tekee tollasta Room Escapee. En kyl saa tehtyy jos en saa Tonyltä graffoja.

ez [23.05.2004 16:51:48]

#

Spämmiohjelman kehittämisessä on se idea, että opin uutta... Ja voinhan laittaa sen sitten vaikka tänne oppaaks tai vinkiks!

tsuriga [23.05.2004 19:43:11]

#

No onpas vallan mahtava idea ez, varmaan tykkäät saada spammia ja pitänet myös siitä, että verkko hidastuu?

EDIT: Muistista siteeraten Albert Einsteinia: "On olemassa kaksi asiaa, jotka ovat äärettömiä. Toinen on universumi ja toinen on ihmisten tyhmyys, enkä ole varma ensimmäisestäkään."

Ps. Voisit varmaan kehitellä jotain hyödyllistäkin ja oppia siinä samalla.

sooda [23.05.2004 19:45:27]

#

Eikä varmaan tollainen haittaohjelma tule vinkiksi :)

HeadCheese [23.05.2004 20:11:53]

#

Juuri nyt ei ole mitään menossa. Koodasin joku aika sitten tekstipelimoottorin huvin vuoksi.

Blaze [23.05.2004 20:32:13]

#

Jotenkin minulla on semmoinen hytinä, että ez viilaa teitä linssiin...

ez [24.05.2004 09:39:15]

#

Ei viilaa.. Tässä on linkki josta voitte imuttaa beta version, http://kauppapaikka.europe.webmatrixhosting.net/mail_scanner.zip
Olen jättänyt tästä sähköpostien lähettämisen pois, mutta sillä voi ettiä mailiosotteita netistä.
Lyhyt käyttöohje:
Lisää osoitekenttään jonkin sivuston osote (parhaan tuloksen saat jos lisäät sivun, jossa on paljon linkkejä) ja paina "add"-painiketta. Ohjelma lähtee skannaa ko. sivustoa...

Tätä voi kyllä käyttää moneen muuhunkin kuin mailien etsimiseen ja spämmiohjelmaan, esim. kuvien etsimiseen yms.. Tämän päälle pystys kans koodaamaan pienen hakukoneen... Tässä on vielä sellainen ikävä bugi, että linkkejä etsivä prosessi ajaa itsensä tavallaan umpikujaan.

Kehitys ideoita otetaan vastaan osoitteeseen u0200738@mail.ramk.fi

edit: Ai niin, vaatii toimiakseen .NET frameworkin... Koodattu vb.netillä.

ez [24.05.2004 12:39:27]

#

Nyt linkkejä etsivä prosessi osaa kääntyä takaisin, eikä enää jää umpikujaan. Nyt on vaan sellainen ongelma, että kun ko. prosessi selaa sivuja, niin se jää joihinkin sivuihin jumiin koska siellä on ilmeisesti isoja kuvia yms.

Oisko ideoita ton ongelman kiertämiseen?

iluwatar [24.05.2004 12:59:02]

#

Tällä hetkellä työstän roguelike-peliä nimeltä Ilhack. Noin puolentoista kuukauden jälkeen peli näyttää tältä: http://koti.mbnet.fi/iluwatar/Ilhack/

hunajavohveli [24.05.2004 14:43:25]

#

HeadCheese kirjoitti:

Juuri nyt ei ole mitään menossa. Koodasin joku aika sitten tekstipelimoottorin huvin vuoksi.

Minäkin väsäsin moisen puoli vuotta sitten, tosin siitä on hyötyä vain niille, jotka eivät viitsi ruveta ohjelmoimaan.

sqwiik [24.05.2004 15:01:51]

#

Eipä nyt muita kesken ole kuin Ruin Barad https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/23040-ruin-barad ja Erkki Saaressa. https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/23047-erkki

tuomas [24.05.2004 15:16:16]

#

Itselläni on tässä nyt taas yksi uusi projekti.
Tarkoituksena olisi tehdä jonkinlainen musiikin kuuntelu ohjelma ilman microsoftin mediaplayer kontrollia.
Tähän mennessä tuetut formaatit ovat midi, wav ja mp3.
Olisi kellään ehdotuksia mitä formaatteja ohjelman kannattaisi tukea edellisten lisäksi?

mauza [24.05.2004 15:27:37]

#

Monenlaisia projekteja on aina alla.
Tällä hetkellä yksi nettisaitti: http://www.sivupohja.net

Lisäksi on muutama ohjelmointiprojekti, mm. foorumi, PHP:tä ja MySQL-kantaa hyväksi käyttäen.

ezuli [24.05.2004 15:48:25]

#

C/C++ opettelu ja sen jälkeen sillä tekstiseikkailu erääseen
kilpailuun.

hunajavohveli [24.05.2004 15:49:38]

#

tuomas kirjoitti:

Olisi kellään ehdotuksia mitä formaatteja ohjelman kannattaisi tukea edellisten lisäksi?

rmi, mod, s3m, xm, it, avi, mpa, mp1, mp2, mpeg, avi

Onhan noista osa videotiedostojakin, mutta eihän niistä tarvitsisi toistaa kuin ääni. Tai, jos haluat lisää haasteita, niin ohjelmoi toistamaan videotakin. WinAPI:lla varmaan teet, vai mitenkä?

Gwaur [24.05.2004 17:00:41]

#

Mulla on tekeillä joku pikkunen palikkapeli, teen sen C++:lla ja SDL:llä. Siitä tulee portattava versio samasta pelistä minkä QBasicilla tein, saatavilla http://mbnet.fi/paauli/qbasic/GWAURIX2.EXE

Blaze [24.05.2004 17:28:27]

#

tuomas kirjoitti:

Olisi kellään ehdotuksia mitä formaatteja ohjelman kannattaisi tukea edellisten lisäksi?

ogg, mpc, ac3, spc, psf, nsf, sid
Noin vaikka aluksi ^_^

Edit:

mauza kirjoitti:

Tällä hetkellä yksi nettisaitti: http://www.sivupohja.net

Onpas ihku sivu. Joka hemmetin välissä tarjoaa ladattavaks portaldff.swf:ää.

jcd3nton [24.05.2004 19:50:27]

#

Ai katos lainaus jäi linkiksi... Hieno bugi =)

Projekteja on, muutama peli... sitten tietysti nuo putkan kisat. Ja jos sais jostain niitä ohjeita äänen tuottamiseen ni pääsisin alkuun sen oman ääniformaatin kanssa...

mauza [24.05.2004 19:58:58]

#

mauza kirjoitti:

Tällä hetkellä yksi nettisaitti: http://www.sivupohja.net

Onpas ihku sivu. Joka hemmetin välissä tarjoaa ladattavaks portaldff.swf:ää.

[/lainaus]

Jep, tiedän itsekkin tämän ongelman enkä ole löytänyt siihen vielä ratkaisua. Elikkä selain alkaa tyrkyttää flash-banneria ladattavaksi. Ehkä banneri on sijoitettu koodin väärin, täytyy selvittää asiaa.

EDIT: Asia korjattu.

tuomas [24.05.2004 22:31:49]

#

Kyllä minä olen apilla tuota musiikin soitinta tekemässä.
Videotiedostoja tuskin aion laittaa tuettavaksi mutta pyrin silti saamaan niin monta kuin pystyy..
Kovin helppoahan tuo ei ole koska en käytä mediaplayer kontrollia..

cODe [25.05.2004 17:07:28]

#

merkkipohjaista roolipeliä väsäilen vb:lla

tsuriga [25.05.2004 21:07:20]

#

Tuomas iske siihen .nsf tuki :) (ja tietty .ogm-)

tuomas [25.05.2004 21:14:08]

#

nuo formaatit eivät sano minulle mitään..
Tarvitsisin varmaankin kyseisten formaattien valmistajilta jonkinlaisen ocx:n.
Osaisitko antaa valmistajien nettisivujen osoitetta?

EDIT:

Tässä olisi ohjelman tämänhetkinen ulkoasu:
http://www24.brinkster.com/tuomasp/taustakuva.jpg

Latska [25.05.2004 21:32:07]

#

Ogg vorbisin linkki

edit: Linkkitagien käyttö meni poskellen.
edit2: nyt linkit toimii... kai...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta