Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: virheenkorjaus nappi

Sivun loppuun

sooda [26.03.2004 18:21:39]

#

prkl, mä vihaan tota virheenkorjausta. se on näköjään joku mikrosoft visuaal c++ ominaisuus kun siitä lähtien kun sen installoin toi nappi on pelleillyt mun kanssa. aina kun tulee jonkunmoinen erroori niin siinä on myös tuo pirun virheenkorjausnappi, ja aina vahingossa painan sitä prkl... miten sen saisi pois? rekkarista varmaan? mistä sieltä?

edit: typo otsikossa, se on virheenkorjausnappi (haa, ehdin ensin :D)

hunajavohveli [26.03.2004 18:52:22]

#

Ettei vaan tämäkin olis väärällä alueella? Minä olisin pistänyt tämän C++ keskusteluun, kun se jotenkin tuntuu loogiselta vaihtoehdolta ottaen huomioon, että kyseessä on

lainaus:

mikrosoft visuaal c++

:)
No järkeä taas oli lähettää viesti, kun en osaa neuvoa.

sooda [26.03.2004 18:56:28]

#

siis se on vaan se että se deasmaa sen msvc++:aan, muttei tässä muuten ole c++ kyse.

hunajavohveli [26.03.2004 18:58:07]

#

Ahaa joo... (uskotaan, vaikka en tajunnutkaan :D)

makeuu [26.03.2004 19:07:45]

#

Eli olet asentanut jonkin lisäosan siinhen, hmm... sinun pitää varmaan poistaa se Add/Remove items (lisää/poista sovellus) systeemistä se sieltä, _jos_se_on_siellä_

sooda [26.03.2004 19:11:54]

#

Mä mitään lisäosaa ole asentanut, ja sitä _ei_oo_siellä :D
se vaan tuli ku mä asensin msvc++ eikä kai sitä saa sieltä pois enkä oo muualtakaan löytänyt. en ollut tota nappia pyytänyt ja se tuli mulle täytenä yllätyksenä :DDDD

Heikki [26.03.2004 19:35:54]

#

Luultavasti sen saa jostakin vc++:n asetuksista pois.

Ohjekirja neuvonee, sinullahan tietysti on _täysin_laillinen_versio_ja_manuska.

sooda [26.03.2004 19:44:39]

#

Ei sitä siellä asetuksissa kyllä näkynyt.

Bill Keltanen [28.03.2004 19:43:09]

#

VC++ se tulee, mullaki on, mutten painele vahingossa :D


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta