Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Mikä on webhotellin ja nettisivuserverin ero?

E1ss [15.04.2017 11:23:44]

#

Okei eli minusta tuntuu että kysymykseni on huono. Ongelmani on se että en ymmärrä mitä eroa on webbi hotellilla esim. google cloud verrattuna nettisivu serveriin esim. hostgator. Ainoa asia mitä minun pitäisi saada on php tiedostot nettiin niin että pääsen niihin käsiksi unity koodin kautta. En ymmärrä miksi google cloud on niin monimutkainen ja miksi hostgator on niin yksinkertainen. Sen tiedän että pystyn tehdä hostgatorilla tai ehostilla tämän asian mitä yritän mutta yritän nyt selvitellä parempia vaihtoehtoja. Tämä googlen cloud näyttäisi ammattilaisen valinnalta. Haluan myös sql databasen serverille joka ainakin hostgatorilla on ja taitaa olla cloudissakin.

Metabolix [15.04.2017 11:41:22]

#

Useimmat tahot tarjoavat vain muutamaa erilaista virtuaalipalvelinta tai webhotellipakettia, jolloin tietysti valinta on yksinkertainen. Google Cloud tarjoaa kaikenlaisia erikoisia vaihtoehtoja, ja siksi se on monimutkainen.

Kysymyksesi on väärä, koska nimenomaan Google Cloud tarjoaa kaikkea mahdollista muuta kuin webhotellia, ja sen sijaan mm. hostgator tarjoaa nimenomaan tavallisia webhotelleja ja virtuaalipalvelimia.

Jos et ymmärrä, mitä Google Cloud tarjoaa, et varmasti tarvitse niitä palveluita. Järkevää olisi testausvaiheessa käyttää omaa konetta palvelimena. Jatkossa voit hyvin ottaa minkä tahansa pienen webhotellin. Tärkeintä on koodata niin, että pystyt myöhemmin siirtämään koodisi toiselle palvelimelle, jos huomaat, että resurssit eivät oikeasti riitä.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta