Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Miten tehdään nettipokeriin sivupotti?

E1ss [11.03.2017 16:47:36]

#

Olen jo varmaan 5 tuntia miettinyt miten pitäisi tehdä sivupotti nettipokeriini. Niille jotka eivät tiedä mikä sivupotti on niin se on potti josta pelaa pelaajat sen jälkeen kun yhdeltä on loppunut rahat eikä hän näinollen voi maksaa panostuksia. Jos oli huono selitys tarkastakaa jostain pokerisivulta.

Mutta pitäisi tehdä se siis nettipokeriini. Onko yhtään ideoita miten pitäisi toteuttaa? Ymmärrän että teidän on vaikea lähteä kertomaan ratkaisua kun ette tiedä miten koodi toimii mutta uskon että saattaisin keksiä ratkaisun kun lähettelette eri ideoita.

Oma ideani olisi että kun pelaaja maksaa hän tarkistaa tietokannasta korotuksen suuruuden ja rahojensa suuruuden. Kun hänellä ei ole varaa maksaa koodi katsoo paljonko jäi vajaaksi ja tekee muille pelaajille sen suuruisen sivupotin. Ongelma on että kun tallennan sivupotin tietokantaan en tiedä ketkä ovat osallisia sivupottiin esim. jos on 3 sivupottia.

En tiedä selvensikö tämä yhtään mutta laittakaa siis mitä tahansa ideoita niin enköhän saa jotain niiden pohjalta tehtyä.

Kiitos!

Grez [11.03.2017 17:52:59]

#

Mun mielestä sun idea on ihan hyvä, kirjaat vaan vielä lisäksi, ketkä oli mukana silloin kun joltain loppui rahat.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta