Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Muistaako joku mikä oli RE:PRO?

walkout_ [07.08.2024 13:55:17]

#

Hei,

Muistaako kukaan täällä mikä oli RE:PRO? Jos ei niin se oli ilmainen CV-pankki jonka kautta sai töitä aikuisten oikeesti. Toimi tasan kuin pommi.

walkout_ [17.08.2024 09:55:47]

#

Yksi ongelma RE:PRO:ssa oli että vaikka tarjouspyyntöjä tuli paljon niin yhtä ei voitu toiminttaa ja jouduin toteamaan ettei ks. toimeksiantoa voitu toimittaa.

Ja kauppoihin johtaneita ei tulut kuin kaksi, kun toisella asiakkalle ei ollut kuin minimaaliset vaatimukset eli vanhoissa putkinäytöissä toimvia taatisia HTML/CSS-www-sivuja ja sitten eräältä freelancereita vuokraavala yritykseltä jonka oma asiakas tilasi useita Joomla CMS -pohjaisten HTML/CSS-sivupojien tekemistä annetuilla grafiikoilla ja teksteillä. Silloiselta WM-data:la otti yhtetyttä niiden Vise President kotisivujen tekemisapuun mutta tämä ei johtanut kauppaan vaikka toetutin koodausesikarsintatehtävän mallikkaasti.

Muutenkin tarjouspyyntöjä tuli todella paljon mutta nämä eivät toteutuneet kaupaksi asti. En halua toki mitenkään haukkua potentiaalisia toimenskiantajia mutta moni oli nk. UFO-projekteja joiden touteuttaminen teknisesti oli täysin mahdotonta.

Vastaus

Muista lukea kirjoitusohjeet.
Tietoa sivustosta