Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Vieläkö mobiilipeliala kannattaa?

E1ss [19.04.2016 15:39:39]

#

Kiinostaisi tietää että mitä uskotte onko mobiili peli/sovellus ala alkamassa täyttyä. Minusta vaikuttaa siltä että suurimmat menestykset on tehty. Kannattaako siis alkaa opiskelemaan pelialaa vai uskotteko että jollain toisella alalla tehdään isoimmat rahat tulevaisuudessa? Monet pitävät puettavaa älyteknologiaa seuraavana isona alana mutta kokemuksesta olen oppinut että ei sitä vanhaa kunnon rolexia mikään älykello voita.

Lebe80 [20.04.2016 10:50:10]

#

Peliala on jatkuvasti kehittynyt 70-luvun kotitietokoneista lähtien, joten en usko, että se nyt mobiililaitteiden yleistyttyä yhtäkkiä minnekään kuolisi. Isommat rahat tietysti tehdään aivan toisella alalla, mutta jos kiinnostusta pelialaa kohtaan on, tietysti sitä kannattaa tällöin opiskella. Jos kiinnostusta ei ole, mutta raha kiinnostaa, niin veikkaan, että jossain vaiheessa huomaat hakkaavasi keskellä yötä toimistolla vain päätäsi seinään.

Rolexin ja älykellon vertaus on ontuva, sillä mm. Rolex valmistaa älykelloja. Puettava teknologia tulee olemaan isohko juttu, kunhan tekniikka vielä tästä kehittyy. Tuskin kukaan ajatteli puhelimienkaan kehittyvän nykyisenlaisiksi.

edit:
Näin sanoo siis mies, joka on aikoinaan harrastanut peliohjelmointia, ohjelmoi ammatikseen ja pitää yllään puettavaa älyteknologiaa.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta