Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: juno reactor

Sivun loppuun

pieslice [04.03.2004 17:32:41]

#

eli promoan uutta peliäni. tyyliltään se on ylhäältä päin kuvattu räiskintä tyyliin "freespace" luolalentely.

kehitystyökalut Dev C++/OpenGL

1 teaser screenshot (onneton vihollinen kohtaa loppunsa)

http://ri-student.rmk.hamk.fi/~rimerilpa1/reactor2.png

pieslice [04.03.2004 19:18:30]

#

tossapa vielä toinen shotti.
tämän kuvan kamerakulma on lopullinen

http://ri-student.rmk.hamk.fi/~rimerilpa1/reactor3.png

sooda [04.03.2004 19:22:52]

#

:Oooo, kauniin näköinen on. Sä oot taitava :P

kenkku [04.03.2004 19:37:13]

#

Puutiful. Mäkin haluun olla isona tollanen pr0 :P

ukat [04.03.2004 19:52:36]

#

Hianon näkönen kieltämättä!

pieslice [01.04.2004 11:44:04]

#

tossapa 1 uus teaseri
joka toinen leveli on tällanen tunneli

http://ri-student.rmk.hamk.fi/~rimerilpa1/forcefield.png

rndprogy [01.04.2004 16:18:54]

#

ääh. Minulla oli juuri lähes tuollainen idea ja kehitystyökauluina juuri Dev-c++/OpenGL.

sooda [01.04.2004 16:23:49]

#

Miten joku voi olla tollanen pr0, musta ei tulisi tollaisen 3d:n osaajaa edes isona :P

jcd3nton [01.04.2004 16:31:08]

#

Eipä kai 3D:tä tarvitse pahemmin osata, jos OpenGL:llä tekee...

Ihan kivan näkonen.

rndprogy [01.04.2004 16:31:29]

#

Minäpä tiedän hyvät oppaat joiden avulla tekee hyvinkin tuollasen pelin nimittäin http://nehe.gamedev.net

pieslice [01.04.2004 16:52:43]

#

aika paljon siihen lopputulokseen vaikutta myös taiteen (eg. tekstuurit ja mallit) laatu, itseasiassa enemmän kuin engine... joten pitää myös osata piirtää.

Meitsi [01.04.2004 17:00:12]

#

Ei pöllömpi. Paljoko tossa on koodia?

sooda [01.04.2004 17:05:08]

#

jcd3nton kirjoitti:

Eipä kai 3D:tä tarvitse pahemmin osata, jos OpenGL:llä tekee...

Ihan kivan näkonen.

Emmä edes opengl:ää osaa! :D ja en osaa piirtää noin hyvin.

thefox [03.04.2004 00:41:28]

#

Kivalta näyttää :-) Pelattavuudesta en tietystikään voi sanoa mitään mutta grafiikka on ihan ok (tosin voisi olla parempaakin).

jcd3nton: kyllä 3D:tä täytyy osata tekipä OpenGL:llä tai ei
rndprogy: pelkillä NeHen oppailla ei saa mitään aikaan, vaaditaan asian soveltamista

pieslice [03.04.2004 14:01:46]

#

niin. ton aluksen tekstuurithan eivät ole ne jotka siihen oikeasti tulee, ja ammusten värit ovat liian värikkäitä.
pelattavuus on hyvää, koska fysiikkamallinnus on viety pitkälle, ja kaikki liikket pohjautuu vektoreihin, eikä mihiin yksinkertaisiin yhtälöihin. kyllä tää pitää nähdä liikkeessä, että se pääsisi kunnolla oikeuksiinsa.
(kamerat, framerate, partikkelisysteemi yms...)

pieslice [03.04.2004 14:02:39]

#

kaikki stuffi mitä teen on itseopittua. ainoastaan normaalien laskemiseen käytin tutoriaalia.

rndprogy [03.04.2004 14:13:33]

#

No koska tulee jotain testi version tynkää.

jcd3nton [03.04.2004 14:47:26]

#

fawkz kirjoitti:

jcd3nton: kyllä 3D:tä täytyy osata tekipä OpenGL:llä tai ei

Ai :| Sitten voisitkin kertoa että miten teen 3D pelejä, kun en osaa 3D:tä...

pieslice [05.04.2004 11:35:32]

#

se on brittiläinen trancebändi.
musaohjelma taitaa olla propellerheads.

Gwaur [05.04.2004 13:18:46]

#

Toivottavasti et tee tosta pelistä maksullista :)

pieslice [07.04.2004 18:26:04]

#

[/lainaus]

Ai :| Sitten voisitkin kertoa että miten teen 3D pelejä, kun en osaa 3D:tä...

[/lainaus]

varmaan aika ok pelattavuus sitten tiedossa. (joustava dynamiikka, kamerakulmat jne.)
kyllä ne perusjutut pitää ymmärtää, vaikka OpenGL:llä ohjelmoiskin. ainakin jos tekee jotain vähän monimutkaisempaa.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta