Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Mitä ohjelmointikieliä osaat?

Sivun loppuun

eero91 [10.02.2004 18:39:24]

#

Mitä ohjelmointikieliä sinä osaat tällähetkellä? Mä osaan vaan HTML:ää mutta opettelen vb:tä

Olga [10.02.2004 18:43:37]

#

Minä oon tänään näköjään tosi negatiivisella tuulella, mut siitäki huolimatta huomautan että HTML ei ole ohjelmointi- vaan muotoilukieli...

rndprogy [10.02.2004 18:45:14]

#

Osaan qb:tä hyvin vb:täkin osaa jonkun verran ja joskus oon osannut vähän html:llää ja yritän opetelle c++:saa

eero91 [10.02.2004 18:50:09]

#

Onhan se ohjelmointia kun sivuja väsäät

Jay [10.02.2004 18:51:18]

#

VB, B3D, B+

Gix [10.02.2004 18:54:41]

#

lainaus:

Onhan se ohjelmointia kun sivuja väsäät

Ei muuten ole.

petrinm [10.02.2004 18:55:40]

#

Osaan ohjelmoida
-Quick Basic Jonkin verran
-Visual Basic Aika paljon
-Internet(php,html) Vähän

T.M. [10.02.2004 18:56:56]

#

JS, PHP, QB, C(++)

kenkku [10.02.2004 19:02:37]

#

PHP, vähän VB ja mainitaan myös tuo HTML, vaikkei se ohjelmointia olekkaan..

Jogge [10.02.2004 19:04:22]

#

QB, VB, PHP, C(++), Java. Sitten on myös muita joita olen aivan pikkuisen harjoitellut.

hunajavohveli [10.02.2004 19:07:19]

#

lainaus:

Ei muuten ole.

Ei niin, ellei koodia väännä.

Osaan QB:tä ja VB:tä ja C:tä ihan vähän (toistaiseksi).

AL_e [10.02.2004 20:27:21]

#

C, C++, Qb, Vb, PHP, Pascal(delphi)... ja jotain pientä värkänny joskus perlillä...

nykyään tosin koodaan vaan C, C++ ja PHPtä tottakai.... ei noita basicceja tuu enää koodailtua ;)

Dustbin [10.02.2004 20:36:21]

#

QB:n ja VB:n alkeet osaan ja joskus PHP:täkin tullut opeteltua, mutta kertauksen puutteessa unohtunut. Nyttemmin opettelen C++:ssaa.

JavaScript ja HTML ovat myös jotenkuten hallussa.

ajv [10.02.2004 20:41:59]

#

PHP menee parhaiten. Koulussa jotunut (?) opettelemaan 4 ov C:tä (as.5) ja 2 ov VB:tä (as.4).

EDIT: Niin ja Assemblyäkin joutui (!) opettelemaan 2 opintoviikon edestä.

Matti Kaijomaa [10.02.2004 20:48:13]

#

PHP, Pascal(rippeet muistissa), C++(opsikelun alla)

eero91 [10.02.2004 21:27:16]

#

se on ohjelmoimista (tavallaan)

eero91 [10.02.2004 21:27:43]

#

siis koodaamista

aizeerou [10.02.2004 22:26:34]

#

qbasiccii...

nlampola [10.02.2004 22:39:16]

#

PHP, Delphi, QB, Vb, C, C++ (opettelen parhaillaan)

Olga [10.02.2004 23:18:54]

#

eero: no ei tod.

jv_windy [10.02.2004 23:31:08]

#

ASP(VBScript), C(++), Delphi(Object Pascal), Java, JavaScript, PHP, Visual Basic

remontti-reiska [11.02.2004 07:50:15]

#

C++, Visual basic ja näitä olen sitten 4-5 vuotta ohjelmoinu enkä keksi mitään uutta ohjelmointikieleä :). Voisi kyllä koettaa javaa tai mitä näitä nyt on :D? Pascal voisi myös ja delphin voisi jos olisi se kääntäjä tai miksä sitä sanotaan, PHP:tä en tule koskaan opettelemaan, koska en voi sietää sitä. Assembly...hmm saatanhan minä sitäkin kokeilla, mutta enköhän opettele tässä kuitenkin SDL kirjaston melkein kokonaan ennenkuin siirryn vaikka javaan :).

HTML ei ole ohjelmointikieli edes tavallaan. Kattelin tuossa Jorkki.comin foorumia niin huomasin, että siinä ei tehdä omia funktioita vaan se on "tagikieli" :). "Jos sillä koodia vääntää", jos suillä pystyisi vääntämään :).

mika [11.02.2004 09:00:29]

#

C++, perusteet
C, kohtalaisen hyvin
Pascal, joten kuten
Python, perusteet
Ja HTML(vaikkei ohjelmointikiieli olekaan) sujuu hyvin.

sooda [11.02.2004 10:03:39]

#

sen kyllä näkee yleensä profiilitiedoistakin mutta
qb, vb, c++ perusteet ja vähän lisää, php, js jonkun verran, vbs, html, .bat komentoja, opl(psion-taskukoneiden kieli :P)

leftover [11.02.2004 10:32:40]

#

PHP, Pascal(Delphi), hieman ASP:tä & Coldfusion & Perl, perusteet VB:stä ja C:stä.

HTML = HyperText MARKUP Language (merkintäkieli)

tsuriga [11.02.2004 13:08:12]

#

-Java
-PHP
-Pascal
-TI-86:n kieli (Joku basic?)

Juhis [11.02.2004 13:55:33]

#

Itseasiassa suomennettuna HTML on kuvauskieli.

Ja sitten itse asiaan, VB5,6 (ei täydellisesti), Basic, PHP, C++ alkeita, ASP:ia joskus aikoja sitten, Javaa todella vähän (meni hermot kun kääntäjä ja ympäristö ei toiminut mitenkään päin)

Tietokannoista MySQL ja Access. Olen myös opiskellut SQL:ää paljon (huomaathan eron MySQL:n ja esim SQL92:n välillä)

Kuvauskielistä sitten HTML ja CSS.

Ja sitten kysymys. Kuinka moni teistä koodailee ammatikseen?
Itse olen parhaillaan www.fennomedia.com nimisessä firmassa työharjottelussa.

efteri [11.02.2004 14:27:51]

#

-html
-visual bacik (tai miten kirjotetaankaan)
-php(jotenkin)
-

rndprogy [11.02.2004 14:41:55]

#

Etkö muka oikeesti tiiä miten visual basic kirjotetaan just se tossa ylä puolellakin on.

remontti-reiska [11.02.2004 14:48:58]

#

No pakko kai listata kaikki mitä osaa vähemmänkin :).
Visual basic, Qbasic, C, C++, Pascal, HTML, PHP. Kahesta noista en osaa kuin alkeet ja niin edespäin. HTML oli pakko laittaa listaan :).

minapamina [11.02.2004 14:58:55]

#

Visual Basickii ihan hyvin
PHP:tä jonkin verran
C++ opiskelu menossa
+HTML

jv_windy [11.02.2004 15:01:55]

#

Ohjelmointitöitä on varmaan vaikea saada, kun täällä monet on vielä alaikäisiä ja ei työkokemusta. Itse pääsin kovan hakemisen jälkeen hyvään työssäoppimispaikkaan ja sieltä olen sen jälkeen saanut etätöitä.

Työkieliin kuuluu ASP ja VB, olen siis joutunut käyttämään pelkein pelkkiä MS:n ohjelmointityökaluja, ei tässä näin pitänyt käydä :D

mika [11.02.2004 18:06:03]

#

lainaus:

Työkieliin kuuluu ASP ja VB, olen siis joutunut käyttämään pelkein pelkkiä MS:n ohjelmointityökaluja, ei tässä näin pitänyt käydä :D

Otan osaa :D

makeuu [11.02.2004 18:30:26]

#

no olisko näin että vähän vb ja sitten php, jos se edes on ohjelmointikieli

leftover [11.02.2004 19:29:32]

#

Juhis: Omaa toiminimeä (LeftOver Production) jo kohta 1,5 vuotta pyöritellyt, eli voisi sanoa että koodaan ammatikseni.

firebug [11.02.2004 19:46:13]

#

- Java
- C/C++
Perusteet hallitsen useammista kielistä(mm. Pascal, PHP) mutta siihen se sitten niiden osalta jääkin.

eero91 [11.02.2004 20:03:56]

#

pitäs löytää kunnon opaskin tohon VB:hen

kenkku [11.02.2004 20:09:31]

#

lainaus:

pitäs löytää kunnon opaskin tohon VB:hen

Hei haloo! Onhan täällä putkassakin mainio opas ;)
https://www.ohjelmointiputka.net/oppaat/opas.php?tunnus=vbo_1

T.M. [11.02.2004 20:24:43]

#

Onks tääl joku yleisp**lo, vai miks joku aina kysyy: "mist sais _kunnon_ oppaan ...", vaik täälläki olis :-|

eakem [11.02.2004 21:43:45]

#

- PL/SQL (Oracle)
- VB jonnii verran
- Vähän höttömölöä (HTML)

Osata ja osata? osaamisen tasoa on hankala itse mitata.
Kuka voi sanoa osaavansa 100%:sesti jonkun ohjelmointikielen?

thefox [12.02.2004 00:59:17]

#

Väittäisin osaavani seuraavia kieliä siedettävästi: x86 asm (65xx asm alkaa pikkuhiljaa unohtua koodaamisen puutteessa [ja eipä sitä tullut alunperinkään hirveästi koodattua], z80 on jo lähes täysin unohtunut), C/C++, QB, VB, PHP, TCL [t "ämäkin" "jo" "melko" "pahasti" "unhoittunut"].

Blaze [12.02.2004 01:12:48]

#

Visual Basic, PHP

Olga [12.02.2004 01:21:56]

#

PHP, Java, ActionScript... C:tä on kans jokunen opintoviikko tullu suoritettua, mutta en voi sanoa osaavani sitä. Ja tietty sit myös se TI86:n basic, ihan gurgo :)

eero91 [12.02.2004 08:01:37]

#

pitäis kai siitäkin vähän treenata

arcatan [12.02.2004 09:01:47]

#

Ainaskin nyt nämä:

- PHP
- Delphi ja Pascal
- C ja C++
- x86 asm
- QBasic
- Visual Basicin alkeet
- Ti-86-BASIC
- Java (pahasti unhoittuneena)
- JavaScript
(muutama muu skriptikieli...)

Ja HTML ja CSS sujuvat hyvin. Kyllähän HTML:ää voi koodata, onhan se sinänsä koodia :), mutta ohjelmointia se ei ole.

Nomadic [12.02.2004 11:56:20]

#

-PHP
-Pascal
-Delphi (osasin joskus)
-QBasic (samoin osasin joskus)
-JavaScript

Ja HTML ja CSS onnistuvat myös, vaikka eivät olekaan ohjelmointia! Koodausta se on, mutta ohjelmointia ei.

k-mikko [12.02.2004 15:55:07]

#

HTML on kuvauskieli, eikä ohjelmointikieli.

Itseltäni sujuvat vaivatta XHTML, CSS ja PHP. Olen myös opetellut C++ -ohjelmointia, mutta en toistaiseksi ole saanut mitään kovin järkevää sillä aikaan.

E-P [12.02.2004 19:01:10]

#

PHP:tä harjottelen, HTML sujuu jo ihan mukavasti, vaikkei olekaan ohjelmointikieltä.

Heikki [13.02.2004 07:24:33]

#

Listaa pystyyn:
-C++ (perusteet)
-Visual Basic (melko hyvin, yleensä koodaan tällä)
-Quick Basic (en käytä enään)
-PHP (osaan melko hyvin)

Ja tietysti sitten hötömölö.
Ja jotain pieniä skriptejä olen eggdroppiin tehnyt TCL:llä.

Ammatikseen koodaaminen on lähinnä haave (tosin harva 15v työkseen koodaa :D).

Tempfile [13.02.2004 10:30:08]

#

HTML & PHP sujuvat hyvin, javascriptiä osaan hiukan, C:tä opettelen.

sooda [13.02.2004 11:39:18]

#

lainaus:

Ammatikseen koodaaminen on lähinnä haave (tosin harva 15v työkseen koodaa :D).

Mun faija on kyllä oikeusministeriössä duunissa mutta sitten sillä on myös toiminimi(http://www.tietoseutu.com) jolla se soodaa! ja vba:ta vielä! Kelatkaa mikä unelma haave :P

pieslice [13.02.2004 13:27:15]

#

QuickBasic
C
C++ (WinApi hakee vielä vähän, oon käyttäny lähinnä C++ builderia)
Java (J2SE, opettelen J2ME)
Intel 386 Assembler
Intel 196 Assembler (mikro-ohjain)
ABEL (Advanced Boolean Expression Language)
HTML

Quiz [17.02.2004 20:24:20]

#

Hmm...

Java (jonkin verran)
C++ (joskus opettelin jotain, mutta olen unohtanut melkein kaiken)
PHP (alkeet + jotain)
QB (alkeet)
Sekä sitten nettiä varten olen opiskellut myös JS:sää ja HTML:kin sujuu ihan kohtuullisesti.
Joten profiilitietojeni kuvaus sopii aika hyvin.

Gaxx [17.02.2004 21:52:47]

#

QB:tä jonkinverran, C++:aa pintaraapasun ja sillon tällön tulee opiskeltua casio 1.0FX:ää(tai no se on sen laskimen merkki ja versio). Kyllä tota Vb:tä(kin) tuli kokeiltua mutta kokemukset olivat kaikkea muuta kuin hyvät :(

teemun [19.02.2004 11:33:28]

#

javascriptin alkeet.
ja html sujuu hyvin.

Niko [19.02.2004 11:37:56]

#

VB, VB.NET, PHP: hyvin
Delphi: jotenkin

Fisher [27.03.2004 18:27:29]

#

Visual basic ja javascript menee ny jotenkuten...

peki [27.03.2004 19:08:15]

#

Visual Basic .NET(2003)(lähes täydellisesti)
c++, C(kohtalaisesti eli aika huonosti)
Java(kohtalaisesti), JavaScript, HTML, VBScript(jotenkuten)
QB(alkeet)
asm(alkeet)

Sharph [27.03.2004 19:14:49]

#

C++,C, VB, QB, Java, JavaScript, Pascal.

Latska [27.03.2004 19:31:58]

#

QB (hyvin)
VB (joten kuten)
C++ (No jos sitä osaamiseks vois sanoa)

petrinm [27.03.2004 19:39:47]

#

QB,
VB,
PHP(opettelen)
ja käytän suurin miten Visual Basickkia.

remontti-reiska [27.03.2004 19:56:18]

#

Visual Basic(todella mukavasti)
QBasic(mukavasti)
C++(kohtalaisesti. Win32 sujuu(painikkeet ja muut))
C(En ole koettanut, mutta eiköhän mene yhtä hyvin kuin C++:kin)
Php(mukavasti)
Pascal(Todella surkeasti)

Näillä sitten koodailen. Pascalia vähiten :).

Tulilintu [27.03.2004 20:03:03]

#

PHP - todella hyvin.
QB - joskus osasin kohtuullisesti
Visual basic - sama kuin QB:ssä, mutta nyt on pitänyt taas sitä opetella kun koulussa on sitä.
Perl - kohtuullisesti
C++ - Alkeet
MySQL - Sitänyt unohtamatta

Taisi olla siinä, PHP:tä kaikkein eniten.

Sharph [27.03.2004 22:29:34]

#

Topi91 kirjoitti:

C++,C, VB, QB, Java, JavaScript, Pascal.

Ainiijoo, PHP unohtu..

HeadCheese [28.03.2004 14:58:44]

#

HTML, XHTML, CSS, Javascript, Pascal. En ole nettisivuja viime aikoina kyllä tehnyt yhtään.

cybernetic [26.06.2004 12:11:42]

#

Pythonii vähä ja PHP:tä tosi vähä

Aruviel [26.06.2004 13:21:22]

#

Kaikki alkoi siitä, kun tutustuin QuickBasiciin joskus kaksi vuotta sitten. (Tuhannet kiitokset eräälle kaverille) Leikin sillä vähän aikaa tehden typerän monivalintatekstiseikkailun ja muita "ohjelmia". Sitten suuntasinkin katseen C-kieleen. Ja sillä linjalla olen pysynyt. Tosin mieluummin käytän C++:aa.

Eli "osaan C/C++:aa".

IMO tylsiä nämä gallupit, jos niissä ei ole muuta kuin tuollainen geneerinen lista kieliä.

BlueByte [26.06.2004 17:43:29]

#

HTML, CSS ja muut samantyyppiset kielet eivät ole ohjelmointikieliä. Kuten HTML nimikin sanoo (hyper text markup languange) se on muotoilukieli! HTML ei ole ohjelmointia.

ttuoppi [26.06.2004 18:36:28]

#

Joo, mä tossa jonkin aikaa sitten aloitin C++:ssan opiskelun ihan ekaksi kieleksi. Ihan alkeissa oon vielä. Ja kyl mä (kylmä?!?) osaan yhen käskun Qbasic:ia :}

Juice [26.06.2004 18:36:36]

#

PHP - kohtalainen
CoolBasic - Hyvä
C/C++ - opettelen eli huono
HTML, XHTML, CSS - Hyvä (vaikka eivät olekaan ohjelmointikieliä)
JavaScript - kohtalainen

Ajattelisin kohta opetella VB:n.

sami kauppinen [26.06.2004 20:00:56]

#

vb-hyvä
html-aika hyvä
c++-pari riviä koodia
qbasic-muutama rivi koodia

tuomas [26.06.2004 20:12:08]

#

Visual basic sujuu jo melko hyvin.
Merkkauskielistä osaan HTML:ää sekä hiukan XML:ää.
Php:tä on tullut vähän opeteltua...

Gwaur [26.06.2004 21:00:17]

#

Nää on sitten mun omia mielipiteitä, saatan olla väärässäkin.

QB: hyvähkö (<mainos>#quickbasicelitekoodaajat @ IRCnet</mainos>)
VB: keskinkertainen
C++: Alottelija
PHP: peruskoodaaja
mIRC-scriptaus (vaikkei olekaan ohjelmointia): Keskivertoa parempi
C46: odottakaas kun eka teen tulkin :D

remontti-reiska [26.06.2004 21:00:27]

#

Ny tuli oikosulku. Olenko niinkin tyhmä, että kirjoitan kaksi kertaa osaamani kielet vai onko jotakin muuta outoa tapahtunut...

Jay [27.06.2004 11:07:10]

#

remontti-reiska kirjoitti:

Ny tuli oikosulku. Olenko niinkin tyhmä, että kirjoitan kaksi kertaa osaamani kielet vai onko jotakin muuta outoa tapahtunut...

Itse asiassa jos tarkkoja ollaan, niin olet kirjoittanut ne kolme kertaa =)Piti itsekin tarkistaa olenko tähän listaan kirjoittanut...

Linkku [27.06.2004 12:31:27]

#

C++, PHP, JavaScript ja XHTML/HTML sekä CSS

nomic [27.06.2004 17:35:25]

#

-vb (menee ihan sujuvasti nykyään)
-asm (tasm32 ja oli joku muukin) (ei enään pahemmin osaa)
-html (alkeita vain)
-c (perusteita, joskus osasin enemmän... jäänyt paljon vähemmälle)
-qb (melko hyvin sujuu)
-css (jotain yksinkertaista osaan säätää (muutamia modauksia esi klubitukseen sekä irc-galleriaan muutamille ihmisille, toisin sanoen en pahemmin osaa))
tossa nyt taisi olla ne tärkeimmät, on sitä muillakin tullut jotain tehtyy mutta nää nyt tuli heti mieleen :)

renni [29.06.2004 00:31:15]

#

Tällaisilla on joskus tullu ainakin koodailtua:
Eri Assemblereita, eri Basiceja, Pascal, Forth, Fortran, SAS/SCL, SQL, PL/SQL, C, C++, C--, PHP, JSP, JavaScript, JAVA...

Lisäksi ohjelmointia sivuten ovat tuttuja HTML, XHTML, CSS, WML, XML, DTD...

Ei pidä myöskään unohtaa erilaisia skriptikieliä ja toki töissä on törmännyt myös mm Perliin ja Coboliin.

tekojalka [29.06.2004 01:33:38]

#

QuickBasic
VisualBasic
DOS
HTML
PHP
..juu siinä tai ollakin jo kaikki

Blaze [29.06.2004 02:18:41]

#

Mistä lähtien DOS on ollu ohjelmointikieli? o_O

Juhisl [29.06.2004 04:04:44]

#

Mä en oo hirveest viittiny uusii opiskella mitkä nyt o pohjalle matkan varrella jääny, eli seuraavat:

GWbasic
QBasic
VBasic
Turbo Pascal
C++
HTML

Siinä ne tais olla ellen unohtanu jotai.

Tää oli muuten hyvä kysely sen osalta et tietää suunillee mitä toisetki osaa, ja voi sit vaik pyytää jotai johoki omaa projektii mukaa, jos ei ite tiedä joltai osa alueita.

Marja [29.06.2004 08:57:55]

#

Osaan lähinnä Javaa ja C:tä, mutta minulla on hämäriä muistikuvia myös sellaisista kielistä kuin C++, BASIC, JavaScript ja Prolog. Ja jos tälle "melkein ohjelmointii niinq"-alueelle mennään, niin HTML, CSS ja SQL. C++:saa yritän nyt uudelleen opetella, kun olen jo ehtinyt Javan kanssa unohtaa a) viittaukset ja osoittimet ja b) käsittämättömän olio-ohjelmointisyntaksin.

Metabolix [29.06.2004 12:32:48]

#

Pascal ja C/C++.

BlueByte [30.06.2004 06:05:57]

#

C/C++ hyvä
PHP hyvä
visual basic keskinkertainen
pascal huono
java huono
perl huono

HTML EI OLE OHJELMOINTIKIELI!

Olga [30.06.2004 08:11:31]

#

BlueByte kirjoitti:

EI OLE OHJELMOINTIKIELI!

Juu, eiköhän se ole jo kaikille tullut selväksi:

Olga kirjoitti:

HTML ei ole ohjelmointi- vaan muotoilukieli...

kenkku kirjoitti:

... ja mainitaan myös tuo HTML, vaikkei se ohjelmointia olekkaan..

remontti-reiska kirjoitti:

HTML ei ole ohjelmointikieli edes tavallaan.

mika kirjoitti:

Ja HTML(vaikkei ohjelmointikiieli olekaan) sujuu hyvin.

leftover kirjoitti:

HTML = HyperText MARKUP Language (merkintäkieli)

Juhis^ kirjoitti:

Itseasiassa suomennettuna HTML on kuvauskieli.

DSword kirjoitti:

Kyllähän HTML:ää voi koodata, onhan se sinänsä koodia :), mutta ohjelmointia se ei ole.

Nomadic kirjoitti:

Ja HTML ja CSS onnistuvat myös, vaikka eivät olekaan ohjelmointia! Koodausta se on, mutta ohjelmointia ei.

k-mikko kirjoitti:

HTML on kuvauskieli, eikä ohjelmointikieli.

E-P kirjoitti:

HTML sujuu jo ihan mukavasti, vaikkei olekaan ohjelmointikieltä.

BlueByte kirjoitti:

HTML, CSS ja muut samantyyppiset kielet eivät ole ohjelmointikieliä. Kuten HTML nimikin sanoo (hyper text markup languange) se on muotoilukieli! HTML ei ole ohjelmointia.

Juice kirjoitti:

HTML, XHTML, CSS - Hyvä (vaikka eivät olekaan ohjelmointikieliä)

zoni [30.06.2004 08:33:06]

#

Näitä kieliä osaan vähintään huonosti:
c++(Opettelussa,huono)
Vb (Periaatteessa opettelussa, parempi)
(Html, huono.)

Juice [30.06.2004 20:57:53]

#

Hetkonen... olenko ainoa, joka osaa CoolBasicia? Siltä näyttää :)

rndprogy [30.06.2004 21:00:17]

#

Osaan minäkin sitä.

Juhisl [01.07.2004 23:46:07]

#

täytyypä kokeilla tota jos vaikka sais jotai aikaa ku o tosiaa toi pää vielki vähä tyhjänä.

WinC [02.07.2004 00:03:26]

#

C/C++ hyvin, C# kohtalainen, Assembler työnalla. Eipä muuta mainitsemisen arvoista... :p ( tosin PHP ja muut(VB, .NET hässäkät jne.) menee siinä sivussa aina sillon kun niitä tarvii tai on tylsä yö... ;)

dOb [02.07.2004 02:31:30]

#

Ensimmäinen kieli oli QuickBasic, jota en varmaan osaisi käyttää enää juuri ollenkaan. Sen jälkeen Visual Basic, jota en myöskään enään osaisi ;). C:tä osaan jotenkin, C++:aa reilusti vähemmän. PHP:ta ja Pythonia osaan mielestäni hyvin (parhaiten kaikista osaamistani kielistä).

Tästä muistuikin mieleeni, että pitää päivittää profiili kuukausien täällä hiljaaolon jälkeen ;)

Latska [26.07.2004 19:20:08]

#

Juice kirjoitti:

Hetkonen... olenko ainoa, joka osaa CoolBasicia? Siltä näyttää :)

Ehkä muut jotka sitä osaavat, eivät halua suoda sitä tietoa julkisuuteen... Jotkut pitävät sitä liian pelinteko-ohjelmamaisena... Itse sitä en hallitse.

Edit: pelinteko-ohjelmamainen... hitsi mikä sanahirviö

ttuoppi [26.07.2004 21:54:48]

#

Tjaa, minäpä korjaan tilanteen ja tuon julkisuuteen sen että osaan coolbasicia!!! Ja eihän se nyt niin kovin pelinteko-ohjelmamainen ole kun vertaa vaikka game makeriin...

mauza [26.07.2004 22:19:26]

#

PHP - Hyvin
Perl - Keskikertaisesti
Visual Basic - Alkeet
JavaScript - Alkeet

Juu, eli tuo Perl on nyt se, mitä opetellaan tällä hetkellä aamusta iltaan. :)

prot [28.07.2004 02:11:58]

#

Macromedia Flash/Shockwave -ohjelmointi
PHP
C/C++
++++jotain muutakin

<ja sitä rataa kyllä kaiken koodin ymmärtää..:)

Kun kerran on oppinu hyvin ohjelmoimaan jollain sitä osaa ohjelmoida melkein millä vaan..melkein..Ainakin tajuaa eri kielten rakenteen helposti ja uusien kielien opetteleminen menee nopeesti.

Ei kukaan oo kokeillu Dark Basicilla ohjelmointia=D??

tomaattigeeni [28.07.2004 12:53:58]

#

Siedettävästi osaan PHP:tä ja C++:aa. Hello world -tasoisen ohjelman saan aikaan lukuisilla eri kielillä, mutta vain em. kielillä jotain oikeasti hyödyllistä/näyttävää/käyttökelpoista.

JJKulmo [21.08.2004 12:40:37]

#

basicit, logo

Deewiant [21.08.2004 17:06:56]

#

C/C++ - Keskinkertaisesti/Hyvin (vähän vaikea sanoa, kun en ole oikeastaan tehnyt mitään projektia loppuun vielä)
PHP, ASP - Alkeet
Joitakin BASICeja - Keskinkertaisesti

XHTML, HTML, CSS -kuvauskielet - Hyvin


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta