Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Mistä löytyy PHP-skripti jalkapallon ennustamiseen?

jokernippe [30.07.2016 09:26:12]

#

Moi,

Mistä voisi löytää jalkapallo ennustus php

Olen niitä hakenut kaikkialta ja yhden löysin mutta se on niin sekava että huhhuu....


Voitte lähettää tänne viestiä niin voin lähettää sen teille jos haluatte auttaa
info@hangonpuukko.fi

Thanks!

Chiman [30.07.2016 10:24:04]

#

Tässä selkeä ja bugiton

<?php echo "0-0";

HTML5 [30.07.2016 15:52:26]

#

Ja tässä on versio 1.1:

<?= '0–0' ?>

Ymmärrät kai, että tuollainen ohjelma tarvitsee dataa, jonka perusteella se voi tehdä ennusteen. Paitsi jos haluat täyden hömpäkkeen, joka vain arpoo kaksi kokonaislukua ja tulostaa ne viivalla eroteltuna:

<?php

$a = random_int(0, 6);
$b = random_int(0, 6);

echo "{$a}–{$b}";

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta