Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: pc vai mac

Sivun loppuun

jouni13 [18.02.2004 16:55:00]

#

Itse käytän pc:tä.

Quiz [18.02.2004 16:57:54]

#

PC...

Draiz [18.02.2004 17:00:38]

#

No ihan normaalia pc:tä käytän :P

T.M. [18.02.2004 17:06:01]

#

Kuka käyttää macia? Näin viimeksi 10 vuotta sellaisen :D

rndprogy [18.02.2004 17:09:41]

#

Personal Computer

E.K.Virtanen [18.02.2004 17:11:02]

#

ei mitää mäccejä.

Juhis [18.02.2004 17:13:32]

#

Mac on PC siinä missä "normaali" PC.
Mac = Personal Computer
PS = Personal Computer

Mac on vain Applen antama nimi niiden tuotteelle. Ihan niinkuin Sprite on Coca-cola Companyn antama nimi Spritelle jnejne


Ja aiheeseen, käytän pc:tä, mutta en macia.

Ja eikö tämä aihe pitäisi olla Yleistä keskustelua (tjsp) alueella?

Ilmuri [18.02.2004 19:28:54]

#

Käytän molempia, mäkkiä hieman harvemmin. Mäkkihän loppujenlopuksi olisi todella mahtava pelikonekin, kunhan vain peliteollisuus viimein sen tajuaisi.

juhaz [19.02.2004 00:49:19]

#

PC, mutta tekisi mieli käyttää jotain Maccia...

Matti Kaijomaa [19.02.2004 00:59:37]

#

PC se olla pitää.

mika [19.02.2004 01:15:35]

#

PC...

apocalypse [19.02.2004 01:33:43]

#

Kyllä se PC pitää olla :)

jutti [19.02.2004 08:40:50]

#

Käytän PC:tä ainoastaan pelintekoon, koska siinä toimii Dev-C++/allegro. Maccia käytän muuhun, mm. musiikin ja grafiikan tekoon. Aikomus olisi tosin kokeilla allegroa Macilla. Minulla on myös Linux asennettuna Macciin, mutta en tiedä miten ohjelmointi sillä sujuu. Jos saan allegron toimimaan Mac OS:ssa tai Linuxissa, lemppaan varmaan PC:n kokonaan.

Ei PC/Windowsissa mitään vikaa ole, saman veroisia ovat Win ja Mac. Sitä vaan mieltyy johonkin enemmän. On ihan turha riidellä siitä, kumpi on parempi. Kummallakin on tusinoittain ominaisuuksia, jotka päihittää toisen.

Cornix [19.02.2004 09:19:42]

#

Mäcissä ei tosiaankaan ole muuta hyvää kuin se, että siihen saa laitettua Linuxin.

sooda [19.02.2004 10:57:55]

#

PC tottakai.

teemun [19.02.2004 14:08:34]

#

Pc.
mäcci on Cp ei Pc

Heikki [19.02.2004 14:23:57]

#

PC.
Maccia en ole koskaan edes käyttänyt.

Tempfile [19.02.2004 15:57:47]

#

PC:tä käyttelen, Mac:iä en ole kokeillut.

hunajavohveli [19.02.2004 17:29:22]

#

PC on toki paljon yleisempi kuin Mac, mutta Macia käytetään usein sellaisissa järjestelmissä, missä ei ole pahemmin varaa koneen jökkäämiselle. Mac:hän on aivan hemmetisti vakaampi kuin PC. Kyllä kai sitä käyttäisin, jos alunperin siihen olisin tottunut, ja jos siinä toimisivat samalla lailla ohjelmat kuin PC:ssä.

nomic [21.02.2004 15:32:22]

#

lainaus:

Maccia käytän muuhun, mm. musiikin ja grafiikan tekoon...

itse en tuosta kuva puolesta tiedä mitään macci puolella mutta vaiha hyvä mies nyt takaisin pc:n puolelle jos musaa teet! siis se on vanha legenda et macilla on parempi tehdä musaa, aluksi näin oliki kunnes pc:lle kehitettiin cubase-sarja sekä reasonit, logic audio jne... ja älytön määrä plugareita ja monia muita softia, eli nykypäivänä pc on parempi musiikin tekoon, olkoon kyseessä mikä tahansa konemusiikki-tyyli... ihan ambientista tuonne speedcoren puolelle...
meni offtopickiin taas mulla :)
mutta siis ite käytän nykyään pelkästään pc:tä mutta en pidä maccia huonona, se ei vaan sovellu mulle :) tai mä en sovellu sille...

Sharph [21.02.2004 19:17:24]

#

lainaus:

PC on toki paljon yleisempi kuin Mac, mutta Macia käytetään usein sellaisissa järjestelmissä, missä ei ole pahemmin varaa koneen jökkäämiselle. Mac:hän on aivan hemmetisti vakaampi kuin PC. Kyllä kai sitä käyttäisin, jos alunperin siihen olisin tottunut, ja jos siinä toimisivat samalla lailla ohjelmat kuin PC:ssä.

Eli yhtä epävakaasti vai?

nippe [21.02.2004 19:54:44]

#

PC

pieslice [23.02.2004 10:15:33]

#

kyllä se Maccicin kaatuu... (iMac)
kokeilkaapa vaikka photoshopia ja surffausta samaan aikaan.
muisti loppuu et naps.
muuten se on ok, tosin windowsin jälkeen käyttis on aika epälooginen.

Juhis [23.02.2004 15:01:38]

#

lainaus:

PC on toki paljon yleisempi kuin Mac, mutta Macia käytetään usein sellaisissa järjestelmissä, missä ei ole pahemmin varaa koneen jökkäämiselle. Mac:hän on aivan hemmetisti vakaampi kuin PC. Kyllä kai sitä käyttäisin, jos alunperin siihen olisin tottunut, ja jos siinä toimisivat samalla lailla ohjelmat kuin PC:ssä.

Mac on PC siinä missä tämä läppäri jolla kirjoitan tätä viestiä.

rndprogy [23.02.2004 15:54:31]

#

Mac on Machintosh ja PC tietokone XD. (vai menikö se nyt noin)

Latska [23.02.2004 16:39:52]

#

Noista Applen tuotteista ei oikein ole kokemusta. Ei oikeastaan yhtään. Maccia kyllä tahtosin joskus kokeilla.

Juhis [23.02.2004 16:52:10]

#

ja Mac ei ole tietokone?
Tämä kysely pitäisi olla ennemmin:
Mac, Win vai Unix/Linux?

setä [23.02.2004 17:55:43]

#

Eikös graafinen käyttis ollut ensin Amigassa ja Mäcissä ja vasta sitten PC:ssä. Eli Mäcissä on perinteitä. kehittynyt siinä missä PC:kin. PC:tä käytän mutta tilaisuuden tullen mieluusti kurkistelisin Mäcciäkin.

Bill Keltanen [24.02.2004 06:38:42]

#

PC! PC! Mäkkärillähä ei saa ees VB:tä auki
ja plus, http://koti.mbnet.fi/atteke/imac.jpg

Meitsi [25.02.2004 10:52:07]

#

pc = paljo parempi
pystyyks mäkin sisuskaluja (näytönohjainta, rameja tms) vaihtaan?? kaikenlisäks siihen ei saa littunäyttöö

Heikki [25.02.2004 10:57:26]

#

Kyllä mielestäni mäcin sisuskaluja voi vaihtaa. Ja kyllä littunäytön saa!

tsuriga [25.02.2004 16:58:39]

#

No eiköhän siihen saa vaikka pesukoneen, kuivauskaapin ja mikroaaltouunin kun vaa osaa virittää :P.

hunajavohveli [25.02.2004 17:08:41]

#

lainaus:

Eli yhtä epävakaasti vai?

Tarkoitin siis, että toimisivat samat ohjelmat kuin PC:ssä. Kaikkihan eivät toimi, vai toimivatko...?

Sharph [25.02.2004 17:19:27]

#

Kai jotain Windows-emulaattoreita macillekin on?

remontti-reiska [25.02.2004 17:49:07]

#

Minä sanon tähän, että en tiedä sillä Macia en meinaa ole koskaan koettanut.

Meitsi [25.02.2004 18:05:14]

#

C:\\>MACINTOSH *enter*
BAD COMMAND OR FILE NAME = mäkkiä ei tueta

thefox [25.02.2004 18:33:41]

#

Ihmeellistä Macintosh-vastaisuutta vaikka vaikuttaa että suurin osa ihmisistä ei ole eläessään Maciä edes kunnolla kokeillut. PC:tä käytän itse.

Sharph [25.02.2004 18:34:57]

#

Eikös maccia käytetä eniten amerikassa, mutta suomeen se ei ole kovin hyvin levinnyt..

sooda [26.02.2004 11:48:13]

#

lainaus:

C:\\>MACINTOSH *enter*
BAD COMMAND OR FILE NAME = mäkkiä ei tueta

heh, todellakin... näin saat mac-tuen koneeseesi:

copy con macintosh.bat
@echo off
echo Macit on huonoja, älä käytä.
echo Heippa.
*ctrl+Z*
*enter*

;)
Niin ja tämä voisi vähän valaista asiaa: http://ari.dyndns.tv/download/mac_ad.wmv xD

Grey [26.02.2004 12:17:21]

#

PC, koska siinä toimii tarvitsemani ohjelmat, jos kone toimii ja Windows suostuu yhteistyöhön sen koneen kanssa.

-Grey-

Gwaur [26.02.2004 12:22:57]

#

PC
Serkku käytti ainakin vuosi sitten Macia

Meitsi [26.02.2004 12:26:58]

#

@echo off
a:
echo mac on nolo
goto a

hunajavohveli [26.02.2004 17:49:34]

#

lainaus:

BAD COMMAND OR FILE NAME = mäkkiä ei tueta

Eipäs vaan: Väärä komento tai tiedosto nimi.
Opetelkaa englantia.

makeuu [27.02.2004 07:25:18]

#

Mä käytän PC:tä ja ihan windowssia eli tällanen tavallinen kansalainen... (miten sen nyt ottaa)

nomic [27.02.2004 08:55:51]

#

lainaus:

Ihmeellistä Macintosh-vastaisuutta vaikka vaikuttaa että suurin osa ihmisistä ei ole eläessään Maciä edes kunnolla kokeillut. PC:tä käytän itse.

juu, tää on just tätä että kun yksi sanoo että maccia ei tueta niin sata sanoo perässä :)
ja kyllä mun mielestä macci on ihan kelpo lelu mutta itse käytän ennemmin pc:tä ja winukkaa ihan sen takia koska niin olen tehnyt 6 vuotiaasta asti ja koska kaikki mitä teen tarvitsee ohjelmia mitä ei löydy macciin, tai löytyy muutamia mutta helpompaahan se on yhdellä koneella tehdä koodit ja musat jne...
ja kokemusta on macistakin joskus oli iMac kotona sekä koulussa käytetty macceja jne...
ne ei ole huonoja, ne ei vaan ole niin yleisisiä koska ohjelmisto-yhtiöt ei kiinnitä niihin niin paljon aikaa ja tee niille niin paljon ohjelmia, tästä alkaa sitten tää oravanpyörä eli:
softa-talot kiinnostuu laitteista joita porukka ostelee (pc&wintoosa) silloin myös softa-talot tekee pc:lle ja wintoosille ohjelmia koska niillä on isompi menekki ja sitten taas seuraavat ostajat kattoo että mille laitteelle saa mitäkin ohjelmia ja pc&wintoosalle saa eniten kaikkee roinaa jotenka porukka ostaa sen takia sen ja kaikki alkaa alusta taas...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta